Marseille – Lens ponturi pariuri 26.09.2021

marseille lens ponturi pariuri

Se anunta un duel tare pe Stade Velodrome in acest weekend. Ocupanta locului secund si gazda acestei intalniri, Olympique de Marseille, va primi vizita ocupantei locului 4, RC Lens. Confruntarea va avea loc duminica seara, incepand cu ora 21:45. VEZI in continuare care este sugestia mea de la acest duel!

marseille lens ponturi pariuri

Marseille.

Este neinvinsa in acest sezon de Ligue 1. In cele 6 runde disputate pana acum a inregistrat 4 victorii si 2 rezultate de egalitate.

In etapa intermediara a facut 0-0 la Angers. de la Fuente, Guendouzi, Gueye si Under au intrat de pe banca, dar e foarte probabil ca toti 4 sa fie titulari de aceasta data.

Fundasul spaniol Alvaro Gonzalez este din nou disponibil dupa ce si-a ispasit suspendarea. Insa, Payet si Milik raman in continuare indisponibili din cauza accidentarilor.

Joi, 30 septembrie, are meci in grupele Europa League; joaca acasa cu turcii de la Galatasaray.

Lens.

Miercuri a suferit primul esec al sezonului. A pierdut pe propriul teren cu 0-1 in fata celor de la Strasbourg. Kevin Danso, fundasul austriac adus in aceasta vara de la Augsburg, a fost avertizat cu cartonas rosu la inceputul celei de-a doua reprize si astfel nu poate evolua in acest meci.

Sotoca si Kalimuendo au intrat de pe banca, insa sunt sanse insemnate ca cei doi sa se afle printre titularii din disputa de duminica seara.

Gael Kakuta si Jean Corentin nu au fost in lotul pentru meciul cu Strasbourg, dar este posibil ca de aceasta data ambii sa fie prezenti in lot.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Marseille (3-4-3): Lopez – Caleta-Car, Balerdi, Peres – Lirola, Gueye, Guendouzi, de la Fuente – Under, Dieng, Harit.

Lens (3-4-1-2): Leca – Gradit, Wooh, Medina – Clauss, Cahuzac, Fofana, Frankowski – Kalimuendo – Sotoca, Ganago.

Absenti.

  • Marseille: Payet, Milik.
  • Lens: Danso (suspendat), Kakuta, Jean Corentin (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • In 4 din ultimele 5 intalniri directe s-au dat peste 2.5 goluri. Pentru un nou joc cu minimum 3 goluri, se da cota 1.90 la Fortuna.
  • Precedentele 4 jocuri directe au fost destul de aprinse, in fiecare din aceste ultime 4 jocuri acordandu-se nu mai putin de 5 cartonase.

Ponturi pariuri Marseille – Lens – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la meciul de pe Stade Velodrome este GG. Din rubrica pronosticurilor Franta Ligue 1 pe goluri, predictia GG este cotata cu 1.77 la agentia online Fortuna.

Acest duel aduce fata in fata 2 dintre cele mai bune ofensive din acest inceput de sezon, atat Marseille, cat si Lens, avand o medie de peste 1.5 goluri marcate/meci.

In 11 din precedentele 14 partide pe care le-a jucat pe teren advers, Lens a reusit sa inscrie, dar in acelasi timp a si primit gol.

Si meciurile jucate de Marseille pe propriul teren produc de multe ori goluri din ambele tabere; in 8 din ultimele 11 partide de Ligue 1 jucate pe Stade Velodrome, Marseille a reusit sa inscrie, insa a si primit gol.

Pronostic Marseille – Lens & Cota: Ambele marcheaza – 1.77