De ce este important să pariezi pe cotele cele mai bune! (2021)

Cotele joacă un rol esențial în succesul oricărui parior. De aceea este important să joci mereu pe cele mai bune cote. În acest articol îți voi prezenta cum poți alege mereu cele mai valoroase cote, dar și de ce chiar și o diferență mică în privința cotelor este foarte importantă pe termen lung.

este important să pariezi pe cotele cele mai bune

Trebuie să știi din start că la nici o casă de pariuri nu vei primi cote corecte, în sensul că acestea sunt influențate de payout-ul respectivei agenții. În mod normal, dacă ai paria sume corect distribuite pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment, atunci la final ar trebui să fii pe 0. În realitate acest lucru nu este valabil și vei ieși în pierdere de fiecare dată.

În primul rând aceasta ar fi o metodă prea ușoară de “spălare” a banilor. Nu acesta este motivul pentru care casele de pariuri nu oferă cote corecte, ci pentru că ele doresc să-și asigure profit indiferent de pariurile plasate de clienți.

În cazul unui payout de 100% operatorul n-ar avea niciun câștig (câșți bani se pariază, atâția se câștigă). Dar având un payout mai mic, în jur de 95%, agenția își asigură profitul din start. Astfel este cu atât mai important să pariezi mereu pe cele mai bune cote, care oricum sunt afectate de payout.

Vezi AICI ce casă de pariuri oferă la anumite meciuri și payout-uri de 99.7%!

1. Cum să profiți la pariuri de pe urma celor mai bune cote?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. Pentru a paria mereu pe cele mai mari cote trebuie să ai cont deschis la top case de pariuri legale. Nici un operator nu se va putea lăuda vreodată cu cele mai bune cote la pariuri. De aceea tu trebuie să joci la mai multe agenții și să alegi cea mai mare cotă disponibilă pentru pronosticul tău. Căutarea celei mai bune cote evident că înseamnă timp suplimentar dedicat pariurilor, dar dacă vrei să ai succes atunci trebuie să investești timp.

Pentru a afla care operator oferă cea mai bună cotă pentru un anumit pariu ai 2 variante:

  1. să faci verificările “manual” la toate agențiile la care pariezi
  2. să consulți site-uri de comparare a cotelor.

În cazul site-urilor de comparare a cotelor problema este că nu toate agențiile licențiate în România vor apărea în acele comparații. Chiar și așa vei elimina din start câțiva operatori la care nu merită să pariezi respectivul pont. Rămâne, apoi, să faci comparația între cea mai mare cotă afișată pe site-ul respectiv și agențiile care nu apar în acea listă.

Un alt avantaj al site-urilor care compară cotele este că poți urmări evoluția acestora. Chiar dacă fluctuația cotelor nu reprezintă un criteriu prea important în alegerea pariurilor, uneori poți lua decizia corectă dacă urmărești tendințele de pariere.

2. De ce este important să pariezi mereu pe cele mai bune cote?

Marea majoritate a pariorilor va spune ca valoarea cotelor nu difera prea mult de la operator la operator, asa ca nu conteaza unde joci pariurile. Daca sunt de acord cu prima parte, lasa-ma sa-ti demonstrez contrariul in ceea ce priveste necesitatea de a juca mereu pe cele mai bune cote.

Sa presupunem ca diferenta de cote dintre 2 operatori este de 0.05. Este o diferenta destul de mica la prima vedere, care la un singur pariu plasat aproape ca nu se observa (la 100 lei mizati vei avea 5 lei in plus, la 1.000 lei vei avea 50 lei in plus etc.), dar hai sa facem un calcul pe termen lung. Daca luam in calcul 100 de pariuri plasate lunar (desi mare dintre pariori joaca mult mai multe) atunci ajungem la o diferenta de cote de 5 la final de luna, ceea ce este foarte mult. Gandeste-te doar ca la 100 lei mizati pe fiecare pariu, o astfel de diferenta de cota poate insemna, la sfarsit de luna, profit suplimentar de 500 lei. La sume de bani mai mari aceasta diferenta devine si mai clara. Gandeste-te la faptul ca, intr-o luna, diferenta dintre profit si pierdere poate fi facuta doar de valoarea cotelor jucate.

Astfel, sfatul meu este unul foarte clar: deschide cont si pariaza la toate agentiile de pariuri online.

3. Ce alte avantaje vei avea daca joci la mai multe case de pariuri online?

3.1 Vei profita de tipuri de pariuri unice

Cum nici in privinta cotelor nu putem desemna o agentie castigatoare, la fel se intampla si in cazul ofertei de pariuri, care variaza de la operator la operator. Daca insa vei juca la mai multe case de pariuri online, atunci, pe langa faptul ca vei beneficia mereu de cele mai bune cote, vei putea juca si tipuri de pariuri unice, specifice fiecarei agentii in parte.

3.2 Vei beneficia de multe oferte si promotii 

Toate agentiile de pariuri online ofera bonusuri de bun-venit clientilor noi si pe langea acestea vin destul de des cu diferite promotii. Avand cont deschis la toate casele de pariuri, vei profita de toate aceste oferte, incepand cu bonusul acordat noilor jucator si pana la pariuri gratuite si pariuri fara risc pe anumite evenimente.

3.3 Vei putea urmari in direct mai multe evenimente sportive 

Cu siguranta stii ca sunt cateva case de pariuri online care transmit live video evenimente sportive. Nici un operator nu le poate acoperi pe toate, insa daca tu vei juca la mai multe agentii online, atunci vei beneficia si de o acoperire mai mare a evenimentelor sportive transmise in direct.

Click AICI pentru a paria la una dintre casele de pariuri cu cele mai multe meciuri transmise live video gratuit!

Ti-am prezentat motivele pentru care este important sa joci mereu ponturi pariuri pe cele mai bune cote, dar si cum poti face acest lucru. Chiar daca la prima vedere vei spune ca diferenta de cote este insesizabila, pe termen lung fii sigur ca vei fi mult mai castigat. Sfatul meu este sa joci la mai multe case de pariuri online si pe langa cele mai bune cote vei profita si de alte avantaje, pe care ti le-am prezentat mai sus.

Leave a Comment: