Pariuri live pe meciuri de fotbal – ce trebuie să iei în considerare în 2021

Pariurile live devin din ce în ce mai populare în rândul celor care joacă la casele de pariuri online. Fotbalul reprezintă cel mai pariat sport atât la pariurile pre-meci, cât și la cele live. Din acest motiv vin în ajutorul tău cu acest articol în care îți voi prezenta câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când pariezi live pe fotbal.

Vezi AICI care este cea mai bună casă de pariuri pentru pariuri live!

pariuri live pe meciuri de fotbal

1. Fii atent la echipele de start

Chiar dacă pare un lucru banal, cei mai mulți dintre pariori nu se uită la formațiile de start. Este posibil ca jucători importanți să nu fie pe teren, fie din cauza accidentărilor, fie a suspendărilor. Acestea pot influența decisiv pariul tău.

De aceea, înainte de a plasa ponturi pariuri live pe fotbal, analizează întotdeauna foarte bine jucătorii din primul 11 al echipelor. De exemplu, dacă vezi că lipsește golgheterul echipei favorite gândește-te de două ori înainte de a plasa un pariu.

2. Ia în considerare condițiile de joc

Majoritatea caselor de pariuri online oferă servicii de live streaming pentru multe dintre meciurile de fotbal. Acesta este un mare avantaj pentru pariori, deoarece pot urmări fotbal live pe net fără a apela la linkuri sopcast și pot urmări evoluțiile echipelor. Pe lângă faptul că ne facem o idee generală despre jocul echipelor trebuie să fim atenți și la condițiile de joc: cum se prezintă gazonul, condițiile meteorologice, atmosfera din tribune.

La prima vedere nu par niște factori prea importanți, dar te asigur că sunt. Un teren îmbibat cu apă sau care este într-o stare proastă (porțiuni fără iarbă, se rupe foarte repede etc.) va influența mult soarta meciului. Nici atmosfera din tribune nu trebuie neglijată: dacă spectatorii sunt nemulțumiți de jocul echipei lor presiunea va fi mai mare pe jucători, în timp ce un public care-i încurajează pe cei din teren poate reprezenta “al 12-lea jucător”.

Click AICI pentru a paria online și ai primul pariu fără risc!

3. Nu te baza doar pe statistica oferită de agenție

Platforma de pariuri live a caselor de pariuri online oferă statistici în timp real despre meciurile de fotbal: cartonașe, cornere, șuturi pe poartă, faulturi etc. Se poate întâmpla însă că aceste date să nu fie corecte, iar agenția nu-și asumă aceste erori. De altfel este trecut și în regulamentul operatorului că informațiile afișate se pot dovedi uneori incorecte.

Cum ar putea influența pariul tău?

De exemplu, dacă vezi un raport al șuturilor pe poartă de 5-0 probabil vei fi tentat să pariezi pe victoria echipei care a atacat mai mult. Verifică și în altă sursă dacă acea informație este reală, deoarece poți fi ușor păcălit, iar realitatea din teren să fie alta de fapt. Ce-i drept astfel de erori se întâmplă destul de rar.

4. Nu juca pariuri care se bazează strict pe noroc

Oferta bogată de pariuri live poate fi o capcană pentru mulți pariori. În special la meciurile de fotbal importante casele de pariuri legale oferă o mulțime de tipuri de pariuri, dar nu toate sunt bune de jucat. Selecții precum “Cine are următoarea lovitură liberă”, “Primul cartonaș galben în meci”, “Următorul corner”, “Penalty în meci” etc. sunt selecții care țin exclusiv de noroc.

Nu putem analiza astfel de evenimente și, prin urmare, sfatul meu este să eviți să joci aceste tipuri de pariuri. Axează-te pe numărul de goluri și pe rezultatul final, selecții la care analiza și inspirația joacă un rol important.

5. Folosește funcția Cashout

Dacă n-ai auzit încă de Cashout la pariuri sportive aceasta este o funcție care îți permite să închizi oricând pariul plasat. Dacă urmărești live meciul de fotbal pe care ai pariat îți vei putea face o idee dacă pariul tău merge spre reușită sau spre eșec.

Cu funcția Cashout îți poți reduce pierderile dacă vezi că meciul nu decurge așa cum te-ai așteptat sau poâi închide pariul atunci când ești pe profit, dacă vrei să nu mai stai cu emoții până la finalul partidei. Fii mereu conectat la ceea ce se întâmplă pe teren, pentru a putea da Cashout în momentul potrivit.

Vezi AICI care este una dintre agențiile de pariuri cu cea mai bună funcție Cashout!

Dacă vei ține cont de aceste sfaturi atunci când joci live predictii fotbal azi șansele tale de reușită vor crește considerabil. Pentru a câștiga la pariuri live trebuie să fii responsabil, să ai un management bun al bugetului și să analizezi foarte bine toate aspectele înainte de a plasa un pariu. De asemenea, trebuie să urmărești doar cotele valoroase și să-ți fixezi un anumit target zilnic, pe care atunci când îl obții să te oprești în ziua respectivă.

Save

Leave a Comment: