Cum alegem miza pentru biletul zilei cu cota 2 în 2021

Strategia cota 2 este una dintre cele mai folosite de către pariori.  Cu aceasta poți dubla suma pariată și poți obtine un profit destul de bun pe termen lung. Nu este o strategie chiar așa ușoară cum pare la prima vedere.

cum alegi miza pentru cota 2

Trebuie să faci o cotă de 2, pe care recomand s-o obții din 2-3 ponturi pariuri. Ca să aplici această strategie trebuie să ai destul de multă răbdare și control în alegerea pronosticurilor. Acest aspect este important mai ales după perioadele cu bilete pierdute. În finalul proiectului este important să ai mai multe bilete câștigate și astfel să faci garantat.

Cum alegem miza pentru cota 2 zilnică?!

Cea mai mare greșeală-n alegerea mizei pentru cota 2 este să joci “all in”, mai ales dacă-ți propui să joci pentru o perioadă mai lungă. Rezultatul final, foarte probabil, va fi unul falimentar.

Această greșeală o fac, în general, acei pariori care n-au răbdare să duca un plan până la capăt. Ei vor să se îmbogățească peste noapte, fără să se mai gândească la faptul că este aproape imposibil ca un parior s-aibă o serie lungă de bilete câștigătoare.

Recomand să pariezi o miză fixă pe biletul zilei cu cota 2 și să aplici această metodă pe o perioadă mai lunga de timp, de cel puțin 2-3 luni. În acest caz eviți să nu pierzi întreaga bancă după perioade mai slabe, deoarece cu siguranță o să ai parte și de bilete pierdute.

Totuși, poți să aplici și o miză progresivă, în funcție de numărul biletelor câștigate. Astfel, ai putea să joci o miză mai mare după majorarea băncii de 3-4 ori. Să nu uiți, însă, de perioadele mai nefericite, când poți pierde mai repede investiția.

Indiferent de strategia aleasă-n privința mizei pentru biletul zilei cu cota 2 este important ca după ce tragi linie la finalul lunii s-ai un număr mai mare de bilete câștigate, decât cele pierdute.

Pariază AICI biletul zilei cu cota 2, la casa de pariuri online preferată de români!

Leave a Comment: