Ponturi baseball MLB 18.06.2021

Traversăm o perioadă decentă, deoarece 5 din ultimele 7 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are din nou în componență 3 pronosticuri din baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Texas Rangers vs Minnesota Twins (ora 03:05)

Prima recomandare din listă vine de la deschiderea de serie dintre Rangers (25W-43L) și Twins (27W-41L). Din punctul meu de vedere, oaspeții ar trebui să se impună fără prea mari probleme în joc.

Aceștia îl vor trimite la movilă pe Jose Berrios, pitcher cu evoluții foarte bune în sezon. Are 13 apariții la timonă, timp în care a permis 64 de hits și 32 de runs pe 77,1 inning-uri. Vine cu un bilanț de 7W-2L și o ERA de 3.49.

Adversarul său este Mike Foltynewicz. Am mai discutat despre el în trecut. Mi se pare un pitcher slab, făra forță în aruncare. Drept dovadă, are o singură victorie în acest sezon (1W-7L). De asemenea, ERA sa este de 5.48.

Twins stă mult mai bine și în ofensivă, medie de 4.70 run-uri înscrise pe partidă. Texas are doar o medie de 4,04 puncte marcate/meci. Gemenii au reușit să se impună în 4 din ultimele 5 dispute directe susținute pe Globe Life Field.

Pont: Minnesota Twins câștigă meciul, cota 1.85@ Maxbet

Colorado Rockies vs Milwaukee Brewers (ora 03:40)

Mi-am luat nenumărate țepe în ultimul timp cu Rockies. Întâi în disputele cu Padres și acum contra celor de la Brewers. O să-i includ și astăzi în listă, deoarece am găsit un tips de valoare. Am să investesc în linia de sub 6,5 run-uri marcate în primele 5 inning-uri.

Pitching match-up-ul propus este extrem de solid. Rockies va începe meciul cu Antonio Senzatela (2W-7L, cu 4.86 ERA). Într-adevăr, sunt cifre slabe. Am să mă bazez mai mult pe evoluțiile sale contra adversarilor de astăzi.

Senzatela s-a duelat de 4 ori în carieră cu Brewers. Are 20 de inning-uri jucate, timp în care a permis doar 6 run-uri. De cealaltă parte, Milwaukee îl trimite la aruncare pe Corbin Burnes (3W-4L, cu 2.27 ERA).

Deține o medie de puțin peste un run cedat la 4 inning-uri. Așa cum am spus, nu mă aștept să vedem multe puncte marcate, cel puțin nu în primele 5 inning-uri. Niciuna dintre echipe nu are o ofensă extraordinară. Oaspeții vin cu o medie de chiar sub 4 run-uri marcate meci.

Pont: Sub 6,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota 1.70@ Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

San Diego Padres vs Cincinnati Reds (ora 05:10)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul secund din seria dintre Padres-Reds. În disputa precedentă, tabela de marcaj s-a modificat de 10 ori. Am să mizez pe un scenariu oarecum similar.

Pitching match-up-ul propus este destul de modest. Acesta este format din Chris Paddack (3W-5L, cu 4.14 ERA) și Tony Santillan (0W-0L, cu 1.93 ERA). În cele 3 sezoane petrecute în MLB, Paddack nu a demonstrat că este un pitcher de valoare.

A avut evoluții slabe, după cum o arată și cotele. Posibil să câștige jocul de astăzi, deoarece îl va avea ca adversar pe Santillan, pitcher fără experiență în baseball-ul din MLB. Are doar o ieșire până acum.

Într-adevăr, s-a descurcat bine. Le-a permis celor de la Rockies doar un run pe 4,2 inning-uri. Nu
mă aștept să aibă o prestație la fel de bună. Am ales să investesc în linia de peste 7,5 run-uri marcate.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota 1.80@ Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!