Mare atenție la informațiile prezentate de casele de pariuri pe paginile de pariuri live

Unul dintre cele mai importante avantaje ale caselor de pariuri online este reprezentat de platforma de pariuri live. Astfel foarte mulți jucători plasează cele mai multe pariuri în timpul desfășurării evenimentelor.

informații pariuri live

Cu siguranță ai observat că agențiile de pariuri oferă statistici în timp real la evenimentele sportive. Pot fi situații în care acestea nu sunt în concordanță cu realitatea. Despre astfel de situații voi scrie-n rândurile următoare, în care-ți voi spune de unde apar aceste erori, cine este responsabil pentru ele, dar și care ar trebui să fie atitudinea ta cu privire la astfel de situații.

1. Cum sunt furnizate aceste date statistice?

Toate casele de pariuri online recomandate oferă statistici în timp real despre toate evenimentele sportive, chiar dacă vorbim de competiții de mâna a doua sau jucători și echipe prea puțin cunoscute publicului larg. Este evident că pentru o casă de pariuri este imposibil să angajeze câte un om care să urmărească fiecare dintre aceste evenimente și să ofere statisticile potrivite, astfel că operatorii de pariuri apelează la o parte terță, la furnizori de statistici sportive. Aceștia primesc informațiile de la persoane care practică “data scouting” și le transmit ulterior agențiilor de pariuri cu care colaborează.

Cea mai bună ofertă de pariuri live o găsești la ACEASTĂ casă de pariuri online!

Din acest motiv este foarte probabil ca statisticile și eventualele erori să fie aceleași la mai multe case de pariuri online, pentru că pe piață nu există foarte mulți astfel de furnizori.

2. Cum pot să apară erorile-n privința informațiilor statistice?

În primul rând, cea mai mare parte a erorilor în ceea ce privește statisticile sportive apar din cauza persoanelor care fac “data scouting”, care din grabă, neatenție sau din alte cauze (încurcarea echipelor, jucătorilor, introducerea greșită de date etc.) pot transmite informații greșite. Deoarece astfel de date nu sunt verificate de un al doilea sistem, ele ajung să fie direct afișate pe platforma live a caselor de pariuri online.

De asemenea, pot s-apară și erori de transmitere între furnizorul de date și operatorul de pariuri. Acestea conduc la același lucru: afișarea de informații greșite pe platforma de pariuri live.

3. Cine este responsabil pentru astfel de erori?

În regulamentul fiecărei agenții de pariuri online este specificat faptul că datele statisticile afișate pe platforma de pariuri live sunt doar în scop informativ și pot fi eronate, în unele momente. De asemenea, un mesaj asemănător de atenționare este foarte probabil să fie afișat chiar pe platforma de pariuri live a operatorilor.

În aceste condiții agenția de pariuri nu-și asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la aceste informații și singurii care au de pierdut de pe urma lor sunt pariorii, ale căror selecții pot fi influențate de acele statistici afișate eronat.

4. Cum poți evita informarea greșită cu privire la statisticile sportive?

Aceste informații eronate oferite de casele de pariuri online apar, în marea majoritate a cazurilor, la meciurile de mâna a treia și la competițiile care nu stârnesc prea mare interes pentru public. La evenimentele sportive de top astfel de erori sunt aproape inexistente, pentru că și atenția acordată introducerii datelor în sistem este una mult mai mare în astfel de situatii. În plus erorile pot fi depistate foarte ușor, deoarece există multe surse de verificare a corectitudinii informațiilor.

Dacă, însă, joci des ponturi pariuri pe evenimente sportive mai puțin cunoscute sfatul meu este să consulți și alte site-uri de statistică-n timp real înainte de a plasa pariuri și să nu te bazezi doar pe statisticile oferite de agenție. Chiar dacă erorile se produc rar, cu siguranță este frustrant să fii pus în situația de a plasa un pariu pe baza unor informații greșite.

5. Cum influențează aceste statistici pariurile plasate?

Așa cum scriam și anterior, agențiile de pariuri nu-și asumă responsabilitatea cu privire la corectitudinea statisticilor oferite. Cu siguranță aceste date te influențează atunci când alegi un pariu, deoarece lucruri precum numărul șuturilor pe poartă, posesia mingii, cornere etc. reflectă desfășurarea respectivului eveniment. Dacă pentru unele date statistice erorile pot fi trecute oarecum cu vederea, informațiile cu privire la cornere sau cartonașe sunt foarte importante, pentru că la majoritatea caselor de pariuri online jucătorii pot paria pe astfel de evenimente.

De exemplu, dacă agenția de pariuri afișează un total de 11 cornere vei fi tentat, să zicem, să pariezi un pronostic de tipul peste pe acel eveniment. Dacă, însă, în realitate s-au acordat numai 10 cornere tu pornești din start cu un dezavantaj, pentru că dacă ai fi știut statistica reală atunci probabil n-ai mai fi jucat respectivul pariu.

De aceea îți recomand să consulți întotdeauna și o altă sursă care oferă statistici live pentru a fi sigur că datele pe care te bazezi sunt corecte. Dacă observi diferențe între informațiile afișate, atunci sfatul meu ar fi să renunți la plasarea de pariuri pe acel meci, pentru că pot apărea situații neplăcute.

6. Poți profita de pe urma statisticilor greșite oferite de agenția de pariuri?

Cu siguranță faptul că datele statistice pot fi eronate pe platforma de pariuri live a agențiilor a stârnit interesul unor pariori, care vor încerca să profite de aceste greșeli.

În primul rând trebuie să știi că agenția va consulta, la final, statisticile oficiale și va stabili rezultatul pariurilor în concordanță cu acestea, deci nu vei putea profita de asemenea greșeli. Să zicem că ai prins la un pariu o cotă mult mai mare decât cea normală, pe baza statisticilor greșite ale agenției. În acest caz, după verificare, pariul va fi calculat la cota corectă. Prin urmare te sfătuiesc să nu încerci să păcălești agenția.

Pariază online live AICI la agenția cu cea mai bună ofertă de handicapuri asiatice!

În plus, dacă pronosticuri fotbal sau din alte sporturi de acest tip vor fi la “la ordinea zilei”, atunci poți ajunge să fi blocat de către agenție. Încalci regulamentul acceptat la înscriere, în care este trecut faptul că încercarea de a profita de erorile agenției va fi sancționată.

Ți-am prezentat principalele aspecte legate de informațiile prezentate de casele de pariuri pe platforma de pariuri live, care, în unele cazuri, pot fi eronate. Ține cont de sfaturile pe care le-am scris și consultă și o altă sursă de statistici înainte de a plasa pariul. Agenția nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile afișate greșit și nu te încurajez să încerci să profiți de aceste erori.

Leave a Comment: