Descopera cate bonusuri la pariuri poti lua cu doar 100 lei

Un parior care n-are o suma foarte mare disponibila pentru a juca va cauta intotdeauna sa obtina ceva in plus. Aici ne putem referi atat la bonusurile acordate de agentiile stradale pentru biletele cu multe meciuri, dar si la ofertele de la casele de pariuri online. Pe acestea din urma ma voi axa in continuare si-ti voi arata cate bonusuri poti lua cu doar 100 lei si la ce suma se poate ajunge in prima faza.

Cate bonusuri la pariuri poti lua cu doar 100 lei

Inainte de a-ti prezenta asta vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa te sperii de faptul ca banii castigati / primiti sunt sub forma de bonus. Oricum, in 90% din cazuri daca ai juca 20 lei pe un bilet si ai reusi sa castigi 100 lei (sa zicem) in perioada urmatoare vei baga alte bilete si practic vei face un rulaj, de care ai nevoie si online pentru a elibera bonusul.

Cate bonusuri la pariuri poti lua cu 100 lei?

Daca alegi sa “transformi” cei 100 lei intr-un Paysafecard atunci vei putea lua 4 bonusuri.

Primul ar fi sub forma unei cote marite la Betfair (vezi aici site-ul agentiei). Depui 25 lei si joci 5 lei pe pronosticul cu cota marita. Saptamanal vei gasi la Betfair macar o astfel de cota marita.

Al doilea ar fi tot sub forma unei cote marite, de data aceasta la Netbet (vezi aici site-ul oficial). Aici depui 25 lei si joci ulterior 10 lei pe pronosticul cu cota marita.

Al treilea poate fi de 100% din suma depusa la Betano (deschide cont aici). Asta inseamna ca la o depunere de 25 lei cu Paysafecard vei avea 50 lei pentru pariuri.

Al patrulea ar fi sub forma unui pariu cu 50% risc de 25 lei la Fortuna (inregistreaza-te aici), cu precizarea ca daca pariul va fi pierdut vei primi rambursarea cash, fara conditii de rulaj. Mai mult, poti risca putin si sa joci acest pariu fara risc pe un bilet cu cota 4. Daca va fi castigator iti vei scoate cei 100 lei cu care ai inceput, dar ai ramane cu bani in celelalte conturi.

UPDATE! Incepand cu data de 14 iunie 2019 bonusul cu pariu fara risc de la Fortuna a fost inlocuit de un bonus cu dublul primei depuneri.

Cu asemenea bonusuri pariuri consider ca sansele de a transforma 100 lei in cateva sute de lei (chiar daca e vorba de bonus) intr-o perioada scurta de timp sunt destul de mari. Daca prinzi cele 2 cote marite de la Betfair & Netbet, la care se adauga bonusul de la Betano si un bilet cu cota 4 prins la Fortuna s-ar ajunge undeva la 700-800 lei si asta fara sa-ti asumi riscuri foarte mari (in general cotele marite sunt pentru pariuri care au cote mici).

Leave a Comment: