Meciuri live pe net  – Cum le poți vedea

În acest articol ne-am propus să îți prezentăm cele mai bune metode de a urmări meciuri live pe net.

meciuri live pe net

Vei afla din rândurile următoare care sunt casele de pariuri care oferă live streaming dar și cum poți urmări online cele mai importante canale sportive.

1. Meciuri Live pe net – prin servicii TV care oferă posibilitatea de a urmări un meci online

Pentru că tot mai multe persoane preferă internetul în defavoarea televiziunii, cei mai importanți furnizori de televiziune dar și posturile sportive oferă posibilitatea de a urmări live meciuri.

În România, cele mai importante competiții sportive pot fi urmărite pe DigiSport, Telekom Sport, Look Sport Live Online, dar și EuroSport. Iată cum poți urmări aceste canale sportive online:

1.1 DigiSport Online – cum poți vizualiza meciuri live pe net pe DigiSport

Cele 4 canale DigiSport pot fi urmărite atât pe DigiSport.ro cât și cu ajutorul aplicației Digi Online.

În plus, dacă ai abonament la internet de la compania RCS-RDS, vei avea acces la toate cele 4 canale Digi Sport direct de pe site-ul companiei, fără a fi nevoit să plătești și un abonament TV.

Totuși, dacă nu ești abonat RCS-RDS, pentru a urmări cele mai importante competiții sportive din Europa ai nevoie de un cont Digi Online, ceea ce necesită un abonament la Digi România. Aplicația poate fi folosită apoi și pe mobil.

meciuri live pe net digisport

1.2 TelekomSport Online – cum poate fi văzută Liga 1 dar și alte competiții sportive importante pe internet

Și cei de la Telekom îți oferă posibilitatea de a le urmări canalele sportive, 4 la număr, folosind serviciul TelekomTV.ro. Aici ai posturile Telekom Sport Live Stream însă pentru a le accesa trebuie să ai un abonament la Telekom România și serviciul Telekom TV activat.

Telekom România deține licențele de difuzare aproape a tuturor competițiilor importante sportive europene, printre care și Europa League și Champions League.

1.3 Look Sport Online – cel mai accesibil mod de a vedea un meci live online

Dacă serviciile recomandate mai sus au prețuri poate puțin cam piperate, dat fiind faptul că oferă acces și la alte canale TV și nu numai la canalele sportive, Look Sport Live Stream este un serviciu mult mai accesibil.

Un abonament de 2 luni costă doar 5€ plus TVA, iar costul pentru 12 luni este de 15€ plus TVA.

Abonamentul LookSport îți permite apoi să urmărești meciuri de fotbal Look TV live din competiții precum Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Seria, LaLiga, Ligue 1, Bundesliga dar și alte competiții precum Formula 1, ATP WORLD TOUR. Toate în format HD.

Putem concluziona deci că Look TV Live Online poate fi modul ideal de a avea acces la meciuri live pe net în mod 100% legal și cu costuri minime.

1.4 EuroSport Live Online Gratis – cum poți vedea pe internet derby-urile din Premier League

Abonamentul lunar pentru cele două canale Eurosport este de 5€ iar astfel vei avea acces la fotbal online de cea mai bună calitate din Premier League și totodată vei putea viziona turneele de tenis de Grand Șlam plus multe alte sporturi. Nu este gratis, dar merită din plin!

2. Live Streaming direct de pe platformele de pariuri online

Multe agenții de pariuri îți oferă posibilitatea de a urmări meciuri sigure de pariat azi live pe telefon prin streaming online. Ce înseamnă streaming? Streamingul presupune un flux continuu de date de la o sursă la o destinație anume, fiind vorba de cele mai multe ori despre fișiere video și audio transmise în timp real.

Pariurile live sunt tot mai căutate de către jucători iar de aceea casele de pariuri au ales să transmită live meciuri de fotbal.

Iată care sunt casele de pariuri care îți oferă posibilitatea de a urmări meciuri de fotbal online live pe calculator sau pe telefonul mobil:

2.1 Superbet

Și Superbet îți oferă posibilitatea de urmări fotbal online gratis live direct pe site-ul lor!

Evenimentele sportive care pot fi urmărite online atât pe desktop, cât și direct din aplicație au în dreptul lor o iconiță sub forma unei camere de filmat. Apăsând pe acea iconiță vei putea urmări evenimentul în direct.

superbet stream disponibil

Deschide cont AICI la Superbet – bonus 500 RON!

2.2 Betano

Betano este una dintre cele mai populare platforme de pariuri online care îți permite totodată să vezi meciuri online gratis. Pentru a putea urmări un live meci pe Betano trebuie totuși să ai cel puțin 0.50 RON în cont sau cel puțin un pariu stabilit în ultimele 24 de ore.

Evenimentele care pot fi urmărite online au în dreptul lor o mică iconiță sub forma unui televizor.

betano matches online

De asemenea, pe Betano există o pagină numită Program stream live, acolo unde poți vedea fotbal online gratis.

betano streaming live

Pe Betano poți urmări atât meciuri de fotbal live din cele mai importante competiții sportive, cât și alte evenimente din alte categorii sportive precum tenis, esports, hochei și altele.

Înregistrează-te AICI și primești bonus până la 500 lei!

2.3 Fortuna

Dacă ești fan al casei de pariuri Fortuna, atunci trebuie să știi că și această platformă îți permite să vezi meciuri live gratis, atâta timp cât ai cont pe platforma online. Pe Fortuna meciurile care au transmisiune directă sunt marcate cu o mică iconiță care semnifică un buton de tip „play”.

meciuri live pe net la fortuna

Deschide cont ACUM – ai bonus până la 500 RON!

2.4 PublicWin

Și pe PublicWin.ro poți găsi o foarte bogată ofertă de evenimente sportive ce pot fi urmărite online. Trebuie doar să deții un cont pe această platformă și totodată să ai o balanță pozitivă. Poți avea și doar 50 de bani în cont.

Pe Public Win TV meciurile difuzate online gratis sunt marcate cu o iconiță de culoare verde ce ilustrează o cameră de filmat.

meciuri live pe net la publicwin

2.5 Unibet

Unibet oferă live streaming pentru fotbal, tenis, handbal dar și pentru multe alte competiții sportive. Poți urmări cele mai importante evenimente sportive direct din aplicație, pe telefon, dar și pe laptop sau calculator.

În lista de pariuri, Unibet are un tab special unde sunt afișate toate evenimentele care au streaming. O poți accesa dacă dorești să vezi meciuri live pe net pe Unibet.

meciuri live pe net la unibet

2.6 NetBet

NetBet are un serviciu de streaming numit NetBet TV. Cu ajutorul acestui serviciu poți urmări meciuri live pe telefon atâta timp cât ai în cont cel puțin 1 leu sau ai plasat un pariu în ultimele 48 de ore în valoare de minim 1 RON.

Evenimentele difuzate live au în dreptul lor simbolul „PLAY”.

meciuri live pe net la netbet

2.7 WinMasters

WinMasters marchează meciurile cu transmisie live cu un simbol „TV”. Aceștia transmit meciuri din Spania, Germania și Franța, dar și din preliminariile Europa League și Champions League. Sunt transmise live și meciuri de tenis, baschet, handbal și nu numai.

De asemenea, vei găsi o pagină disponibilă în meniu numită „Program LIVE TV” acolo unde poți găsi mult mai ușor toate meciurile care vor fi transmise în direct pe winmasters.ro.
winmasters program tv

AICI ai bonus de 100% din prima depunere!

2.8 Betfair

Betfair îți oferă posibilitatea de a urmări un live meci din competiții importante precum Seria A, FA Cup, Euroliga dar și competiții de tenis precum US Open sau Roland Garros precum și mai multe evenimente din alte categorii sportive.

Betfair Live Stream este un serviciu gratuit pe care toți utilizatorii îl pot accesa. La fel ca și celelalte case de pariuri online, Betfair marchează acele live meciuri cu o iconiță care ilustrează butonul „play”.

meciuri live pe net la betfair

3. Alte metode de a vedea meciuri live pe net

Sigur că există și alte metode de a vedea meciuri online. Acestea implică utilizarea unor soft-uri precum Sopcast, însă e ceva mai complicat să obții rezultatul dorit.

În primul rând, calitatea transmisiunii ar putea lăsa de dorit pe unele canale, mai există întreruperi și totodată, nu sunt legale. De aceea îți recomandăm să optezi pentru metodele de a vedea meciuri live gratis recomandate mai sus!

Leave a Comment: