Cum să câștigi bani din pariuri sportive în 2021

Chiar dacă unii pariori susțin că joacă doar pentru divertisment sau adrenalină este clar faptul că majoritatea pariorilor au ca principal scop obținerea de profit. În articolul acesta îți voi da câteva sfaturi foarte utile despre cum să începi să câștigi bani din pariurile sportive.

Pariază online fără cont / card bancar la ACEASTĂ casă de pariuri!

cum să câștigi bani din pariuri sportive

Nu voi scrie aici despre money management, analiza meciurilor sau alte lucruri asemănătoare. Îți voi da câteva sfaturi mai generale legate, în special, de atitudinea corectă pe care ar trebui s-o aibă orice persoană care-și dorește să câștige la pariuri.

Sfaturi pentru a câștiga bani din pariuri sportive

1. Învață să privești pariurile drept o investiție pe termen lung

Acest lucru necesită în primul rând răbdare, o calitate pe care majoritatea pariorilor n-o posedă. Cele mai multe persoane, cel puțin din România, își doresc să se îmbogățească peste noapte din pariuri, ceea ce te asigur că este aproape imposibil. Chiar dacă ai auzit despre pariori care au dat “tunul”, gândește-te doar care sunt șansele ca tu să fii următorul norocos.

Dacă vei continua să joci bilete cu mai multe ponturi pariuri, mizând câțiva lei și așteptând să te “lovească” norocul, atunci te poți opri aici din citit. Nu vei avea nicio șansă împotriva agenției de pariuri.

Trebuie să te înarmezi cu răbdare și disciplină, pentru că la pariuri nu este deloc ușor de câștigat. Țintește câștiguri mai mici, dar constante, și fii sigur că-n acest fel pe termen lung vei ieși mult mai câștigat.

2. Pariurile sportive n-au fost inventate ca tu să te îmbogățești!

Un alt aspect esențial pe care trebuie să-l înțelegi din start este că agențiile de pariuri reprezintă o afacere care trebuie să aducă beneficiaului câștiguri. Așa cum un magazin comercial își pune adaos la produse pentru a ieși în câștig, așa te poți gândi și la faptul că o agenție de pariuri “modifică” valoarea cotelor pentru a-și mări câștigurile.

De aceea mereu la pariuri sportive trebuie să-ți ridici semne de întrebare și să nu iei totul “de bun”. Trebuie să pariezi doar pe cote valoroase, să nu te lași influențat de valoarea acestora, pentru că de multe ori bookmakerii apelează la cote “dubioase” tocmai pentru a-i induce în eroare pe pariori și pentru a-i îndemna oarecum să joace într-o anumită direcție.

3. Trebuie să vezi pariurile drept un “meci” tu vs agenție

Deși vei spune că agenția de pariuri online nu reprezintă decât platforma pe care îți plasezi biletele, în realitate ea este de fapt adversarul tău în drumul spre câștig, deoarece aceasta îți “oferă” cotele din care tu trebuie să le alegi doar pe cele câștigătoare. Cum majoritatea cotelor sunt influențate de payout-ul casei tu pornești din start cu un dezavantaj, de aceea așa cum scriam și mai sus, trebuie să alegi doar pariurile care merită cu adevărat jucate.

Click AICI pentru a paria contra altei persoane, nu contra casei de pariuri!

Astfel, trebuie să te limitezi la un număr redus de pronosticuri fotbal, pentru că dacă te vei “arunca” pe toate pariurile care-ți ies în cale fii sigur că nu vei putea câștiga. Gândește-te la faptul că agenția vrea să te prindă-n “capcană” oferindu-ți cote mult prea mici în comparație cu șansele reale de reușită ale pariului. De asemenea, unele case de pariuri oferă bonusuri pentru biletele multiple. Fii sigur că aceasta nu este decât o strategie de marketing pentru a încuraja clienții să joace bilete cu multe evenimente, care deși promit câștiguri importante se dovedesc în marea majoritate a cazurilor a fi pierdute.

4. Stabilește un set de reguli pe care să nu le încalci niciodată

Disciplina este cuvântul care stă la baza oricărui parior de succes, de aceea trebuie să-ți construiești un set de reguli bine stabilite, pe care să nu le încalci indiferent de situație. De exemplu, trebuie să te axezi pe un singur sport și chiar pe câteva campionate, să stabilești clar mizele pe care să nu le mărești dacă treci printr-o perioadă slabă etc.

La prima vedere vei spune că acest lucru este ușor de realizat, dar în momentul în care pariezi poți fi luat ușor de “val”. Adrenalina te va face să uiți de orice regulă stabilită. Trebuie să fii stăpân pe tine însuți și să știi să-ți controlezi foarte bine emoțiile, pentru că nu este loc de ele în pariuri, dacă vrei să obții câștiguri.

5. Nu mai consideră pariurile sportive un joc de noroc

O abordare greșită pe care am văzut-o la majoritatea pariorilor din România este aceea de a considera pariurile sportive drept un joc de noroc. Deși aceasta este categoria din care face parte, totuși trebuie să recunoști că nu poți compara pariurile sportive cu păcănelele online, bingo sau alte astfel de jocuri.

La pariuri trebuie, în primul rând, să te informezi, să dedici timp acestui lucru și să pui bazele unui sistem de joc bine gândit. Primul pas către succes trebuie să-l faci prin schimbarea mentalității și să nu mai consideri pariurile sportive un joc de noroc. Evident că și norocul are contribuția lui în reușita unui parior, dar pe termen lung acesta tinde să dispară și vor rămâne în ecuație doar calitățile jucătorului și timpul pe care-l acordă informării.

6. Profită de bonusurile oferite de casele de pariuri online

Nu-n ultimul rând te sfătuiesc să profiți de bonusurile oferite de agențiile de pariuri pe internet, mai ales dacă ești un jucător care nu dispune de un buget prea mare. Mulți pariori se sperie de condițiile de rulaj ale acestor bonusuri și chiar nu înțeleg de ce, pentru că la casele de pariuri recomandate ele sunt ușor de îndeplinit, fără să “forțezi” prin plasarea de pariuri pe care în mod normal nu le-ai fi jucat.

Astfel te sfătuiesc să iei în considerare aceste promoții la pariuri, deoarece ele te pot ajuta să-ți construiești o bancă de start mai solidă și astfel îți va fi mult mai ușor să obții câștiguri la pariuri.

Pariază online AICI cu un bonus de până la 500 RON la prima depunere!

Ți-am prezentat câteva sfaturi foarte importante pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei să începi să câștigi bani din pariurile sportive. Principala problemă a majorității pariorilor este reprezentată de mentalitate și de gestionarea greșită a emoțiilor, lucruri pe care dacă vei reuși să le stăpânești, atunci vei avea toate șansele să fii un parior de succes, bineînțeles alături de timp dedicat informării și analizei evenimentelor pe care joci.

Leave a Comment: