Pariurile online live – o sursă bună de câștig dacă ești un parior calculat!

Pariurile live sunt o sursă bună de câștig dacă ai multă experiență-n domeniu și alegi meciurile cu grijă. Dacă ești la început în lumea pariurilor online, ar fi bine să nu te arunci cu capul înainte spre platforma de pariuri live a unei agenții online pentru că s-ar putea să te pierzi prin oferta bogată de variante de a paria.

pariuri online live

Pariurile live sunt pentru cei care au trecut prin toate fazele unui parior începător, au riscat bani pe meciuri unde n-aveau informații despre niciuna dintre echipe, au jucat la recuperare, s-au grăbit și au pus un pariu greșit, dar acum au vechime-n domeniu și știu să se controleze.

În acest articol o să-ți prezint câteva sfaturi prin care poți câștiga la pariurile online live dacă ești un parior calculat.

1. Joacă la pariuri live doar dacă urmărești meciul în transmisie video!

Chiar dacă te uiți la statistică înaintea meciului și ști cum s-au comportat ambele echipe în ultimele partide, în timpul meciului la care vrei să pariezi live echipele pot să aibă o altă abordare. Dacă nu vezi acest aspect în direct poți să iei o decizie proastă și să pariezi exact contra cursului jocului.

Acest lucru înseamnă, foarte probabil, bani pierduți!

Este foarte important să vezi dacă un fundaș agresiv a luat cartonaș galben în primele minute și pe partea lui se află un atacant advers de mare viteză sau dacă s-a accidentat unul dintre cei mai buni atacanți de la vreuna dintre echipe. Informația este baza pariurilor live, iar tu trebuie să vezi în timp real ce se întâmplă pe teren.

2. Alege cu atenție sportul pe care joci pariuri live!

Dacă urmărești mult tenis, atunci acolo o să pariezi live. Dacă-ți place fotbalul și te uiți la majoritatea meciurilor din Liga Campionilor, Europa League sau campionatele puternice din Europa rămâi la sportul acesta atunci când vine vorba de pariuri live.

Îți fac această recomandare pentru că am făcut multe greșeli în trecut când pariam pe tenis de masă la dublu, unde nu cunoașteam niciun jucător sau statistica ultimelor partide. Jucam de plăcere și pentru adrenalină pe un sport pe care nu-l urmăream și nu căutam știri despre el. Să nu faci ca mine! Rămâi la sportul tău favorit!

3. Trebuie să fii rapid când iei o decizie!

La pariurile live trebuie să te miști cu repeziciune, mai ales dacă se joacă deschis și sunt multe faze de gol la ambele porți. Atunci contează cât de repede pui un pariu pe goluri marcate, dar și mai important este ca decizia să fie bună. Se poate întâmpla să fie un meci palpitant și să se joace pe atac, dar după ce ai pus pariul ambele echipe să joace defensiv. Ideea este să iei decizia bună după ce urmărești câteva minute meciul și să nu pariezi la primul impuls, când ai ajuns acasă și te-ai așezat în fața laptopului.

4. Joacă la pariuri live când ești singur!

Dacă ești înconjurat de prieteni și aceștia se uită la meci alături de tine, îți vor distrage atenția, vor comenta pariurile alese de tine, vor încerca să te influențeze. Deși ei sunt bine intenționați, îți vor zăpăci strategia pe care o aveai în cap. Dacă se consumă și câteva beri, atunci ar fi bine să nu mai pariezi deloc, pentru c-o să faci greșeli mari și o să pierzi bugetul la pariuri.

Pariază live AICI cu un super bonus!

5. Trebuie să ai o strategie clară la pariuri live pe care s-o respecți!

Chiar dacă joci ponturi pariuri live ar fi bine să ai un plan bine pus la punct. De exemplu să pariezi o sumă fixă și niciodată să n-o dublezi dacă pierzi. Fără o strategie clară și un money management bun n-ai șanse pe termen lung la pariuri.

Trebuie să fii calculat, să nu te grăbești, să respecți cu strictețe regulile impuse de tine. Apoi seara, indiferent dacă ești pe plus sau minus, dacă ai respectat strategia ta, ar trebui să te bagi la somn liniștit pentru că ești printre puținii pariori care nu joacă haotic.

6. Nu juca niciodată la recuperare!

Se poate întâmpla să ai un pariu pe peste 2,5 goluri la scorul de 2-0 și una dintre echipe să aibă un penalty pe care-l ratează și până la final să nu se mai înscrie. Atunci apar momentele când vrei să joci la recuperare de nervi și pentru că erai foarte aproape să ai încă un pariu câștigător.

Nu trebuie să joci la recuperare niciodată pentru ca o lovitură de la 11 metri ratată sau orice eveniment neprevăzut din orice sport face parte din joc. Aceasta nu trebuie să-ți influențeze încrederea în strategia ta și modul în care alegi pariurile live.

Jocul la recuperare este cea mai mare greșeală pe care o poate face un parior!

7. Trebuie să știi când să te oprești!

Unii joacă toată ziua la pariuri live, mai ales în weekend, dar aceasta nu este o idee bună. Trebuie să-ți stabilești un prag pe zi, o anumită sumă sau un număr de pariuri live. Și dacă ai atins acel prag să te oprești în ziua respectivă.

Se poate întâmpla să fii pe plus și să zici că mai faci un pariu live la distracție, dar acesta să fie necâștigător. O să mai pui încă unul, o să joci la recuperare și este posibil să pierzi tot ce ai câștigat în ziua aceea. Rămâi cu regretele și cu un gust amar, pentru că n-ai știut când să te oprești.

8. Folosește inteligent butonul de CashOut!

Funcția CashOut la pariuri live este o “armă cu 2 tăișuri” pentru un parior. Te poate ajuta în momente proaste, când un pariu nu mai are șanse de reușită, dar te poate păcăli să te retragi de pe o piață prea devreme, iar câștigul final să fie diminuat. Butonul pentru CashOut ar fi bine să-l folosești rar, pentru că altfel o să pierzi mai mult dacă te folosești de opțiunea aceasta prea des.

Este important să joci pariuri live la case de pariuri online care au funcția CashOut la cât mai multe meciuri de fotbal, tenis sau orice sport mai pariezi tu. Dacă sunt meciuri puține live cu funcția CashOut oferite de o casă de pariuri, ar fi bine să cauți alta.

Cel mai bun CashOut îl găsești la ACEASTĂ casa de pariuri online!

Pariurile live pot fi unealta folosită pentru câștigarea unor sume importante de bani dacă ești calculat și nu te grăbești. Dacă răbdarea este punctul tău forte și iei decizii bune rapid, atunci genul acesta de pariuri în direct pot fi o modalitate bună prin care poți să faci un ban cinstit.

Leave a Comment: