Cum să-ți alegi casa de pariuri unde să pariezi în 2021

Dacă nu știi cum să alege casa de pariuri unde să pariezi online ai nimerit în locul ideal. Aici îți voi spune ce agenție să alegi pentru a plasa pariuri sportive la case de pariuri online.

cum alegi casa de pariuri

Problema este că nu prea există o casă care să acopere cerințele tuturor pariorilor. De aceea trebuie să-ți fixezi anumite puncte de interes și-n funcție de ele să alegi agenția. În plus, n-aș vrea să procedez cum o fac majoritatea site-urilor de profil, care-ți „bagă pe gât” doar o casă de pariuri deoarece au o înțelegere cu ea. Eu îți prezint mai multe alternative și rămâne la latitudinea ta să alegi exact ceea ce te interesează.

Un parior începător ar trebui să aleagă Fortuna, deoarece site-ul este bine structurat. În plus există posibilitatea de a depune chiar și 10 RON direct din agențiile stradale. Astfel nu trebuie să te mai complici cu carduri și bănci. Nu-n ultimul rând trebuie spus că la Fortuna prim depunere este dublată până la cel mult 500 RON.


Deschide cont acum la Fortuna!

Dacă ești un parior care vrea să beneficieze constant de cote mari atunci va trebui să alegi Unibet. Este casa de pariuri pe care o recomand în mod special celor care au de gând să joace mize mai mari, deoarece la astfel de mize aceste diferențe de cote se simt cu adevărat. De asemenea, mai recomand Unibet celor care au obiceiul să stea mult pe telefon și pe tabletă și să plaseze astfel pariuri în cele mai optime condiții.


Înregistrează-te acum la Unibet!

Pentru un parior căruia-i place adrenalina pariurilor live atunci NetBet va fi agenția de pariuri pe care trebuie s-o aleagă. Am făcut mai multe teste pe durata mai multor zile și cam la toate NetBet era agenția de pariuri cu cea mai bogată ofertă pentru pariuri live. În plus, aici ai și un prim pariu fără risc de până la 500 RON.


Click aici pentru a te înregistra la Netbet!

Vrei un bonus la prima depunere considerabil și condiții deloc dificile de rulaj? Alege Betano și prima depunere îți va fi dublată până la 500 RON. Astfel depui 500 RON și vei juca cu 1.000 RON. Bonusul va trebui rulat de 10 ori pe bilete cu cota minimă 1.65. Chiar nu sună rău acest bonus! În plus, Betano stă bine și la cotele oferite, dar și la pariurile live sau la posibilitatea de a plasa pariuri de pe mobil. Am lăsat-o la final tocmai pentru că este, în opinia mea, cea mai bună casă de pariuri online licențiată-n România.

Obține acum bonusul la prima depunere acordat de Betano!

Nu știu dacă am trecut în revistă și caracteristicile care te interesează la o casă de pariuri. Nu m-am referit la metode de depunere sau de retragere, la modul de validare a pariurilor (în special dacă pariezi mai mult pe tenis) sau la diversitatea ofertei pe fiecare meci în parte. Am luat în calcul doar criteriile pe care le consider foarte relevante.

În final aș vrea să-ți mai spun că atunci când te hotărăști să joci la pariuri pe internet trebuie să alegi una dintre casele de pariuri care se pretează la ceea ce dorești tu sau, de ce nu, să deschizi cont la mai mulți operatori.

Leave a Comment: