Cum verifici biletul la cele mai bune agenții de pariuri stradale în 2021

În acest articol îți voi arăta cum se verifică biletul de pariuri la agențiile stradale din România.

verificare bilet la agențiile de pariuri stradale

1. Verificare bilet Superbet

Pe un bilet plasat la Superbet există 2 coduri: Cod Bilet și Cod Control. Intri pe superbet.ro și-n partea lateral dreaptă vei vedea un spațiu unde trebuie să introduci codul scris sbu Serie bilet pe biletul tău. După ce ai scris codul va trebui să dai click pe săgeată.

bilet superbet

În acest moment se va încărca o pagină în care va fi afișat biletul jucat de tine la Superbet. Acolo vei vedea care pariuri au fost deja validate și care sunt în desfășurare. Află mai multe despre verificare bilet Superbet.

verificare bilet superbet

Dă click AICI dacă vrei să pariezi online la Superbet!

2. Verificare bilet Fortuna

Dacă ai jucat un bilet offline la Fortuna atunci vei găsi în partea de jos a tichetului de joc “Cod verificare online”, cum se poate observa și-n imaginea de mai jos.

bilet fortuna

Verificarea biletului la Fortuna se face foarte simplu. Intri pe efortuna.ro și-n bara de sus dai click pe “PARIAZĂ ÎN AGENȚII“.

În pagina care se va deschide vei găsi-n partea dreaptă secțiunea-n care trebuie să introduci codul biletului. Secțiunea este denumită “VERIFICĂ BILET!“, așa că este imposibil să n-o vezi. După ce ai introdus seria corespunzătoare dai click pe butonul “Trimite” și-ți va fi afișat biletul validat:

verificare bilet fortuna

Pariază online AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

3. Verificare bilet Casa Pariurilor

Pe un bilet jucat la agenția offline Casa Pariurilor vei observa-n partea dreaptă sus un cod PIN asociat acestuia, exact așa cum apare-n imaginea de mai jos:

bilet casa pariurilor

Trebuie să accesezi apoi adresa casapariurilor.ro, iar în partea dreaptă a website-ului vei vedea chenarul în interiorul căruia este scris textul “Verificați bilet (PIN)“. Acolo va trebui să introduci PIN-ul biletului și să dai click pe săgeata alaturată, iar ulterior îți va fi afișat biletul jucat de tine și rezultatele de pe acesta:

casa pariurilor bilet verificare

Ai mai putea să descarci aplicația Casa Pariurilor pentru pariuri. În ea vei avea posibilitatea să scanezi direct codul QR al biletului și ulterior vei primi notificări pe mobil de fiecare dată când un meci de pe bilet a fost decis. O opțiune interesantă-n opinia mea, mai ales pentru cei care joacă multe bilete sau multe meciuri pe bilet. Astfel aceștia vor fi informați în timp real de statusul biletelor.

4. Verificare bilet Gets's Bet

Un bilet jucat la aceasta agentie terestră va arăta ca-n imaginea de mai jos. Poți observa că-n partea de sus a tichetului ai un cod corespunzător seriei biletului:

bilet gets bet

Intra pe site-ul getsbet.ro, în secțiunea Agenții și-n partea dreaptă a paginii web vei găsi o căsuță-n care scrie “Verifica bilet“. Acolo va trebui să introduci seria biletului despre care am scris anterior și vei vedea imediat ce pariuri au fost câștigate, pierdute, respectiv starea biletului tău.

De asemenea, poți scana cu ajutorul telefonului codul QR afișat în partea de jos a tichetului de joc.

verificare bilet gets bet

5. Verificare bilet Stanleybet

Dacă ai plasat un bilet offline la agenția Stanleybet atunci acesta va arăta exact ca-n imaginea următoare:

bilet stanleybet

Așa cum se poate vedea mai sus ai pe biletul de joc 3 coduri dintre care 2 îți vor fi necesare pentru verificarea acestuia. În primul rând trebuie să accesezi adresa agentii.stanleybet.ro, iar în partea dreaptă vei vedea 2 căsuțe. Acolo va trebui să introduci Cod Bilet și Cod Castigator și apoi să apeși pe butonul “Verifica“:

 

Acum ai aflat cum sa verifici conturile la agentiile stradale de top. Daca nu stii cum sa verifici la o alta agentie un bilet atunci lasa un comentariu si o sa updatez articolul cu agentia respectiva.

Leave a Comment: