Lille – PSG ponturi pariuri 01.08.2021

lille psg ponturi pariuri

Duminica, de la ora 21:00, se joaca Super Cupa Frantei. LOSC Lille, castigatoarea editiei precedente de Ligue 1, o va infrunta pe Paris Saint-Germain, detinatoarea trofeului Coupe de France. Confruntarea celor doua formatii va avea loc la Tel-Aviv (Israel), pe Bloomfield Stadium. Urmareste acest articol pentru a afla mai multe informatii despre acest joc, dar si pentru a vedea pontul pe care l-am propus!

lille psg ponturi pariuri

Lille.

Are un nou antrenor. Christophe Galtier a plecat la OGC Nice, il locul lui fiind instalat Jocelyn Gourvennec, un tehnician in varsta de 49 de ani care in trecut le-a mai antrenat pe Guingamp si Girondins Bordeaux.

Nu a facut transferuri importante in aceasta pauza de vara, insa a suferit doua pierderi importante. Este vorba despre portarul Mike Maignan (plecat la AC Milan) si despre mijlocasul Boubakary Soumare (plecat la Leicester City).

In perioada de pregatire a disputat 5 partide amicale; nu a impresionat, inregistrand 3 esecuri (cu FC Porto, Benfica si Gent), 1 egal (cu Kortijk) si 1 singur succes (cu Waasland-Beveren).

PSG.

S-a miscat foarte bine pe piata transferurilor in aceasta pauza de vara; au fost aduse nume importante, precum: Gianluigi Donnarumma (ultima data la AC Milan), Giorginho Wijnaldum (ultima data la Liverpool), Achraf Hakimi (venit de la Inter pentru suma de 60 milioane euro) si Sergio Ramos (ultima data la Real Madrid).

Nu a suferit pierderi importante, principalele vedete ale echipei, Neymar si Mbappe, fiind convinse sa continue pe Parc des Princes pentru inca cel putin 1 sezon.

Nu s-au produs modificari nici la carma echipei, Mauricio Pochettino ramanand in continuare in functia de antrenor.

Referitor la aceasta confruntare, mai multi jucatori importanti nu vor evolua, printre acestia regasindu-se: Neymar, Mbappe, Di Maria, Marquinhos, Sergio Ramos, Bernat, Dagba, Paredes, Verratti, Donnarumma, Rafinha si Pablo Sarabia.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lille (4-4-2): Jardim – Djalo, Botman, Fonte, Bradaric – Ikone, Xeka, Andre, Bamba – David, Yilmaz.

PSG (4-3-3): Navas – Hakimi, Kehrer, Diallo, Kurzawa – Herrera, Gueye, Wijnaldum – Draxler, Icardi, Kalimuendo.

Absenti.

  • Lille: Celik.
  • PSG: Neymar, Di Maria, Marquinhos, Sergio Ramos, Bernat, Dagba, Paredes, Verratti, Donnarumma, Rafinha, Mbappe si Pablo Sarabia.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 10 intalniri directe, Lille s-a impus de 2 ori, PSG de 7 ori, iar 1 meci s-a incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Lille – PSG – ionel_iulian94.

La predictii pariuri de duminica, recomand pronosticul Ambele echipe vor inscrie in confruntarea Lille – PSG.

Pentru ca Lille si PSG sa marcheze minimum 1 gol, se da cota 1.76 la Unibet pariuri sportive.

Luand in considerare faptul ca pentru ambele formatii este primul meci oficial dupa o pauza de mai bine de 2 luni, este destul de probabil sa avem parte un joc echilibrat. Chiar si asa, sunt de parere ca vom vedea goluri de ambele parti, cu sanse importante de a se inregistra o remiza cu goluri (cel mai probabil 1-1).

Prin plecarea portarului Maignan, Lille este mult mai vulnerabila in defensiva, lucru observat destul de clar in jocurile de pregatire din aceasta pauza de vara (a primit gol in toate cele 5 jocuri). La capitolul ofensiva, Lille ramane extrem de capabila, mai ales ca principalii 2 marcatori din sezonul precedent, Yilmaz si David, au ramas la echipa.

De partea cealalta, PSG a fost foarte eficienta la finalizare in jocurile de pregatire, Mauro Icardi fiind printre principalii remarcati (atacantul argentinian a marcat in 3 din cele 5 jocuri amicale).

Pronostic Lille – PSG & Cota: Ambele echipe vor inscrie – 1.76