Cum găsim pontul zilei din baschet – 5 lucruri pe care trebuie să le avem în vedere

Baschetul este unul dintre sporturile de top alese de pariori, de unde se poate obține un profit destul de bun, mai ales dacă ești pasionat de acest sport.

cum găsim pontul zilei din baschet

Cea mai pariată competiție de baschet o găsim în SUA, alege ponturi baschet NBA. Aceasta este și cea mai urmărită la nivel mondial. Din păcate pentru români această competiție este mai greu de urmărit, din cauză că meciurile au loc noaptea în țara noastră, dar au loc și meciuri la anumite ore mai decente, dacă putem spune așa. Ele pot fi găsite pe anumite canale de streaming, pe care le puteți găsi la o căutare rapidă în google: baschet live online.

O altă competiție urmărită de pariori este baschet Euroliga, unde poți vedea jocuri foarte atractive oferite de cele mai bune echipe din Europa.

În continuare o să-ți prezint 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere ca să găsești pontul zilei din baschet:

1. În primul rând îți recomand să pariezi pe acest sport doar dacă-l urmărești, cunoscând regulile de joc și tipurile de pariuri oferite de agențiile de pariuri. Altfel o să pariezi doar bazându-te pe noroc sau, mai rău, riști să pariezi pe un pronostic pe care nu-l înțelegi.

2. Încearcă să aduni cât mai multe informații legate de cele 2 echipe, pentru a evita situațiile în care anumiți jucători sunt menajați din cauza programului mai încărcat sau sunt accidentați.

3. Evită să joci pontul zilei din timp deoarece oferta poate varia destul de mult până la începerea meciului datorită schimbării cotelor. În condițiile în care există destul de multe linii la handicap și sub/peste poți să ai surpriza ca înainte cu 2-3 zile de meci să ai o cotă de 1.80 la peste 160.5 puncte, iar în ziua meciului să ai aceeași cotă la peste 155.5 puncte.

4. Trebuie să ai grijă dacă pariezi pe favoriți. Cum aceștia au cote foarte mici la victorie, nu reprezintă niște superbets, așa că cel mai probabil o să mergi pe o victorie la handicap. Ea poate fi înșelătoare dacă nu faci o analiză detaliată a meciului. De obicei echipele de top au un început bun de campionat și atunci recomand să pariezi pe ele.

5. În final îți recomand ca înainte să alegi pontul zilei din baschet să intri și pe site-urile de pariuri, acolo unde poți vedea și alte păreri legate de evenimentul dorit.

Joacă AICI pontul zilei din baschet fără riscul de a pierde vreun leu!

Leave a Comment: