Pariuri sportive simple vs pariuri multiple

Încă de la apariția primei agenții de pariuri una dintre problemele de bază ale jucătorilor a fost alegerea între pariurile simple și pariurile multiple. Dacă la apariția pariurilor sportive pe piață din România există un anumit număr minim de evenimente care trebuiau jucate pe bilet, în ziua de azi la casele de pariuri se pot juca atât bilete simple, cât și bilete multiple.

Pariuri sportive simple vs pariuri multiple

Este evident că biletele multiple sunt în continuare la mare căutare, chiar dacă șansele de câștig sunt mult mai mici. În special pariorii cu un buget redus apelează la biletele multiple, dar majoritatea ajung să piardă și acei puțini bani pe care-i au la dispoziție pentru pariuri.

În acest articol îți voi prezenta avantajele și dezavantajele celor 2 tipuri de pariuri, iar tu vei trage concluziile potrivite.

1. Pariuri sportive simple

Reprezintă cea mai eficientă metodă de a câștiga la pariuri. Cu toate acestea ele nu sunt foarte populare în rândul pariorilor, deoarece majoritatea jucătorilor au un buget redus și n-au răbdarea necesară de a face pași mici, dar mai siguri, spre profit.

Pariorii profesioniști trăiesc exclusiv din pariuri joacă doar bilete simple, deoarece s-a dovedit că aceasta este una dintre puținele strategii care dă roade. Câștigurile sunt mici raportate la bugetul inițial, însă dacă banca este una consistentă, cu siguranță la final de lună se va ajunge la un profit mulțumitor.

1.1 Avantaje

  • Șanse mari de reușită – șansele de reușită ale unui bilet scad direct proporțional cu numărul de evenimente de pe acesta, indiferent de cotele jucate. Astfel, biletele simple au cele mai mari șanse de câștig, pentru că trebuie să intuiești corect un sigur eveniment pentru a face profit.
  • Posibilitatea unui câștig constant – majoritatea celor care pariază bilete simple sunt pe profit la finalul unei luni. Așa cum scriam, nu se ajunge la câștiguri amețitoare, însă sunt sigur că fiecare dintre noi ar alege un profit mai mic, dar constant, decât să prindă un bilet cu 20 de evenimente o dată-n viață și chiar și așa să fie-n pierdere. De câte ori n-ai fost în situația de a pierde un singur meci de pe bilet? Gândește-te ce profit aveai dacă jucai toate evenimentele separat.

Vrei să joci pariuri simple? Dă click AICI pentru a vedea care este agenția recomandată!

1.2 Dezavantaj:

  • Necesită buget și multă răbdare – în general, pariorii care plasează bilete simple joacă, în medie, între 3% și 5% din bancă pe fiecare pronostic. Pare foarte puțin atunci când vorbim de un buget “subțire”, dar dacă luăm în calcul o miză de 300 RON, să zicem, cu siguranță se ajunge la un profit foarte bun la final de lună. Inevitabil vor exista și perioade slabe, în care statisticile nu vor fi grozave, însă dacă ești un parior responsabil ai toate șansele să fii pe profit la final de lună.

2. Pariuri sportive multiple

Sunt cele mai populare deoarece pot fi jucate cu mize mici și promit câștiguri consistente. Evident că situațiile fericite sunt foarte rare sau pentru unii chiar inexistente, deoarece șansele de reușită la astfel de bilete sunt reduse. Unele case de pariuri oferă chiar și bonusuri suplimentare, în funcție de câte evenimente alegi pe bilet, dar aceasta este doar o capcană întinsă de bookmakeri. Aceștia sunt conștienți că nu vor ajunge niciodată-n pierdere cu asemenea bilete jucate de pariori și tocmai de aceea apelează la astfel de oferte tentante.

2.1 Avantaj:

  • Posibilitatea unui câștig mare – mirajul unui câștig important este la tot pasul când vorbim de biletele multiple, precum biletul zilei. Tocmai de aceea pariorii tot adaugă meciuri la biletul inițial, în speranța că vor da lovitura. Este însă o abordare greșită, deoarece-n ziua de azi este din ce-n ce mai greu să pronostichezi corect foarte multe meciuri. Trebuie s-ai mult noroc ca să prinzi un bilet cu multe evenimente, iar norocul este tocmai factorul pe care un parior profesionist dorește să-l elimine din ecuație.

Vrei să joci pariuri simple? Click AICI pentru a descoperi casa de pariuri recomandată pentru pariuri multiple!

2.2 Dezavantaj:

  • Șanse mici de reușită – chiar dacă la un moment dat să presupunem că vei prinde un bilet multiplu, ar fi interesant să te gândești la mizele jucate până-n acel moment. Vei fi surprins că, probabil, vei fi tot pe minus, deși câștigul a fost unul consistent. Evident că mizele mici jucate și pierdute într-o perioadă lungă de timp nu se simt, dar dacă le aduni vei ajunge la o sumă importantă.

Biletele simple sunt fără discuție alegerea potrivită pentru cei care vor să câștige la pariuri sportive. Chiar dacă ai un buget mic trebuie să te încarci cu răbdare și să țintești un profit realizabil. De asemenea, un alt lucru interesant pe care ai putea să-l faci, dacă n-ai bani pentru pariuri, este să pui deoparte de fiecare dată mizele mici cu care ai fi vrut să plasezi biletele multiple. După o perioadă de timp vei vedea c-ai o bancă consistentă cu care poți începe să pariezi evenimente simple și să devii un parior profesionist.

Save

Leave a Comment: