Pariuri pe cornere – Top case de pariuri și strategii de joc în 2022

În cele ce urmează îți voi prezenta informații despre pariuri pe cornere, începând de la tipuri de pariuri existente și până la câteva metode de joc și sfaturi care îți vor aduce profit. Vezi în tabelul de mai jos care sunt și cele mai bune case de pariuri pe cornere în România!

Cum fotbalul este în continuare cel mai popular sport printre pariorii din România se încearcă a se găsi fel și fel de sisteme de joc câștigătoare. Ținând cont că surprizele se țin lanț în fotbal și meciurile sunt din ce în ce mai greu de pronosticat, mulți pariori și-au îndreptat atenția și către alte tipuri de pariuri.

Pariuri pe cornere strategii

ATENȚIE! Pentru a fi luat în calcul un corner trebuie să fie executat. Dacă se acordă corner, dar se fluieră finalul reprizei / partidei înainte ca acesta să fie executat el nu va fi luat în calcul la numărătoare.

Vezi AICI casa de pariuri cu cea mai bună ofertă de pariuri pe cornere!

1. Tipuri de pariuri pe cornere

În funcție de oferta de la agentii de pariuri sportive selecțiile pe cornere diferă destul de mult. Mai jos îți voi prezenta toate tipurile de pariuri pe cornere pe care le poți întâlni, atât în cadrul ofertelor pre-meci, cât și pe platforma de pariuri live.

1.1 Total cornere peste/sub

Este cel mai popular tip de pariu pe cornere. Îl vei găsi la majoritatea agențiilor de pariuri online, atât pre-meci, cât și live. Selecția este similară piețelor de peste/sub la goluri, iar liniile pre-meci cele mai populare (care diferă de la meci la meci, în funcție și de campionat) sunt între 8.5 și 12.5.

1.2 Total cornere echipa gazdă/oaspete

Bazată pe pariul principal de peste/sub, această selecție implică doar cornerele executate de una dintre cele 2 formații.

1.3 Echipa cu cele mai multe cornere

Un pariu pe cornere destul de intuitiv, la care trebuie să anticipăm echipa care va executa cele mai multe cornere în timpul regulamentar de joc. Există și varianta de a paria pe X, adică un număr egal de cornere de ambele părți, selecție destul de riscantă dar cu cote pe măsură. De asemenea, acest tip de pariu poate avea doar două rezultate (1 sau 2), iar în caz de egalitate la cornere primim banii înapoi (cota 1).

1.4 Handicap la pariuri pe cornere

Similar pariurilor clasice de handicap la fotbal, există astfel de selecții și pe numărul de cornere. Linia de handicap poate fi pozitivă sau negativă, acordând astfel un avantaj sau un handicap uneia dintre echipe.

1.5 Total cornere par/impar

O selecție bazată mai mult pe noroc, la care trebuie să intuim corect dacă numărul total de cornere din meci va fi par sau impar.

1.6 Primul/ultimul corner

Un alt pariu la care norocul joacă un rol esențial. Pariem pe echipa care va executa primul sau ultimul corner în meci. Este un pariu destul de riscant, iar pentru “ultimul corner” contează foarte mult scorul înregistrat pe final de meci.

1.7 Prima echipă care va ajunge la X cornere

Un pariu popular pe cornere este cel bazat pe prima echipă care va ajunge la un anumit număr de cornere. Această selecție se joacă mai ales în cazul meciurilor dezechilibrate, unde este clar că una dintre echipe va ataca mai mult.

1.8 Următorul corner în meci

Această selecție este întâlnită la pariurile live, dar eu nu cred că este prea profitabilă. Trebuie să anticipezi corect echipa care va avea următorul corner în meci, iar aici pot interveni mulți factori care pot da peste cap pariul plasat. Acest pariu se poate dovedi util, totuși, pe finalurile de meci în care doar una dintre echipe mai este preocupată de atac.

2. Strategii și sfaturi de joc la pariuri pe cornere

pariuri pe cornere - top case de pariuri

2.1 Evită să joci ponturi pariuri pe cornere care țin exclusiv de noroc

După cum am prezentat mai sus la tipurile de pariuri, selecțiile care se bazează exclusiv pe noroc, cum ar fi “total cornere par/impar”, “primul/ultimul corner” etc. sunt de evitat. Astfel de ponturi pariuri nu se pot analiza, iar norocul este un factor pe care un parior profesionist dorește să-l elimine pe cât de mult posibil.

2.2 Finalurile de meci pot aduce multe cornere

O idee de joc atunci când vine vorba de pronosticuri fotbal pe cornere este să urmărești meciurile al căror final este necunoscut, în sensul că una sau chiar ambele echipe se aruncă-n atac, pentru că nu mai au nimic de pierdut. Astfel de situații sunt propice pentru a apărea multe cornere pe final de joc.

2.3 Ține cont de statistici când joci pariuri pe cornere

Pariurile pe cornere sunt printre puținele la care este important să ții cont de statistici. Există echipe de fotbal foarte preocupate de fazele fixe și implicit de cornere, deoarece au în componență jucători înalți, puternici. Astfel, în meciurile lor este posibil să se execute un număr ridicat de cornere. Există pe internet multe site-uri de statistici fotbal unde poți vedea diferite aspecte legate de cornere (inclusiv flashscore fotbal). De asemenea sunt și anumite campionate recomandate pentru a se paria pe cornere, cum ar fi, spre exemplu, Anglia Premier League.

2.4 Nu aplica strategia Easy Money la pariuri pe cornere

În cazul în care ești un parior care aplică strategia Easy Money, atunci sfatul meu este să eviți pariurile pe cornere. La Easy Money trebuie să alegi pariuri cu șansă cât mai mare de reușită, ceea ce atunci când vorbim de cornere nu prea se poate. Chiar și un singur corner se poate dovedi o reală problemă, deoarece nu acesta este scopul principal al jucătorilor.

Ți-am prezentat principalele aspecte legate de pariurile pe cornere, pariuri care au început să devină din ce în ce mai populare. Fii atent la tipurile de pariuri pe care le joci, pentru că nu toate sunt profitabile. Încearcă să te bazezi, în special, pe evoluția jocului și pe pariurile live, deoarece este o metodă bună de a câștiga bani din pariurile pe cornere.

Joacă AICI un prim pariu pe cornere fără riscul de a pierde!

Save

Save

Leave a Comment: