Lucky Six – Cel mai tare joc cu bile?

În acest articol îți voi arăta ce este acest tip de joc, unde se poate juca Lucky Six online, promoții și unde poți găsi rezultate pentru Lucky Six 6/48.

Jocul cu bile cunoscut ca și Lucky Six sau Besix a început inițial la casele stradale dar în momentul de față sunt două case de pariuri online unde acesta se poate juca.

Singurele case de pariuri online la care această loterie virtuală se poate juca sunt NETBET și SUPERBET.

Ce vei găsi in acest articol:

 1. Ce reprezină Lucky Six?
 2. Cele mai importante tipuri de pariuri

            2.1 Pariuri pe numere

            2.2 Pariuri speciale

      3. Sfaturi

1. Ce repezintă Lucky Six?

Vorbim despre un joc virtual de tip loto, în care se extrag 35 de numere aleatoriu, de la 1 la 48. Pariorul poate sa aleagă să pună pe bilet între 6 și 10 numere. Extragerile au loc la fiecare 2 minute și 30 de secunde, iar pentru a câștiga trebuie să indici corect 6 dintre cele 35 de numere extrase.

 • Suma minimă de pariere este de 2 RON pe bilet.
 • Cu cât prinzi mai repede cele 6 numere de pe bilet, cu atât câștigi mai mult: câștigul maxim e 10.000 ori miza jucată, iar cel minim este cota 1.00 (banii înapoi).
 • Jocul este extrem de captivant, dat fiind că ai zlnic extrageri din două în două minute după finalul fiecărei runde.
 • După cum se vede și în poza de mai sus, la începutul fiecărei runde jocul așează în mod aleatoriu două steluțe lângă două cote.
 • Dacă un număr din cele șase este prins pe miza cu steluță atunci în cazul în care pariul este câștigat până la finalul extragerii cota câștigătoare se va înmulți cu 2. (De exemplu dacă prindem primul număr pe o steluță iar apoi ultimul pe cotă de 10 atunci cota se va dubla).

Joacă AICI la Lucky Six!

2. Cele mai importante tipuri de pariuri pe Lucky Six

Deși nu exitsă o formulă sigură pentru cum să câștigi la bile, am ales să-ți prezint mai jos câteva tipuri de pariu care te vor ajuta în formarea biletului.

2.1 Pariuri pe numere

Pariul simplu

 • Cel mai ușor tip de pariu fără doar și poate constă în plasara unui bilet pe 6 numere de la 1 la 48.
 • Pentru a combina bilele în număr de câte 6 putem alege numere la întâmplare, variantă pentru care avem la dispoziție opțiunea ”aleatoriu”.
 • Biletul va fi câștigător numai dacă toate cele 6 numere norocoase la bile pe care le-ai ales se regăsesc printre cele 35 de numere extrase.
 • Câștigul se calculează prin înmulțirea mizei cu cota corespunzătoare ultimului număr de pe biletul tău care a fost extras.

Pariul combinat

 • Se pot paria maxim 10 numere pe un pariu de tip sistem iar dintre numerele alese cel puțin 6 trebuie să fie între cele 35 extrase.
 • Câștigul se calculează puțin diferit în această situație, înmulțind miza pe combinație (minim 0.1 RON) cu cota ultimului număr câștigător extras pentru combinații formate din 6 numere.
 • În cazul în care avem mai multe combinații câștigătoare, acestea se adună pentru a avea câștigul total pe biletul pus.

2.2 Pariuri speciale

Culoare primul număr: Numerele se împart în 8 culori. Pariul se referă la primul număr extras. Dacă pariezi pe o culoare iar această este câștigătoare atunci cota pe care o primim este de 7.2.

Primul număr (-24.5+): Cu o șansă cel puțin matematică de 50% dar cu o cotă de doar 1.8, putem paria dacă prima cifră extrasă va fi de la 1-24 sau de la 25-48.

Primul număr par/impar: Cu aceeași cotă neatrăgătoare de 1.8 putem paria și dacă primul număr extras va fi par sau impar.

Par/Impar primele 5 numere: Poți paria ca suma primelor 5 numere extrase să fie un număr par sau impar pentru o cotă de 1.8.

Suma primelor 5 numere -122.5+:Pentru ca acest tip de pariu să fie câștigător, suma primelor 5 numere extrase trebuie sa fie un număr par sau impar. Cota ce o primim în caz că acest pariu este câștigător este tot de 1.8.

3. Sfaturi pentru a juca Lucky Six

Joacă Lucky Six ONLINE! Cele două case de pariuri menționate mai sus vin cu bonusuri generoase exclusiv pentru jucătorii care își deschid un cont online!

 • Cred că oricărui parior i s-a întâmplat să piardă o rundă încercând să pună un bilet la o casă stradală, ceea ce nu se întâmplă și în online.
 • Facilitatea de a sta acasă și a paria se poate dovedi foarte avantajoasă pentru a aplica o strategie în Lucky Six.
 • Verifică rezultatele Besix! Dacă ai ratat o extragere sau pur și simplu vrei să te inspiri pentru runda viitoare atunci poți găsi la Superbet besix rezultatele chiar aici.
 • Un joc de noroc cu numere generate aleatoriu ar trebui tratat ca atare. Nu juca sume mari în goana după bani pentru că șansele de îmbogățire din acest joc nu sunt cele mai strălucite.
 • Pariază nu mai mult de 2-3 RON pe bilet și lasă roata virtuală să se învârtă. Cine știe? Dacă norocul va da peste tine chiar și dintr-o sumă modestă poți să obții o sumă frumușică!

Joacă AICI cel mai tare joc la bile! Ia bonusul de înscriere!

Leave a Comment: