Cum să pariezi biletul zilei la pariuri sportive în 2021? Îți spunem noi!

Vrei să afli cum să pariezi biletul zilei la pariuri sportive pentru a câștiga? Atunci ai nimerit în locul potrivit, deoarece aici îți voi oferi câteva informații prețioase, pe care dacă le vei lua în calcul vei avea șanse mai mari să câștigi biletul zilei.

cum să pariezi biletul zilei la pariuri

În primul rând nu-ți recomand să pariezi biletul zilei la pariuri la agențiile stradale. Ai avea parte din start de cote mai mici și de câștig mai mic. În plus există atracția bonusurilor foarte mari la un număr cât mai mare de evenimente și o să joci bilete cu mize de 2-5 RON pe cât mai multe evenimente, doar pentru eventualul câștig foarte mare într-un timp foarte scurt.

Îți recomand să joci biletul zilei pe cote rezonabile și să nu te “arunci” pe cote mari, chiar dacă acest lucru înseamnă un câștig mai mic pe termen scurt. Este foarte important să aplici o strategie bine pusă la punct, să-ți propui un obiectiv realizabil și să te ții de ea.

În opinia mea cel mai bine este să joci bilete single pentru a avea șanse mai mari de reușită sau să joci maxim 2-4 evenimente pe biletul zilei. Este mai bine să încerci să te ridici cu pași mici, chiar dacă o să ai profit mic pe moment, dar o să obții profit bun pe termen lung. Încearcă să ai răbdare în zilele în care oferta de pariuri este limitată și nu juca în fiecare zi.

De asemenea, încearcă să te documentezi cât mai bine despre meciurile pe care dorești să le pariezi, să te interesezi despre forma echipelor conform statisticii. Surse bune de unde poți obține informațiile necesare despre situația jucătorilor sunt site-urile de știri sportive. Este bine să acorzi o atenție sporită și evoluției cotelor, de care poți profita dacă ești la curent cu ultimele informații despre meciuri.

Nu juca ponturi pariuri din sporturi pe care nu le cunoști doar din simplul motiv că este o zi cu puține meciuri de fotbal sau din sportul pe care-l urmărești și vrei neapărat să pariezi. Acest lucru nu va duce decât la pierderea banilor, chiar dacă vei juca pe favoriți sau pe cote mici, crezând că nu poți să ai ghinionul să dai peste vreo surpriză.

În final îți recomand să te folosești și de recomandările oferite de diferiți tipseri, dar să te bazezi pe analiza proprie în alegerea pronosticurilor pentru biletul zilei la pariuri.

Leave a Comment: