Pariuri sportive pre-meci sau pariuri sportive live?

Marele avantaj al caselor de pariuri online este că oferta de pariuri sportive live este foarte bogată și diversificată. Chiar dacă în ultimii ani și agențiile offline au introdus pariuri live, numărul de evenimente este foarte redus, la fel și opțiunile de pariere.

Pariuri pre-meci sau pariuri live

În acest articol îți voi prezenta diferențele dintre pariurile pre-meci și pariurile live, avantajele și dezavantajele fiecărei platforme și cum putem profita în ambele situații.

1. Pariuri sportive pre-meci

Sunt cele mai cunoscute și cele mai populare. Majoritatea pariorilor preferă biletele plasate pre-meci, deoarece n-au timp să parieze live și să urmărească evenimentele. Alt motiv ar fi că nu toți pariorii pot fi responsabili în cadrul platformelor de pariuri live. Ei preferă să plaseze biletul pre-meci și să urmărească liniștiți desfășurarea evenimentelor.

De asemenea, o bună parte dintre pariori plasează bilete cu multe evenimente, desfășurate poate pe mai multe zile, deși aceasta nu este o alegere prea bună, șansele de câștig fiind foarte mici.

1.1 Avantaje pariuri sportive pre-meci

  • Gestionarea eficientă a banilor – atunci când joci ponturi pariuri pre-meci este mult mai ușor să gestionezi banca și să aplici o strategie. Dacă nu ești un parior cumpătat poți să cazi ușor în plasa pariurilor live și poți pierde într-un interval scurt de timp sume importante de bani. Pariurile pre-meci îți permit să fii în control deplin asupra money management-ului.
  • Poți plasa bilete cu evenimente multiple – evident că acest lucru este posibil și la pariurile live, însă doar pe evenimentele aflate-n desfășurare în acel moment. Dacă ești un parior care alege meciuri din zile diferite și le combină pe același bilet, atunci pariurile pre-meci îți sunt potrivite. De asemenea, casele de pariuri online de  top oferă și bonusuri cash la câștig, în funcție de numărul de evenimente de pe biletele pre-meci.

Dă click AICI pentru a plasa pariuri pre-meci!

1.2 Dezavantaje pariuri sportive pre-meci

  • Nu poți anticipa situațiile neprevăzute – când pariezi pre-meci există o serie de factori pe care nu-i poți stăpâni, cum ar fi: accidentările apărute-n timpul meciului, schimbarea bruscă a condițiilor meteo, eliminarea jucătorilor/antrenorilor etc. De exemplu, dacă ai pariat pe victoria unei echipe și cel mai bun marcator al ei se accidentează sau este eliminat în prima parte a jocului deja șansele de câștig scad considerabil. Acest lucru poate fi uneori evitat la pariurile live, atunci când ești conectat în timp real cu desfășurarea evenimentului.

2. Pariuri sportive live

Aduc un mare avantaj pariorilor experimentați! În primul rand, la pariurile live poți prinde cote mult mai bune decât pre-meci. În plus, atunci când pariezi live poți urmări în direct evoluția echipelor și poți lua cele mai bune decizii.

Pariurile sportive live nu sunt recomandate pentru toată lumea! Ele pot reprezenta o modalitate rapidă de câștig dar, în același timp, dacă nu ești cumpătat pierderile vor fi și ele pe măsură.

2.1 Avantaje pariuri sportive live

  • Urmărești în direct evenimentele – majoritatea caselor de pariuri online oferă pe lângă pariurile live și streaming live al celor mai importante evenimente. Astfel îți poți face o idee generală despre desfășurarea partidei și poți alege mai ușor pariurile câștigătoare.
  • Beneficiezi de cote foarte bune – dacă aveai de gând, de exemplu, să joci peste 2.5 goluri la un eveniment pre-meci o decizie bună ar fi să aștepți câteva minute și să urmărești evoluția meciului. Nu numai că vei prinde o cotă mai bună pentru acel pariu, dar poți vedea exact care este situația din teren și dacă analiza făcută pre-meci mai este valabilă.
  • Ești 100% sigur de informații – de câte ori nu ți s-a întâmplat ca o informație despre un jucător indisponibil să nu fie adevărată? Acest lucru dispare când vorbim de pariurile live, deoarece odată început meciul ești 100% sigur de echipa de start și de absențele din cele 2 tabere.

Vrei să pariezi live? Dă click AICI și vei primi un pariu fără risc!

2.1 Dezavantaje pariuri sportive live

  • Este foarte ușor să-ți pierzi cumpătul – atunci când pariezi live și vezi sute de evenimente în desfășurare tentația de a juca va fi mare. Cei mai mulți dintre pariori nu se pot controla și mizează pe evenimente și sporturi de care n-au habar. De aceea la pariurile live se pierd foarte mulți bani.

Acum că ai văzut exact care sunt avantajele și dezavantajele pariurilor pre-meci și celor live este decizia ta pe care le alegi. Evident că pariorii profesioniști le combină pe ambele, deoarece mereu se vor găsi pariuri de valoare care nu trebuie ratate.

Leave a Comment: