Ponturi baseball MLB 11.05.2021

Oferta de astăzi din MLB este extrem de generoasă, având la dispoziție numai puțin de 15 evenimente. După o analiză amănunțită, eu am reușit să extrag 3 tips-uri în care am o încredere destul de mare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

San Francisco Giants vs Texas Rangers (ora 22:45)

Avem parte de al 2-lea duel din seria dintre San Francisco (21W-14L) și Rangers (18W-19L). În primul joc, gazdele au reușit să se impună cu scorul de 3-1. Mă aștept ca de această dată să asistăm la o partidă mult mai spectaculoasă.

Pitching-match-up-ul de astăzi favorizează o linie de over. Acesta este format din Logan Webb (1W-3L, cu 5.34 ERA) și Jordan Lyles (1W-2L, cu 7.09 ERA). După cum o arată și cifrele, cei doi starteri nu au avut evoluții foarte solide până acum.

Cu două ofensive ce reușesc să acumuleze o medie de circa 4,50 run-uri înscrise pe partidă de fiecare și cu un pitching-match-up destul de modest, tind să cred că linia de peste 7,5 run-uri va fi câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota 1.80@ Fortuna

Cleveland Indians vs Chicago Cubs (ora 01:10)

Facem o scurtă vizită și pe Progressive Field, acolo unde Indians și Chicago își vor susține primul joc din mini-seria de două confruntări. Am ales să investesc în succesul celor de la Cleveland.

Aceștia îl propun la aruncare pe Shane Bieber, pitcher ce a adunat 7 titularizări în stagiunea curentă. S-a aflat la movilă pentru o perioadă de 48,1 inning-uri, timp în care a permis 37 hits și 17 runs. Vine cu un bilanț de 3W-2L și o ERA de 2.98.

În prezent, Bieber se află pe prima poziție în clasamentul MLB în ceea ce privește numărul de eliminări prin Strike-Out. Are 77 până acum și tind să cred că acestă cifră se va mări considerabil în disputa de astăzi.

Cubs va intra în meci fără Ian Happ, Nico Hoerner, Jake Marisnick și Austin Romine, 4 batteri de bază din lotul oaspețior. Având în vedere aceste detalii, Indians nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a obține victoria.

Pont: Cleveland Indians câștigă meciul, cota 1.70@ Fortuna

Tampa Bay Rays vs New York Yankees (ora 02:10)

O altă deschidere de serie avem la duelul de pe Tropicana Field, acolo unde Tampa urmează să primească vizita celor de la Yankees. Eu am ales să investesc în linia de peste 6,5 run-uri, iar pitcherii de start favorizează fără dar și poate o linie de over.

Tampa va începe meciul cu Luis Patino la movilă. Aruncătorul oaspeților și-a făcut debutul în MLB în stagiunea anterioară, iar până acum a adunat 14 apariții la timonă, dintre care doar două au fost din poziția de starter. Are un bilanț general de 2W-0L și o ERA de 3.96.

Pare un pitcher promițător, dar în momentul de față, nu îl văd pregătit. Perioada maximă petrecută la aruncare pe cele două starteri a fost de 2,2 inning-uri. Probabil Tampa se va baza foarte mult pe aruncătorii din bullpen și în această seară.

De cealaltă parte, pentru Yankees, mingea va fi preluată de Jordan Montgomery (1W-1L, cu 4.41 ERA). Din punctul meu de vedere, Jordan este un pitcher destul de inconstant. Așa cum am spus, aleg să mizez pe linia de peste 6,5 run-uri.

Avem parte de un pitching match-up destul de subțire. În plus de asta, cele două formații dețin o medie de circa 4,10 run-uri înscrise pe partidă de fiecare. În 15 din ultimele 20 de întâlniri directe, cele două au convertit pentru un total de cel puțin 7 puncte marcate.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota 1.55@ Fortuna