Diferența dintre un parior care pierde și unul care câștigă bani la pariuri (2021)

Este evident că agențiile de pariuri continuă să existe deoarece obțin câștiguri pe măsură. Jucătorii care-și pierd banii la pariuri sunt mult mai numeroși decât cei care câștigă, iar deținătorii caselor de pariuri își freacă mâinile de bucurie. Acest lucru nu se va schimba probabil niciodată, pentru că sunt foarte puțini pariori disciplinați, informați și cu obiective realiste.

Vezi AICI ce bonus oferă casa de pariuri preferată de pariorii profesioniști!

DIFERENȚA DINTRE UN PARIOR CARE PIERDE ȘI UNUL CARE CÂȘTIGĂ

În articolul acesta îți voi prezenta principalele diferențe dintre un parior de succes și un “donator”, așa cum mai este numit acel tip de jucător care pierde constant la pariuri.

Au obiective total diferite

În timp ce un jucător care pierde la pariuri visează la o îmbogățire peste noapte, un parior de succes vizează un câștig mai mic, dar constant. Acesta din urmă este conștient de riscurile pe care le presupun pariurile și-și propune un obiectiv realist în comparație cu banca de start.

Dacă un parior începător vrea să câștige mii de lei cu o miză de câțiva lei, un profesionist este foarte mulțumit cu dublarea băncii într-o lună sau chiar și cu mai puțin, în cazul unui buget de start considerabil. Nu cred că mai este nevoie să spun care dintre cei doi va fi mai câștigat în final.

Se informează diferit asupra evenimentelor pe care pariază

O altă diferență majoră între un parior de succes și unul care pierde bani la pariuri este modul cum fiecare se informează asupra evenimentelor pe care le joacă.

În cele mai multe din cazuri, un parior începător nu ține cont de prea multe aspecte atunci când analizează un meci pentru a juca pronosticuri fotbal. Acesta se uită fugitiv pe clasament și pe întâlnirile directe și deja-i de părere că este capabil să aleagă pariul câștigător, ceea ce evident este o percepție greșită.

În schimb, un parior profesionist știe cum să analizeze un meci din toate punctele de vedere (forma de moment a echipelor, probleme de lot, probleme financiare, motivația, starea terenului, condițiile meteo etc.) și pornește din start cu un mare avantaj, care, pe termen lung, va face diferența dintre profit și pierdere.

Au strategii și stiluri diferite de joc

Un parior de succes are o strategie și un plan de joc bine pus la punct, de la care nu se abate indiferent de situație. Un parior care pierde bani însă n-are un anumit stil de joc, ci pariază haotic, pe orice eveniment îi iese-n cale, iar acest lucru duce inevitabil la eșec.

Un parior profesionist mizează doar pe meciurile asupra cărora este foarte bine informat și-n același timp vânează acele value bets, adică pariuri valoroase (cota oferită de casa de pariuri este bună în comparație cu șansele reale de reușită ale pariului). De asemenea, nu cade-n plasa pariurilor live, acolo unde-și pierd banii cei mai mulți dintre pariorii aflați la început de drum.

Privesc pariurile ca pe o investiție pe termen lung sau ca pe un joc de noroc

Diferența dintre un parior care câștigă și unul care pierde se face și-n ceea ce privește perspectiva pe care cei doi o au asupra pariurilor sportive. Un începător ar spune că pariurile sunt doar niște jocuri de noroc și nimic nu te poate face să câștigi constant, în timp ce un profesionist privește pariurile sportive drept o investiție pe termen lung și demonstrează contrariul.

Cu multă rabdare, timp dedicat informării și o bună gestionare a emoțiilor pariurile îți pot aduce venituri substanțiale, însă nu impresionante raportate la mizele jucate.

Gestionează în mod diferit perioadele slabe

Indiferent de cât de bun ești atunci când joci ponturi pariuri vei trece fără dar și poate prin perioade mai bune și mai proaste. Diferența dintre un parior bun și unul slab se face-n gestionarea acestor perioade.

Cei mai mulți dintre pariori, adică cei care-și pierd banii la pariuri, nu suportă pierderile și joacă la recuperare în dorința de a trece cât mai repede pe plus. În schimb, un profesionist va lua o mică pauză și va analiza greșelile făcute, știind că are tot timpul din lume să recupereze pierderile, treptat.

Pariază AICI la casa de pariuri online recomandată de 10pariuri.ro!

Ți-am prezentat principalele aspecte care fac diferența dintre un parior de succes și unul care pierde bani la acest joc. În ideea că pariorii profesioniști nu citesc astfel de articole, încearcă să treci de partea cealaltă a baricadei prin schimbarea mentalității, a stilului de joc, a obiectivelor și-ncepe să devii un parior informat și cumpătat care câștigă bani la pariurile sportive.

Leave a Comment: