Cum alegi casa de pariuri la care vei juca online in 2021?

Desi alegerea casei de pariuri online nu este un lucru care sa-i preocupe prea mult pe pariorii romani este foarte important sa-ti alegi cea mai buna agentie de pariuri, in functie de asteptarile si preferintele tale. In continuarea acestui articol iti voi prezenta principalele aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi casa de pariuri online la care vei juca. Ordinea este aleatoare, iar in functie de stilul de joc al fiecaruia aceste aspecte pot fi mai mult sau mai putin importante.

Descopera AICI casa de pariuri online preferata de romani!

cum alegi casa de pariuri online

1. Principalele lucruri de care trebuie sa tii cont cand alegi casa de pariuri online

1.1 Bonusul oferit la prima depunere

Majoritatea pariorilor din Romania n-au un buget prea consistent pentru pariuri, astfel ca unul din aspectele importante in alegerea casei de pariuri este reprezentat de bonusurile oferite clientilor noi. Trebuie sa stii din start ca exista agentii care ofera ca bonus un anumit procent din suma depusa, in timp ce la alte case vei fi intampinat de primul pariu fara risc.

Ambele oferte sunt destul de bune, astfel ca ramane la latitudinea ta care tip de bonus de bun venit il alegi. Daca esti un parior cu multa rabdare, consider ca procent din suma depusa este cea mai buna oferta pentru tine, in timp ce daca vizezi un castig cat mai rapid de bani, atunci primul pariu fara risc ar putea sa ti se potriveasca.

Avem pentru tine o oferta de bun-venit foarte buna! Da click AICI pentru a o obtine!

1.2 Oferta de pariere pre-match si live

Pentru un parior profesionist, dar nu numai, oferta de pariuri reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte la o casa de pariuri online. Un lucru este clar: nici o agentie de pariuri nu poate spune ca are in acest moment cea mai buna oferta de pariere, astfel ca, fiecare jucator trebuie sa consulte agentiile si sa vada care tipuri de pariuri il intereseaza cel mai mult.

De exemplu, in timp ce la unele case vei gasi pariuri cu handicap asiatic, la altele vei putea juca pariuri pe cornere, marcatori si cartonase. De asemenea, consultarea ofertei trebuie facuta atat inaintea evenimentelor, cat si pe platforma de pariuri live, in functie de care esti mai interesat si de strategia de joc pe care o aplici.

1.3 Evenimentele sportive transmise in direct

Analiza si informarea corecta asupra evenimentelor sportive face diferenta, pe termen lung, intre un parior slab si unul profesionist. Cu toate acestea, informatiile pe care le aduni atunci cand urmaresti in direct un eveniment sunt mult mai importante decat cele pre-match. Vazand “pe viu” jocul din teren vei putea face mult mai usor alegerile castigatoare. Astfel, in alegerea agentiei de pariuri este important sa tii cont si de evenimentele sportive pe care aceasta le transmite. De exemplu, la fotbal, trebuie sa urmaresti casa de pariuri online care transmite in direct meciurile din campionatul pe care pariezi cel mai des.

1.4 Pariurile de pe mobil

Cum tehnologia mobila s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si piata pariurilor s-a adaptat, astfel ca in acest moment poti juca ponturi pariuri de pe mobil la toate casele de pariuri online. Totusi, nu la toate agentiile vei avea o experienta de joc placuta, astfel ca trebuie sa testezi mai intai aplicatiile dedicate pentru mobil sau versiunea de mobil a site-urilor pentru a stii care este cea mai buna alegere. In plus, la unii operatori vei putea urmari chiar si pe mobil transmisiunea in direct a celor mai importante evenimente sportive. De asemenea, unele agentii de pariuri ofera chiar si bonusuri suplimentare pentru primul pariu plasat de pe mobil.

Da click AICI pentru a paria de pe mobil sau tableta!

1.5 Cotele oferite

Desi la prima vedere nu este un aspect prea important, deoarece cotele sunt asemanatoare la toate casele de pariuri online, pentru un jucator care gandeste pe termen lung, valoarea cotelor oferite este un aspect esential in alegerea agentiei. Fiecare casa are un payout diferit, iar asta influenteaza valoarea cotelor. De exemplu, pentru 2 pariuri cu sanse egale de reusita, la o agentie poti gasi cote egale de 1.80 sau 1.83, in timp ce la alta casa aceste valori vor fi de 1.90. Desi nu este o diferenta prea mare, la prima vedere, pe termen lung acest lucru se simte, iar in cazul biletelor multiple (precum biletul zilei) cota totala va fi mult mai mare. Asadar, orienteaza-te si dupa valoarea cotelor atunci cand iti alegi casa de pariuri online.

1.6 Aspectul si interfata site-ului

Ultimul punct pe aceasta lista, dar care insa se poate dovedi foarte important pentru unii jucatori este aspectul si interfata site-ului. Exista agentii cu site-uri foarte bine optimizate, usor de folosit si intuitive, in timp ce alte case au platforme mai vechi, care raspund si se misca mai greu, iar evident experienta de plasare a pariurilor este mai neplacuta. Aceasta alegere a agentiei in functie de interfata site-ului se poate dovedi una subiectiva, astfel ca fiecare parior trebuie sa ia propria decizie.

Agentia de pariuri online la care te decizi sa joci este o alegere destul de importanta, desi recomandat este sa ai cont la top case de pariuri, deoarece nu exista cea mai buna casa in acest moment. Fiecare operator are plusurile si minusurile sale, astfel ca alegerea iti apartine. Tine cont insa de aspectele prezentate mai sus, deoarece iti vor fi de mare folos.

Save

Leave a Comment: