De ce să joci la pariuri online în 2021? Îți spunem noi 5 motive!

Piața pariurilor sportive online s-a dezvoltat extrem de mult în ultima perioadă, astfel că ea prezintă numeroase beneficii în comparație cu cea a pariurilor offline. În acest articol îți voi prezenta 5 motive pentru care merită să-ncepi să joci la pariuri online.

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferată de pariorii români!

de ce să joci la pariuri online

1. Poți plasa pariuri în timp real!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pariurilor online este reprezentat de platforma de pariuri live. Mai exact, prin intermediul acesteia poți plasa pariuri pe evenimentele sportive favorite chiar și-n momentul desfășurării lor.

Și la agențiile offline se poate paria live, însă doar pe un număr mic de evenimente, iar oferta de pariere este de obicei modestă. La casele de pariuri online, în schimb, beneficiezi de o ofertă bogată atât în privința evenimentelor disponibile (la orice oră, în fiecare zi, sunt zeci de evenimente sportive în desfășurare), cât și a variantelor de pariere (la fotbal, de exemplu, de la clasicele 1X2 și număr de goluri până la pariuri pe cornere și cartonase).

Așadar, dacă-ți place să pariezi în timp real, atunci casele de pariuri online sunt alegerea perfectă.

2. Urmărești meciurile în transmisiune directă!

Un alt avantaj atunci cand pariezi la casele de pariuri online este că poți urmări în direct meciurile preferate. Nici măcar nu este nevoie să plasezi un pariu pentru a putea urmări un eveniment. Este suficient să ai macar un leu în contul de pariuri și toate evenimentele cu streaming live sunt disponibile pentru vizionare.

Atunci când urmărești un eveniment îți poți face o idee despre cum va decurge jocul și poți alege mult mai ușor pariurile câștigătoare. De asemenea, acest serviciu de live streaming oferit de casele de pariuri online vine și-n ajutorul microbiștilor care nu vor să rateze niciun meci al echipelor preferate din alte campionate. Vei beneficia de o transmisiune de cea mai bună calitate, fără întreruperi, alături de o statistică-n timp real.

3. Beneficiezi de bonusuri pariuri la prima depunere sau la primul pariu plasat!

Dacă nu te-ai lămurit deja că-n momentul de față casele de pariuri online reprezintă cel mai avantajos mod de paria îți mai dau un motiv de a juca online. Toate agențiile de pariuri pe internet oferă clienților noi bonusuri foarte atractive, la prima depunere sau la primul pariul plasat. Astfel, dacă bugetul tău nu este unul prea consistent operatorii îți vin în ajutor prin fel și fel de oferte la depunere, de la dublarea primului depozit și până la pariuri fără risc.

Cel mai bun bonus la pariuri online este AICI!

4. Beneficiezi de funcția de Cash out!

Dacă n-ai auzit până acum, CashOut este o funcție care-ți permite să închizi pariul plasat înainte ca acesta să fie decis. Funcția Cash out reprezintă un mare avantaj pentru pariori, în special pentru cei care pariaăa bilete multiple.

De câte ori n-ai fost pus în situația de a pierde ultimul meci de pe bilet? La agențiile online poți uita de acest “coșmar”, deoarece poți închide oricând pariul și-ți asiguri astfel un câștig.

5. Plasezi pariuri la orice oră din zi și din noapte!

Un alt mare avantaj al agențiilor de pariuri pe internet este că poți plasa ponturi pariuri oricând dorești. În timp ce agențiile stradale au un program fix, pe internet vei putea plasa pariuri la orice oră din zi și din noapte.

Cu siguranță ai pățit de multe ori să n-ajungi la timp la agenție pentru a-ți plasa biletul, fie pentru că unul sau mai multe evenimente începuseră, fie pentru că efectiv programul agenției se terminase. Scapi de această grijă, dacă alegi să joci online.

Să amintim aici și de zilele ploioase, friguroase, în care chiar dac-ai vrea să joci ceva la pariuri parcă vremea de afară nu te lasă să ieși din casă până la agenție.

Ți-am prezentat cele mai importante 5 avantaje ale caselor de pariuri online. Acum decizia-i a ta dacă vei începe să pariezi online sau vei rămâne tot la agențiile de cartier. Însă-ți zic din propria experiență, odată ce te vei “lovi” de aceste avantaje ale pariurilor pe net nu te vei întoarce decât uneori, de plăcere, la agențiile stradale.

Pariază online AICI la casa de pariuri recomandată de 10pariuri.ro!

Save

Save

Leave a Comment: