Cum aleg meciurile pentru biletul zilei în 2021

Biletul zilei trebuie să conțină cele mai bune pronosticuri din ziua respectivă și-n acest articol o să-ți arăt cum aleg eu meciurile pentru biletul zilei. În primul rând evit să joc pe biletul zilei evenimente din mai multe sporturi, bazându-mă pe sportul meu favorit, pe care-l cunosc și cel mai bine și pot să fiu la curent cu ultimele noutăți.

cum aleg meciurile pentru biletul zilei

Dacă este o zi de weekend, în care oferta de pariere este foarte bogată, nu mă arunc să aleg multe evenimente, chiar dacă este tentant să obțin o cotă mai mare și implicit un câștig mai mare. La prima vedere aleg un număr mai mare de evenimente pe care le consider că merită să le pariez în ziua respectivă. În principiu aleg echipele care sunt constante, dar nu cele foarte mari, deoarece există șanse mari să prind o surpriză în ziua respectivă și, oricum, cotele oferite la aceste echipe sunt destul de mici.

Apoi încerc să fac o analiză cât mai completă a acestor evenimente, bazându-mă pe ultimele rezultate și ultimele știri legate de echipe și jucători. În final intru să văd și părerea altor pariori oferite la aceste meciuri, iar după această analiză aleg pronosticurile de pe biletul zilei, cele pe care le consider că au șanse mari de reușită.

Îți recomand să încerci să eviți să pariezi pe derby-uri deoarece aceste meciuri au o miză total diferită. În astfel de jocuri o echipă care se află într-o perioadă slabă se poate mobiliza și ar putea face un meci foarte bun. Prin urmare ține cont că un derby te poate surprinde!

Personal evit și meciurile care au loc pe final de campionat, atunci când punctele sunt foarte importante și te poți aștepta la orice rezultat indiferent de echipele aflate pe teren.

Sper să ții cont și să te ajute aceste sfaturi atunci când vei alege ponturi pariuri pentru biletul zilei și să ai parte numai de bilete câștigătoare.

Pariază AICI biletul zilei cu un super bonus!

Leave a Comment: