Leverkusen – Bayern ponturi pariuri 17.10.2021

leverkusen bayern ponturi pariuri

Leverkusen o va intalni acasa pe Bayern in etapa cu numarul 8 din acest sezon de Bundesliga. Partida se va juca duminica de la ora 16:30 pe BayArena. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 3.10! la agentia de pariuri sportive online Betano!

leverkusen bayern ponturi pariuri

Leverkusen.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Bielefeld, partida terminandu-se cu scorul de 4-0.

Se afla pe locul 2 in Bundesliga si are 16 puncte acumulate dupa primele 7 partide desfasurate. A obtinut cinci victorii, o remiza si o singura infrangere. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Leverkusen a castigat 4 din ultimele 5 partide jucate acasa in toate competitiile.

Bayern.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Frankfurt, partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

Se afla pe primul loc in Bundesliga si are 16 puncte acumulate dupa primele 7 partide desfasurate. A obtinut cinci victorii, o remiza si o singura infrangere. A marcat in ultimele 10 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Bayern a reusit sa castige ultimele 5 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Leverkusen (4-5-1): Hradecky; Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven; Aranguiz, Demirbay; Bellarabi, Amiri, Diaby; Havertz.

Bayern (4-2-3-1): Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Thiago; Gnabry, Muller, Coman; Lewandowski.

Absenti:

Leverkusen:  Tapsoba, Fosu-Mensah, Baumgartlinger.

Bayern: Ulreich, Tolisso.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Bayern.

Ultimele 9 din 10 confruntari directe dintre cele doua echipe s-au terminat cu peste goluri inscrise in ambele porti si cu peste 2.5 reusite.

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la mai multe case de pariuri sportive online dar am ales sa-l pasez la Betano.

Ambele echipe au aceleasi rezultate dupa primele 7 partide jucate si sunt la egalitate de puncte. Bayern se situeaza pe primul loc datorita golaverajului, echipa reusind sa inscrie de 24 de ori in acest sezon de Bundesliga.

Leverkusen va incerca sa obtina a sasea victorie consecutiva in toate competitiile si a patra victorie consecutiva fara gol primit. Echipa va fi testata cu siguranta de campiona Germaniei si va avea un meci cat se poate de dificil.

Bayern ajunsese la un impresionant numar de 9 victorii consecutive in toate competitiile inainte de infrangerea din meciul precedent. In cele noua victorii obtinute de Bayern, echipa a reusit sa marcheze un incredibil numar de 45 de goluri si minim 3 reusite pe confruntare. Acum, echipa antrenata de Nagelsmann trebuie sa-si revina dupa infrangerea usturatoare suferita.

Pentru pariul zilei ma astept ca Bayern sa reuseasca sa se impuna in aceasta confruntare. La fel cum ne-am obisnuit pana acum, cred ca vom avea parte de o partida spectaculoasa, nelipsita de goluri in ambele porti, asa ca pariul meu va fi in cosnecinta.

Pronostic LeverkusenBayern 2 Solist & +3.5 & GG – Cota 3.`10!