Numărul de pronosticuri recomandate să fie jucate pe biletul zilei în 2021

Mulți pariori sunt tentați să aleagă multe pronosticuri pentru biletul zilei, fiind atrași de posibilitatea unui câștig foarte mare, dar îți recomand mai bine să încerci să mărești miza, dacă-ți permiți, și să scazi numărul de pronosticuri. Nu există un număr exact de evenimente pe care să le joci pe biletul zilei deoarece numărul acestora depinde de miza pe care o joci și de câștigul pe care dorești să-l ai.

număr pronosticuri recomandate pe biletul zilei

Nu-ți recomand să faci biletul zilei cu un număr exagerat de meciuri deoarece te va duce la faliment, chiar dacă o să pariezi pe cote foarte mici. Ai șanse mai mari de câștig dacă pariezi biletul zilei cu cotă 2-4 care să conțină 2-3 ponturi pariuri, decât să alegi 7+ pronosticuri cu cote de 1.10 . Chiar dacă o să câștigi primele bilete cu multe meciuri jucate pe cote mici, în timp o să ai parte de surprize și n-o să obții profit pe termen lung.

Trebuie să ai grijă mai ales în weekend-uri, când oferta de pariuri este foarte bogată și ești tentat să alegi cât mai multe pronosticuri pentru a obține un câștig mai consistent. Dacă-ți permiți să aloci o sumă mai mare pariurilor îți recomand să joci mai multe bilete pentru ziua respectivă sau să încerci să faci o analiză mai bună a meciurilor pentru a alege doar câteva dintre pronosticuri.

Dacă ești fanul pariurilor live, atunci trebuie să eviți numărul mare de meciuri pe bilet, dacă nu vrei să ajungi repede pe 0. În cazul pariurilor live cel mai indicat este să joci doar ponturi pariuri single, la care poți prinde cote bune, pe care înainte de meci le obțineai doar din 2-3 pronosticuri.

În final recomandarea mea este să nu pariezi pe mai mult de 3-4 evenimente pe biletul zilei și fiecare eveniment să aibă o cotă minimă de 1.20–1.30 . Trebuie să ții cont că orice meci adăugat pe bilet crește câștigul, dar scade șansele de reușită.

Leave a Comment: