De ce nu câștigă toată lumea la pariuri sportive! (2021)

Pariurile sportive trebuie privite doar ca un mod de relaxare și trebuie jucat doar pentru divertisment. Acest lucru este valabil în teorie. În practică, însă, majoritatea persoanelor n-o fac cu acest scop, ci pentru a câștiga bani. În plus sunt unii “dependenți” de adrenalina dată de pariurile sportive. Deoarece este clar că cea mai mare parte a pariorilor pierd banii la acest joc de noroc, în articolul curent îți voi prezenta principalele motive pentru care nu toată lumea câștigă la pariuri.

de ce nu câștigă toată lumea la pariuri

1. NU au o abordare pe termen lung

Cei mai mulți dintre cei care joacă la pariuri visează la îmbogățire peste noapte, la un bilet plasat cu 2 RON care să le aducă un câștig substanțial. Există și astfel de povești incredibile, dar sunt cazuri izolate și este prea puțin probabil ca tu să fii atât de norocos.

Pentru a câștiga la pariuri trebuie să ai răbdare și să țintești un profit pe termen lung. Nu trage concluzii după o săptămână slabă, ci privește pariurile ca pe o investiție pe termen lung. Nu este imposibil să câștigi bani din pariuri, dar trebuie să fii foarte calculat și perseverent.

2. NU analizează corect evenimentele pe care pariază

Analiza evenimentelor sportive pentru a juca pronosticuri fotbal sau din alte sporturi reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte în pariuri. Majoritatea pariorilor nu acordă prea multă atenție informării asupra meciurilor, astfel că deciziile și pariurile alese se dovedesc greșite, în cele mai multe cazuri. Învață să analizezi corect evenimentele sportive, acordă timp acestei informări și vei vedea că rezultatele tale la pariuri vor fi mult mai bune.

3. NU au un money management eficient

Gestionarea banilor la pariuri este un aspect foarte important, dar la fel de neglijat de către pariorii din România. Cei mai mulți pariază haotic până la pierderea totală a banilor. Chiar și în cazul unor sume mici de bani, acestea trebuie gestionate corect pentru a evita situația amintită anterior.

În funcție de stilul de joc și de strategia fiecăruia (bilete multiple, pariuri simple, strategia martingale etc.) mizele trebuie bine calculate în funcție de banca totală disponibilă. De exemplu, în cazul pariurilor simple se recomandă o miză cuprinsă între 5 și 10% din buget.

Oricum ai juca, nu paria mize disproporționate! Fii mereu în echilibru când vine vorba de banii investiți în pariuri.

4. NU au o strategie de joc

Cei mai mulți dintre pariorii români n-au o strategie de joc și pariază efectiv pe orice le iese în cale. Este un stil de joc care duce inevitabil către pierderi de bani. În primul rând, fiecare parior trebuie să se rezume să joace ponturi pariuri pe sporturile pe care le cunoaște cel mai bine.

Apoi, în funcție de bugetul și așteptările pe care le are (trebuie să fie realiste), trebuie să adopte o strategie de joc. Sunt pe 10pariuri.ro multe strategii explicate, dar nu toate sunt profitabile pentru toată lumea. Astfel trebuie s-o alegi pe cea care-ți pare cea mai bună și, eventual, să-i aduci îmbunătățiri.

5. NU își gestionează corect emoțiile

Pentru a fi un parior de succes trebuie să îndeplinești câteva calități, printre care și gestionarea emoțiilor. Astfel, în alegerea pariurilor nu trebuie să te lași influențat de vreun factor, ci trebuie să fii stăpân și hotărât pe propriile alegeri, făcute în urma unei analize și informări corecte.

De asemenea, când treci printr-o perioadă bună sau slabă nu trebuie să te lași luat “de val”, ci trebuie să continui jocul în aceeași manieră. O perioadă slabă ar putea conduce la jucatul la recuperare, lucru deloc recomandat, în timp ce o perioadă bună te-ar putea face să nu mai acorzi prea multă atenție analizei și alegerii pariurilor.

6. NU țin cont de sfaturile specialiștilor

Este necesar ca orice parior să facă o analiză corectă a evenimentelor pe care pariază. Dar, în același timp, este recomandat să consulte și sfaturile pariorilor profesioniști. Mai ales în cazul începătorilor aceștia au multe lucruri de învățat de la persoanele mai “avizate” în pariuri și în analiza evenimentelor sportive. Pot obține astfel informații valoroase cu privire la un anumit meci, informații în urma cărora s-ar putea să-și schimbe părerea inițială.

Important este să faci o selecție a pronosticurilor oferite de specialiști și să le joci doar pe cele în care ai și tu încredere.

7. NU profită de bonusurile și promoțiile agențiilor de pariuri

Casele de pariuri online reprezintă platforma ideală pentru a plasa pariuri sportive, deoarece beneficiezi de ofertă de pariere foarte buna, cote pe măsură, pariuri live și, nu-n ultimul rând, de bonusuri și promoții de neratat. Aceste oferte vin în ajutorul pariorilor, care pot beneficia de bonusuri la depunere, pariuri gratuite, cote mărite, precum și alte promoții.

De aceea este recomandat să fii mereu la curent cu ultimele noutăți și să profiți de aceste oferte ale caselor de pariuri.

Vrei să pariezi online? Vezi AICI casa de pariuri online recomandată românilor!

Ți-am prezentat mai sus principalele greșeli și motive pentru care nu toată lumea câștigă la pariuri sportive. Dacă te afli în tabăra “pierzătorilor”, cu siguranță te regăsești în cel puțin unul dintre paragrafele anterioare. Caută să-ți îmbunătățești stilul de joc și viziunea asupra pariurilor, înarmează-te cu răbdare și calm, informează-te foarte bine despre evenimentelor pe care vrei să joci și te asigur că șansele de a obține câștiguri din pariuri vor crește considerabil.

Leave a Comment: