Ghid pariuri sportive online de la deschiderea contului pana la retragerea castigurilor (2021)

Inceputurile pariurilor au constat in agentiile stradale, care de-a lungul timpului s-au inmultit, au aparut foarte multe nume noi pe piata, iar in ultimii ani foarte multe dintre aceste agentii si-au indreptat atentia si catre pariurile online. In acest articol vei putea invata si descoperi care sunt pasii de urmat pentru a putea paria in premiera la o casa de pariuri online.

Ghid pariuri sportive online

1. Deschiderea contului la o casa de pariuri online

Cea mai importanta regula in ceea ce priveste pariatul online este aceea de a avea varsta minima de 18 ani (impliniti), deoarece pariurile sunt interzise persoanelor minore. De asemenea, este important sa stii ca este interzis sa folosesti identitatea altcuiva (parinti, frati, prieteni) pentru a paria, existand consecinte grave (inchiderea contului si confiscarea banilor din el) pentru astfel de situatii.

Pentru a putea sa deschizi un cont la o casa de pariuri trebuie intai sa te informezi asupra respectivei agentii, ce feedback-uri a primit de la pariori si astfel s-o alegi pe cea care o consideri cea mai potrivita pentru tine.

Iti poti alege casa de pariuri la care vrei sa pariezi in functie de mai multe aspecte: bonusul pe care ti-l ofera la prima depunere, oferta pe care o detine casa respectiva sau renumele pe care aceasta-l are in lumea pariurilor.

Majoritatea caselor de pariuri ofera bonus fie la prima depunere efectuata, fie la primul pariu plasat, astfel ca recomandarea mea ar fi sa fie depusa o suma mai mare la inceput (minim 100 RON).

In cadrul procesului de deschidere a contului exista mai multe campuri care trebuie completate printre care: nume, prenume, adresa e-mail, numar telefon mobil, data nasterii, Gen, CNP, adresa de domiciliu, username, parola (vor exista cateva reguli in ceea ce priveste alegerea acesteia).

ATENTIE! Este obligatoriu ca datele pe care le completezi sa fie reale, deoarece ulterior va fi necesara si trimiterea documentelor pentru verificarea contului. Aceasta va trebui facuta in 90 de zile de la inregistrare sau in 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. In caz contrar contul va fi inchis!

Inregistreaza-te AICI la casa de pariuri online preferate de romani!

2. Metode de depunere a banilor la o casa de pariuri de pariuri online

Urmeaza unul dintre cei mai importanti pasi pentru a reusi sa plasezi primul pariu, anume depunerea unei sume de bani pentru a credita contul. Exista mai multe metode prin care poti sa depui bani la casele de pariuri online, cele mai populare fiind:

2.1 Card bancar de credit / debit

Se poate obtine de la orice banca si poate fi de mai multe tipuri, insa cele mai cunoscute si folosite sunt: cardurile Visa si cardurile Mastercard. De preferat ar fi sa te interesezi la banca la care vrei sa obtii un card daca acesta poate fi folosit la plati online. Cardul pe care-l detii trebuie inregistrat in cont si trebuie sa fie pe numele tau, iar depunerile se realizeaza instant.

2.2 Transfer bancar

Nu este obligatoriu sa aplici pentru un card, insa daca ai un cont bancar il poti folosi pentru a transfera bani catre contul de pariuri online. Trebuie sa ai in vedere  ca in cazul acestui tip de depunere suma intra in cont in circa 2-3 zile lucratoare, astfel ca nu vei putea sa pariezi fix atunci cand depui.

2.3 Skrill

Skrill este un portofel online prin intermediul caruia poti transfera instant suma de bani dorita in contul de pariuri. Totusi, trebuie sa iei in considerare faptul ca poti depune in acest cont Skrill doar prin intermediul unui card bancar, Paysafecard, a unui transfer bancar sau in eventualitatea in care primesti bani de la alt utilizator de pe site-ul Skrill. Exista anumite comisioane ale acestui site, in special cand vine vorba de retrageri.

2.4 Paysafecard 

Probabil ai vazut la tonomatele de ziare, in supermarketuri, benzinarii sau chioscuri astfel de PayPoint-uri, de acolo de unde poti cumpara inclusiv Paysafecard. Ce este aceasta mai exact? O metoda alternativa de plata online, fiind un card / o cartela preplatita, care nu necesita detinerea unui card bancar,.

2.5 Prin intermediul agentiilor stradale

In ultimii ani, agentiile de pariuri stradale si-au dezvoltat foarte mult interfata online si ofera pariorilor posibilitatea de a paria atat in agentii, cat si online. Avantajul este ca pot fi depusi / retrasi bani si prin intermediul agentiei, nefiind nevoie de un card bancar.

Click AICI pentru a deschide cont la cea mai buna casa online la care poti depune din agentiile stradale!

3. Plasarea pariurilor

De indata ce ai reusit sa depui bani in cont nu-ti mai ramane decat sa plasezi primele tale ponturi pariuri online. Recomandarea mea este sa nu te grabesti, sa analizezi cu atentie atat oferta, cat si meciurile pe care vrei sa le pariezi. Vor fi tentatii foarte mari, avand in vedere ca poti paria atat pe meciuri live si astfel suma depusa ar putea fi pierduta foarte usor.

Cel mai bine este sa te axezi pe o strategie si totodata sa-ti imparti banca (suma depusa), astfel incat sa nu pierzi toti banii rapid. Pe termen lung vei vedea ca-ti va fi de folos sa ai un money management bun.

Majoritatea caselor de pariuri au suma minima de pariere 1 RON, asa ca te poti acomoda cu pariurile online jucand sume minime.

4. Retragerea banilor

In cazul in care ai reusit sa multiplici suma depusa poate vei considera ca este momentul sa mai retragi din banii din cont si acest lucru poate fi facut foarte usor.

Metodele prin care poti depune la o casa de pariuri sunt de cele mai multe ori aceleasi si in cazul retragerilor (card bancar, transfer bancar, cont Skrill si prin intermediul agentiilor), insa trebuie sa tii cont de faptul ca retragerea prin intermediul cardului bancar / a transferului bancar (cel mai des utilizate), nu se realizeaza instant, ci intre 2 si 5 zile lucratoare. In cele mai multe cazuri nu platesti comision la retragere, asta daca efectuezi o retragere sau maxim 2 pe luna. Iti va fi oprit insa impozitul la pariuri.

Pariaza online AICI si vei primi un bonus!

Leave a Comment: