Pariuri live – 8 sfaturi pentru a face profit în 2021

Pariurile live sunt din ce în ce mai populare printre pariorii din România deoarece reprezintă o modalitate cu șanse mai mari de reușită, cel puțin teoretic. Însă, dacă nu ești un parior responsabil pierderile pot fi pe măsură. Fie că te afli acasă, la serviciu, la școală / facultate, în vacanță sau pe drum, pariurile live îți sunt la îndemână, atât prin platforma web a caselor de pariuri online, cât și prin aplicațiile pentru mobil.

În acest articol îți voi prezenta 8 sfaturi pentru a câștiga la pariurile live.

Click AICI pentru a plasa pariuri live!

Pariuri live sfaturi pentru a face profit

1 Urmărește în direct evenimentele

Chiar dacă ai analizat în prealabil “la sânge” un eveniment sportiv nu poți intui chiar toate scenariile posibile. De aceea, cel mai important sfat este să urmărești în transmisiune directă respectivul eveniment. Astfel vei putea lua contact efectiv cu desfășurarea lui și-ți vei putea face o idee bună despre ce ponturi pariuri merită jucate.

2 Gestionează corect bugetul

Deoarece pariurile live se decid repede trebuie să fii foarte atent la mizele plasate. Nu paria sume disproporționate! Stabilește de la bun început o miză pentru viitoarele pariuri. Dacă joci doar pariuri single o miză cuprinsă între 5% și 10% din bancă este potrivită. În cazul în care pariezi bilete cu mai multe evenimente îți recomand să nu joci mai mult de 5% din buget.

3 Nu juca la recuperare

Așa cum scriam la început că pariurile live pot reprezenta o buna șansă de a face profit, pentru unii se pot dovedi în același timp o mare capcană. Chiar dacă vei trece printr-o perioadă slabă, în care multe dintre pariuri vor fi pierdute, nu dispera. Nu mări mizele în încercarea de a recupera ce ai pierdut. Ia o pauză, vezi unde ai greșit, pentru că ai destul timp să revii pe linia de plutire și să începi să câștigi. Pariurile vor exista și mâine și peste o lună și peste 5 ani, deci nu trebuie să te grăbești.

4 Profită de funcția Cashout

Dacă încă n-ai auzit, Cashout este o funcție introdusă de majoritatea caselor de pariuri online. Ea îți permite să închizi pariul înainte ca acesta să fie decis. Astfel, poți reduce eventualele pierderi (în cazul în care consideri că pariul tău are șanse mici de reușită) sau îți poți asigura un profit 100% sigur (chiar dacă va fi mai mic decât câștigul inițial, scapi de emoțiile finalului de meci).

5 Propune-ți un obiectiv zilnic

La pariurile live poți fi luat foarte ușor de val. De aceea este indicat să-ți stabilești singur niște limite, atât în cazul pierderilor, cât și cel al câștigurilor. Bineînțeles că aceste limite trebuie stabilite proporțional cu banca fiecăruia. De exemplu dacă vorbim de o limită de 100 RON, atunci când ai atins acest profit trebuie să te oprești din joc, indiferent că mai vezi pariuri bune de jucat sau că urmeaza evenimente foarte interesante.

La fel este și-n cazul pierderilor! Dacă ai pierdut 100 RON cel mai bine este să te oprești și să începi a doua zi cu forțe proaspete.

6 Evită pariurile care țin strict de noroc

Oferta de pariuri live a caselor de pariuri online este una foarte bogată, mai ales la evenimentele de top. Deși la prima vedere acesta pare un avantaj pentru pariori, nu este chiar așa. De exemplu, pariurile pe fotbal de tipul “Următorul eveniment în meci”, “Cine are lovitura de start?”, “Număr de goluri – par/impar”, “Primul cartonaș galben” etc. se bazează în mare măsură strict pe noroc. Acest factor un parior profesionist dorește să-l elimine.

Ai grijă, așadar, pe ce tipuri de pariuri mizezi și nu te lăsa prins în plasa întinsă de această ofertă foarte bogată. Plasează doar pariuri realiste, cu șanse mari de reușită.

7 Urmărește doar cotele valoroase

Cotele joacă un rol important în ecuația pariurilor. De aceea ele trebuie alese cu mare atenție. Nu trebuie să te arunci din prima pe un pariu pe care-l consideri bun de jucat, deoarece cota pe care casele de pariuri o oferă este posibil să nu reflecte șansele reale de reușită ale pariului.

Cotele fără valoare pot fi observate ușor, cum este la fotbal, pe piețele de goluri, atunci când joacă echipele importante. De exemplu, o cotă de 1.50 pentru încă un gol marcat în meci, când ne aflăm deja în minutul 80 nu este prea bună de jucat, indiferent că vorbim de Barcelona, Real Madrid sau altă echipă cu nume.

Pariază inteligent, dă click AICI pentru a juca la casa de pariuri preferată de români!

8 Fii atent la informațiile afișate de casele de pariuri

În regulamentul fiecărei agenții de pariuri pe internet este precizat faptul că informațiile afișate pe site sunt pur informative și pot fi uneori eronate. La pariurile live trebuie să fii foarte atent la aceste informații, deoarece din acest motiv poți pierde bani.

De exemplu, dacă la un meci de fotbal sunt afișate la casa de pariuri 10 cornere și tu pariezi pe peste 10.5 cornere, te aștepți să câștigi dacă se mai execută o lovitură de colț. Există, însă, posibilitatea ca de fapt să fi fost mai puține cornere executate. Verifică prin urmare o sursă de încredere înainte de a juca astfel de pariuri. Totuși, aceste erori sunt rare.

Leave a Comment: