Mize mari pe cote mici sau mize mici pe cote mari; vezi cum este mai indicat să pariezi

Adoptarea unui stil de joc este o chestiune necesară în cazul în care vrei să fii un parior care face profit. Chiar dacă pe internet sunt prezentate multe strategii de pariere și metode menite să crească șansele de câștig, la urma urmei fiecare decide cum își joacă banii.

În acest articol voi încerca să-ți raspund la una dintre cele mai comune întrebări: cum este mai bine să joci, mize mari pe cote mici sau mize mici pe cote mari? Fiecare stil de joc are avantajele și dezavantajele lui, pe care le voi prezenta mai jos. Astfel vei putea să tragi concluziile potrivite.

Pariază online AICI la casa de pariuri preferată de români!

MIZE MARI PE COTE MICI SAU MIZE MICI PE COTE MARI

1. Mize mari pe cote mici, merită riscul?

Termenul de “miză mare” este destul de vag, care nu se poate exprima în cifre exacte, pentru că bugetul fiecărui parior diferă foarte mult. Pentru unii 100 RON reprezintă o miză mare, în timp ce alții se gândesc la sume mult mai consistente când vine vorba de acest lucru.

Oricum ar fi, atunci când vorbim de miză mare trebuie să te gândești la o sumă de bani pe care ai ceva rețineri s-o joci pe un bilet. Ținând cont că vorbim de cote destul de mici șansele de reușită sunt, teoretic, foarte mari.

În continuare îți prezint avantajele și dezavantajele acestui stil de joc.

1.1 Avantaje

  • Șansă foarte mare de a câștiga – în teorie, cota reflectă destul de bine șansa reală de reușită a unui pariu. Astfel, dacă mizezi pe cote mai mici este clar că probabilitatea ca pariul să fie câștigător este ridicată.
  • Ești “obligat” să analizezi foarte bine evenimentele – așa cum spuneam, când vorbim de mize mari este clar că există întotdeauna unele rețineri. Acesta este un lucru pozitiv în pariuri, deoarece nu te vei “arunca” pe orice selecție îți iese-n cale. În momentul în care mizezi sume importante de bani, analiza și informarea cu privire la respectivul eveniment vor fi mult mai bine făcute, iar pe termen lung aceasta este abordarea corectă.
  • Vei plasa un număr redus de ponturi pariuri sportive – în strânsă legătură cu punctul anterior este și faptul că numărul pariurilor va fi clar unul mai mic. Acesta este din nou un lucru bun! Procentajul pariurilor câștigătoare reprezintă unul dintre factorii decisivi care fac diferența între profit și pierdere. Dacă joci sume mari de bani cu siguranță te vei gândi de 2 ori înainte să plasezi un pariu și vei analiza dacă acesta chiar merită jucat. În mod normal și procentajul de reușită ar trebui să fie unul bun.

1.2 Dezavantaje

  • Trebuie să te mulțumești cu un câștig mic – atunci când adopți acest stil de joc trebuie să te înarmezi cu multă rabdare. În condițiile în care profitul este destul de mic în cazul pariurilor câștigate ai nevoie de o perioadă îndelungată pentru a ajunge la câștiguri mulțumitoare. Acest lucru ar putea să-ți pună răbdarea la încercare și mulți dintre pariori vor renunța rapid.
  • Cotele mici nu reprezintă neapărat mai multă siguranță – chiar dacă în teorie o cotă mai mică înseamnă o șansă mai mare de reușită, în practică acest lucru nu este valabil întotdeauna. Analiza și inspirația fiecărui parior joacă un rol foarte important, pentru că sunt destule cote mici care nu prezintă niciun fel de încredere și clar nu merită jucate. În plus, frustrarea va fi mult mai mare atunci când pierzi pe o cota mică față de atunci când pierzi pe una mare. Prin urmare trebuie să ai un psihic puternic și să fii capabil să-ți stăpânești emoțiile.
  • Poți pierde sume importante de bani – chiar dacă acest lucru este destul de puțin probabil dacă respecți o serie de reguli bine stabilite, oricine poate prinde o perioadă foarte proastă, în care toate pariurile să fie pierdute. În astfel de situații mulți pariori încep să joace la recuperare, aceasta fiind una dintre cele mai întâlnite greșeli. Dacă te lași “pradă” emoțiilor vei ajunge să pierzi în continuare bani, iar când vei trage linie este foarte posibil să ajungi la sume importante pierdute.

2. Mize mici pe cote mari, pariezi doar pentru distracție?

Acesta este stilul de joc cel mai popular printre pariorii din România. Problema este că mulți așteaptă să se îmbogățească de pe urma acestuia. Dacă ești adeptul mizelor mici pe cote mari atunci ar trebui să consideri pariurile sportive drept o distracție și nimic mai mult. Șansele de a face profit în acest mod sunt extrem de reduse.

Click AICI pentru a paria la sponsorul naționalei de fotbal a României!

2.1 Avantaje

  • Poți obține câștiguri importante – principalul motiv pentru care majoritatea pariorilor preferă acest stil de joc este că pot obține câștiguri importante. Chiar dacă situațiile în care un parior a dat “lovitura” sunt izolate, speranța că tu vei fi următorul norocos te face să mizezi sume mici pe cote mari. În teorie există șanse, dar în practică acestea sunt aproape 0 să te îmbogățești din pariuri sportive peste noapte.
  • Necesită o investiție mică – cum în România majoritatea pariorilor nu alocă prea mulți bani pentru pariuri, faptul că acest stil de joc necesită o investiție mică îl face să fie popular. Important este că pierderile nu se simt în astfel de situații. Dacă mizezi câțiva lei pe un bilet nu vei fi foarte dezamăgit atunci când acesta va fi pierdut.

2.2 Dezavantaje

  • Șanse mici de reușită – este destul de clar că șansele de reușită ale acestui stil de joc sunt reduse. Șansele de a câștiga biletul zilei de azi scad cu cât adaugi pe el mai multe evenimente, da ești oarecum “obligat” să faci acest lucru, pentru că miza este mică.

Dă click AICI și ia un super bonus dacă devii client nou!

Ți-ar plăcea și: Cele mai bune cote de pariat

Ți-am prezentat avantajele și dezavantajele fiecărui stil de joc. Dacă ești un parior care joacă doar pentru distracție, atunci este clar că mizele mici sunt potrivite pentru tine. În cazul în care vrei să obții câștiguri din acest joc, mizele mai mari jucate pe cote mici reprezintă o alternativă mult mai bună. Oricum ar fi, nici un stil de joc nu-ți poate asigura câștiguri. Prin urmare ai grijă mereu la mizele plasate și nu juca niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.

Leave a Comment: