Pariurile pe termen lung – avantaje și dezavantaje

Cea mai mare parte dintre pariori joacă doar evenimente din ziua curentă sau, cel mult, din săptămâna-n curs. Nu trebuie neglijate, însă, nici pariurile pe termen lung, deoarece se pot găsi multe selecții valoroase, la cote foarte bune. În acest articol îți voi prezenta ce sunt pariurile pe termen lung, dar și ce avantaje și dezavantaje prezintă ele.

Pariurile pe termen lung

1. Ce sunt pariurile pe termen lung?

Reprezintă acele pariuri care sunt plasate la startul unei competiții, iar deznodământul lor îl aflăm după o bună perioadă de timp. Spre exemplu, la fotbal, la majoritatea caselor de pariuri online se poate paria pe: câștigătoarea unei competiții, golgheterul unui campionat și altele. Evident că aceste pariuri sunt valabile și pe parcursul desfășurării competiției, însă cotele se modifică destul de mult în funcție de rezultatele înregistrate pe parcurs.

2. Avantajele pariurilor pe termen lung!

2.1 Beneficiezi de cote foarte bune

Probabil cel mai mare avantaj al pariurilor pe termen lung este reprezentat de cotele mari de care putem profita. Cele mai întâlnite pariuri pe termen lung în fotbal sunt cele pe câștigătoarea campionatului.

De exemplu, în Spania – La Liga, Real Madrid și Barcelona au cote foarte bune la începutul stagiunii pentru cucerirea titlului și dacă poți anticipa corect evoluția celor 2 echipe te poți alege cu un câștig consistent.

Evident că sunt și jucători care riscă pe cote mari la pariurile pe termen lung. Să ne amintim de sezonul 2015-2016, când Leicester a câștigat titlul în Premier League și au fost pariori care au prins acea cotă imensă de 5.000 pe care “vulpile” o aveau înainte de startul campionatului.

2.2 Poți combina mai multe pariuri pe termen lung

Dacă ești un împătimit al pariurilor pe termen lung află că acestea se pot și combina. De exemplu, dacă mizezi pe favoriți în 3-4 dintre cele mai puternice campionate de fotbal ale Europei te poți trezi la final de sezon cu un câștig considerabil. Dacă ești priceput la mai multe sporturi, cu atât mai bine, deoarece șansele de reușită cresc considerabil atunci când oferta este diversificată.

2.3 Poți evita surprizele

Atunci când pariezi pe termen lung nu te interesează chiar fiecare rezultat al echipei alese. De exemplu, Barcelona este inevitabil să nu se încurce de câteva ori pe parcursul campionatului, însă are suficient timp pentru a recupera punctele pierdute. În timp ce alți pariori vor pierde sume importante în acea etapă-n care Barcelona va călca greșit, tu vei sta liniștit deoarece te interesează doar clasamentul final.

Click AICI pentru a juca pariuri pe termen lung!

3. Dezavantajele pariurilor pe termen lung!

3.1 Blocarea banilor pentru un timp îndelungat

Atunci când plasezi un pariu pe termen lung trebuie să fii conștient că acei bani sunt blocați până la finalizarea pariului. Acest lucru este valabil doar în cazul în care nu apelezi la funcția Cashout, prin care-ți poți asigura un profit, chiar dacă este mai mic decât câștigul inițial.

3.2 Apar multe situații imprevizibile

Deoarece facem referire la o perioadă mare de timp pot apărea multe situații neprevăzute. De exemplu, dacă pariezi pe golgheterul unui campionat de fotbal și respectivul jucător se accidentează este clar că șansele pariului plasat scad destul de mult. La fel se poate întâmpla chiar și cu pariurile pe o echipă câștigătoare a campionatului, care se poate confrunta cu jucători accidentați, suspendați, meciuri fără spectatori etc.

Așadar, atunci când joci predictiile la pariuri pe termen lung ai o șansă bună de a face profit. Dacă poți avea răbdare pentru ca pariul tău să fie finalizat te poți alege cu un câștig “gras” de pe urma unor cote generoase pe care agențiile de pariuri le oferă pentru astfel de selecții. Acum că știi avantajele și dezavantajele acestor tipuri de pariuri rămâne la latitudinea ta să alegi dacă merită să joci pe ele.

Vrei sa pariezi online? Dă click AICI și vei beneficia de un super bonus!

Leave a Comment: