Cum poți câștiga împotriva casei de pariuri în 2021

Dacă ai ajuns aici cu siguranță îți dorești să câștigi la pariuri sportive. Pentru a reuși acest lucru ai nevoie să îndeplinești câteva calități și să respecți o serie de reguli. Practic, atunci când plasezi un pariu te afli-n concurență directă cu casa de pariuri, care-ți oferă o anumită cotă pentru selecția aleasă de tine.

cum poți câștiga împotriva casei de pariuri

În acest articol îți voi oferi câteva sfaturi utile pentru a reuși să câștigi împotriva agențiilor de pariuri.

Sfatul 1: Informează-te și analizează evenimentele pe care pariezi

Analiza și documentarea asupra evenimentelor sportive reprezintă primul punct care trebuie atins de orice parior care dorește să aibă succes. Fără o informare corectă n-ai nicio șansă împotriva caselor de pariuri care au în spate echipe întregi de specialiști, care analizează în detaliu toate evenimentele și setează astfel cotele pe care le oferă pentru pariere.

Documentarea și culegerea informațiilor necesită mult timp. Aceasta este, însă, singura metodă prin care poți alege pariurile câștigătoare.

Sfatul 2: Pariază doar pe cote valoroase

După cum scriam la punctul anterior, bookmakerii setează foarte bine cotele în majoritatea cazurilor, deoarece au acces la multe informații importante cu privire la evenimentele din ofertă. Astfel, pentru a porni din start cu un avantaj împotriva agențiilor trebuie să selectezi doar cotele de valoare, adică acele cote a căror șansă reală de reușită este mai mare decât cea anticipată de bookmakeri.

Alegerea acestor cote se află în strânsă legătură cu documentarea. Numai așa poți estima într-un mod corect șansele reale de reușită ale unui pariu. Chiar dacă la prima vedere vei spune că nu contează atât de mult cotele pe care mizezi, pe termen lung vei observa că aceste cote valoroase vor face diferența între câștig și pierdere. Oricât de bun ți s-ar părea un pariu, analizează mereu dacă și cota oferită acestuia este una care să aibă valoare.

Vezi AICI care este casa de pariuri care are în general cele mai bune cote!

Sfatul 3: Fii perseverent, gândește pe termen lung

Majoritatea pariorilor trag concluzii după doar câteva zile sau săptămâni de jucat. Pariurile sportive nu reprezintă o știință exactă. Prin urmare fiecare jucător va trece prin perioade mai bune și mai slabe.

De aceea pariurile trebuie privite drept o investiție pe termen lung. Trebuie analizată o perioadă mai mare de timp pentru a-ți putea da seama de anumite aspecte și pentru a trage concluziile potrivite. Trebuie să rămâi calm, să fii perseverent, să continui în aceeași manieră pentru o perioadă mai lungă de timp, chiar dacă rezultatele nu sunt mulțumitoare, și vei vedea că pe termen lung vei avea doar de câștigat.

Sfatul 4: Gestionează bugetul și adoptă o strategie de joc

În pariuri este foarte important să ai un plan de joc, să știi exact pașii pe care trebuie să-i urmezi. Majoritatea joacă ponturi pariuri haotic, fără să aibă un scop și este normal să piardă bani.

Pentru a avea succes la pariuri trebuie, în primul rând, să adopți o strategie de joc de la care să nu te abați. Acest lucru presupune și un management corect al banilor, lucru care este străin pentru cea mai mare parte dintre pariorii români.

În funcție de bugetul disponibil și de așteptările tale de la acest joc, care trebuie să fie unele realiste, este necesar să stabilești o strategie de joc, un target și un management al mizelor.

Sfatul 5: Urmărește și pariaza live pe evenimentele sportive

Pe lângă analiza pre-meci, care trebuie să fie consistentă și să atingă principalele puncte importante, la fel de benefică este și urmărirea în direct a evenimentelor sportive. Cum majoritatea caselor de pariuri oferă servicii de live streaming este foarte ușor și la îndemână să urmărești gratuit meciurile care te interesează.

În acest fel îți vei putea face o idee despre evoluția jocului și-ți va fi mult mai ușor să alegi pariurile câștigătoare. Ai grijă, însă, la platforma de pariuri live, deoarece pentru unii se poate dovedi o capcană. Pariază moderat și doar pe evenimentele pe care le poți viziona.

Vezi AICI care este casa de pariuri cu cea mai bună platformă de pariuri live!

Chiar dacă agențiile de pariuri nu vor ieși în pierdere niciodată, deoarece modifică valoarea cotele în așa fel încât să-și asigure profit, scopul fiecărui parior este să obțină câștiguri. Dacă vei respecta sfaturile prezentate mai sus ai toate șansele să câștigi împotriva casei de pariuri și să obții profit din acest joc.

Leave a Comment: