Biletul zilei Cota 2 – 29.07.2021

biletul zilei cota 2

Dupa o luna de zile pe care din pacate sigur o terminam pe minus, incerc sa ii fac un final verde prin 3 bilete la rand castigatoare. Vom merge pe doua pronosticuri pe goluri dupa cum v-am obisnuit deja, impreuna ajungand la o cota de 2.20.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 29.07.2021

HB Torshavn – Klaksvik (ora 17:00)

In aceasta dupa-amiaza se vor duela HB Torshavn si Klaksvik, 2 echipe pentru care obiectivul principal in acest sezon este ocuparea unei pozitii fruntase in prima liga din Insulele Feroe. Se afla la 11 puncte distanta una de cealalta si orice se poate intampla pana la finalul sezonului.

Ambele echipe vin dupa o perioada destul de buna, acestea avand un singur esec in ultimele 5 partide. HB Torshavn a ajuns la 3 runde consecutive cu minim 3 goluri pe meci.

In 7 din precedentele 8 dueluri directe disputate pe acest teren, s-au inscris minim 3 goluri si exista sanse de peste 90% sa se pastreze acest obicei.

S. Wanderers – Colo Colo (ora 22:00)

Joi de la ora 22:00 vom vedea la lucru 2 echipe care au obiective diferite in acest sezon, echipa gazda care este lanterna rosie si avand in vedere ca a obtinut doar un punct, nu prea mai spera la mare lucru, iar oaspetii care isi mentin sansele pentru podium in continuare.

Chiar daca Primera Division – din Chile nu este cea mai buna liga de fotbal, mie mi-a adus profit de multe ori, cotele pentru goluri marcate in aceste meciuri fiind destul de mari si uneori chiar mincinoase.

Atat S. Wanderers, cat si Colo Colo au avut parte in ultima partida de 2 goluri, prima pierzand in deplasare, iar echipa oaspete obtinand un rezultat de egalitate.

S-a ajuns deja la 10 confruntari directe consecutive cu meciuri in care s-au marcat peste 1.5 goluri, in 6 din acestea depasindu-se si borna de 2.5 goluri.