Noroc sau strategie? Pariurile pe scor par / impar

Alb sau negru? Par sau impar? În articolul de mai jos vă voi vorbi despre pariurile pe scor par / impar, jucate de mulți pariori cu scopul de a-și dubla investiția.

pariuri pe scor par / impar

Multe persoane și desigur pariori care prefera ponturi fotbal azi, pornesc de la premisa că aceste pariuri au la bază pur noroc și șansele sunt 50%-50% (ca aruncarea monezii), deși lucrurile nu stau chiar așa. Pariurile pe fotbal diferă mult față de orice alt tip de pariuri și dacă joci pe ele cu siguranță vei dori să afli cât mai multe secrete ascunse ale acestui joc.

Regulile acestui tip de pariu sunt extrem de simple. Trebuie să alegi dacă un meci se va termina cu un număr par (0-0, 1-1, 2-2, 3-3, 2-0, 0-2, 3-1 etc.) sau numar impar (1-0, 0-1, 2-1, 1-2, etc.) de goluri.

1. Statistici

Fie că pariezi pe par sau pe impar o să fii întotdeauna la un gol distanță de a câștiga sau pierde, iar statisticile fac o diferență uriașă în a lua o decizie calculată pe ce să pariezi.

Orice meci de fotbal începe de la scorul ”0-0” motiv pentru care și casele de pariuri online văd o probabilitate mai mare ca pariul pe un număr par de goluri sa fie mai favorabil. De asemenea orice egal (X) va aduce un număr par de goluri.

Putem găsi online o mulțime de informații despre echipe și bineînțeles și dacă echipa pe care pariezi are o medie mai mare de număr par sau impar de goluri. Sfatul meu este să cauți echipa pe care vrei sa pariezi și să-ți faci o mică idee despre rezultatele echipei pe care să investești astfel încât să încadrezi balanța pe statistică și nu pe noroc.

De exemplu, poți consulta soccerway.com, soccerkeep sau alte site-uri de profil ca să urmărești cifrele fiecărui campionat sau fiecărei echipe.

În meciurile strânse, statisticile online arată că balanța tinde spre numărul par cum ar  fi un derby de exemplu. La fel și unele echipe ce joacă la ”egal”, ce se apără mult, meciuri de la care nu o sa vezi multe goluri tind tot spre acel număr par de goluri.

odd  even

2. Strategii

Cel mai cunoscut tip de strategie, strategia de pariuri Martingale, se poate aplica foarte ușor pe acest tip de pariu. Avantajul e că nu există fluctuații mari de cote. Pe scurt, dacă pierdem tipul de pariu ales (par sau impar) dublăm miza până când pariul va fi câștigător. Atenție la suma de început! Dacă pariul este câștigător ne oprim și o luăm de la început.

Un alt tip de strategie pe care-l putem aplica este strategia după șirul Fibonacci. La fel ca și la Martingale, vorbim de un tip de strategie progresivă.

3. Sfaturi pentru pariurile pe scor par / impar

Citind online și răsfoind prin sute de forumuri online am descoperit ca majoritatea pariorilor care preferă acest tip de pariu se axează pe tipul de pariu ”par” așa că dacă ai de gând să începi și tu te-aș sfătui să faci la fel. Pariul iți e câștigător de când a început meciul iar dacă se marchează un gol ești doar la unul distanță de a reintra in joc.

În plus, dacă pariezi la o casă de pariuri cu cash-out disponibil, cum e aceasta, vei avea posibilitatea de a închide pariul și de a câștiga ceva bani înainte de a se marca primul gol.

Nu paria agresiv totuși pe acest tip de pariu par / impar. Deși cu multă atenție putem să ne axăm pe pariurile de par sau impar, nimeni nu poate prezice cu acuratețe scorul final dintr-un meci, cu atât mai puțin numărul exact de goluri.

Pariază AICI pe nr. par / impar de goluri!!

Leave a Comment: