Ce înseamnă Egal Pariul se Rambursează?

ce inseamna egal pariul se ramburseaza

Probabil ai dat peste termenul “Egal pariul se rambursează” sau “DNB” navigând pe site-ul unei case de pariuri online sau citind un articol pe internet și te-ai întrebat ce înseamnă mai exact. Ei bine, dacă este așa, ai ajuns la locul potrivit! Îți voi explica în detaliu tot ce trebuie să știi despre piața de pariuri Draw No Bet (DNB), inclusiv contextul în care este utilizată și ce înseamnă ea. În plus, îți voi oferi exemple concrete pentru a-ți clarifica modul în care funcționează această piață de pariuri.

Ce înseamnă Egal Pariul se Rambursează?

Pariul DNB (Draw No Bet) sau Egal Pariul se rambursează este o piață de pariere care îți poate îmbunătăți șansele de câștig la pariuri dacă alegi să o joci. Hai să explicăm mai în detaliu ce înseamnă Egal pariul se rambursează. În România, pariul DNB poate fi găsit sub diverse denumiri cum ar fi: niciun pariu pe egal, egal pariul se rambursează, victorie fără egal etc.
egal pariul se ramburesează exemplu
Dar ce înseamnă Draw No Bet (DNB) la pariuri? Am spus-o și în articolul Ce inseamna DNB1 la Superbet, dar o mai spunem o dată.
 
DNB (Draw No Bet) este un tip de pariu pe care îl găsești în oferta caselor de pariuri online pentru evenimentele sportive care au o importanță mai mare. Acesta tip de pariu elimină varianta egalului din opțiunile de pariere, astfel încât poți câștiga doar în momentul în care una dintre echipe se impune.
 
Dacă folosești DNB la pariuri, poți opta doar pentru echipa oaspete sau echipa gazdă. În cazul în care meciul pe care ai pariat se termină la egalitate, pariul tău primește cota 1, adică nu e nici câștigător, dar nici pierzător. Astfel, tu primești banii înapoi.
 
Avantaje ale pariului DNB:
  • Poți să îți păstrezi șansele de câștig pe un bilet de tip acumulator sau simplu, chiar dacă echipa pe care ai mizat nu a câștigat.
 
Dezavantaje ale pariului DNB:
  • Dacă ai mai multe meciuri pe un bilet și unul dintre ele are pronosticul DNB și se termină egal, câștigul tău va fi mai mic.

Egal pariul se rambursează (DNB) - Explicație cu exemple

Dacă nu ești familiarizat încă cu piața de pariuri Draw No Bet (DNB), haide să folosim un exemplu din fotbal pentru a-ți explica cum funcționează. Să analizăm cotele pentru meciul următor din oferta Betano:
 
Augsburg – Stuttgart: 1 solist – 2.45 | X solist 3.45 | 2 solist – 2.8
 
În exemplul de mai sus, cotele sunt pentru piața rezultatul final pariuri 1X2. Aceasta este o piață unde poți paria pe victoria lui Augsburg, pe un rezultat de egalitate sau pe victoria lui Stuttgart. Observăm că cotele sunt relativ echilibrate, cu o ușoară înclinație spre Augsburg, având o cotă de 2.45, în timp ce Stuttgart are o cotă de 2.8. O remiză are cea mai mare cotă, 3.45, indicând că este considerată mai puțin probabilă, deși posibilă.
 
Apropo, dacă nu știi cum se fac cotele la pariuri sportive îți recomand articolul Cine face cotele la pariuri!
 
Să presupunem că pariezi pe victoria lui Augsburg. Folosind cotele, putem calcula probabilitatea de a câștiga pariul. Calculul probabilității este următorul: 100/2.45
 
Acest calcul arată că Augsburg are o șansă de 40% de a câștiga meciul. Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare și posibilitatea unei remize sau a unei victorii a echipei Stuttgart, ceea ce înseamnă că există o șansă de 60% ca pariul să nu fie câștigător.
 
Acum, să comparăm cu piața Draw No Bet:
 
Augsburg: 1.78 – Stuttgart: 2.01
 
În acest caz, dacă pariezi pe Augsburg, șansele de câștig cresc la 56%. Dacă pariezi pe Stuttgart, șansele de pierdere sunt de 49% (considerând o marjă de 5%). Prin urmare, dacă alegi opțiunea DNB pe Augsburg, șansele de a nu pierde sunt mai mari, deoarece pariul este rambursat în caz de egalitate.
 
Când pariezi pe DNB (egal pariul se rambursează) ai șanse mai mari de câștig, chiar dacă cotele sunt mai mai mici față de piață 1X2, deoarece dacă se întâmplă ca meciul să se termine într-o remiză vei primi banii înapoi.

Tipuri de pariuri ”Niciun pariu pe egal”

Nu există prea multe tipuri de pariuri pentru DNB (niciun pariu pe egal). Singurele tipuri de pariuri DNB pe care le-am găsit în oferta Superbet au fost:

Egal pariul se rambursează (DNB) - 1 sau 2

egal pariul se ramburesează superbet

Prima repriză - Egal - pariul se rambursează (DNB) - 1 sau 2

egal pariul se ramburesează prima repriza superbet

A doua repriză - Egal - pariul se rambursează (DNB) - 1 sau 2

egal pariul se ramburesează a doua repriza superbet

Cum aleg meciurile pentru pariul DNB?

Pentru a alege meciurile potrivite pentru pariul DNB (Draw No Bet), iată câteva sfaturi utile:
  • Analizează Statisticile: Folosește statisticile pentru a vedea rezultatele din ultimele meciuri ale echipelor. Echipele care au legat mai multe victorii la rând pot avea șanse mai mari de a câștiga, deci ar putea fi o opțiune bună pentru pariul DNB.
  • Evaluează Forma Echipelor: Uită-te la performanța recentă a echipelor, inclusiv la meciurile de acasă și în deplasare, și la eventualele absențe importante din echipă.
  • Risc vs. Recompensă: Pariul DNB îți oferă o asigurare în cazul unui rezultat de egalitate, dar cu un potențial câștig mai mic. Evaluează dacă acest tip de pariu se potrivește strategiei tale de pariere.
  • Nu paria DNB pe meciuri fără miză: Meciurile în care nu mai este nicio miză vin adesea cu surprize, iar din acest motiv nu recomand să pariezi pe astfel de meciuri.

Case de pariuri online la care poți plasa pariuri DNB

Fiecare casă de pariuri online din România, oferă pariuri DNB, dar acest lucru nu înseamnă că la fiecare casă vei găsi condiții de joc bune. De aceea, am pregătit pentru tine un top cu cele mai bune case pariuri online la care poți juca pariuri DNB și nu numai.
 
Betano.com Romania este numărul 1 când vine vorba de pariuri. Aici vei găsi cea mai bună ofertă de pariuri, dar și cele mai bune cote. La Betano, pariul DNB este disponibil sub denumirea de „Niciun pariu pe egal”
 
Superbet este pe locul 2 în topul nostru. Casa de pariuri oferă metode de plată diverse, care includ retrageri foarte rapide. Poți plasa pariuri DNB direct din aplică Superbet, pentru o experiență de pariere mult mai rapidă. La Superbet, pariul DNB este oferit sub denumirea de “Egal pariul se rambursează(DNB)”.
 
Fortuna este pe locul 3 în topul nostru, fiind una dintre cele mai bune opțiuni la momentul când redactez acest articol, dacă vrei să joci la pariuri. Operatorul oferă pariuri fără risc, dar și alte promoții interesante. Pariul DNB este listat aici sub denumirea de “Victorie fără egal”.