Pauză / final – cât de eficient este acest tip de pariu!?

În acest articol o să-ți prezint câteva aspecte importante legate de pronosticul pauză / final, care este ales destul de mulți pariori, mai ales la meciurile de fotbal.

pariuri pauză / final La prima vedere șansele de reușită sunt destul de mici ținând cont că există 9 variante 1/1, 1/x, 1/2, x/1, x/x, x/2, 2/1, 2/x și 2/2. Cele mai mari cote le regăsim la variantele 1/2 și 2/1 care sunt alese de jucătorii care doresc să obțină un câștig mare într-un timp foarte scurt. La aceste variante trebuie ca una dintre echipe să conducă la pauză iar cealaltă formație să întoarcă scorul în repriza a doua și să câștige meciul. Consider că aceste pronosticuri 1/2 și 2/1 nu sunt profitabile din cauza șansei destul de mici ca o echipă să facă o primă repriză bună și după aceea s-aibă o cădere-n repriza a doua.

Este bine să faci o analiză cât mai amănunțită a meciului înainte sa alegi ponturi pariuri de tipul pauză / final și nu te iei după cotele oferite. Pentru ca aceste pronosticuri să fie profitabile trebuie să te axezi doar pe câteva campionate unde să faci o analiză a evoluției echipelor din fiecare repriză.

Pe lângă evoluția echipelor este foarte importantă și statistica golurilor înscrise atât în deplasare, cât și pe teren propriu din fiecare repriză. Sunt echipe care forțează încă de la începutul meciului pentru a-și face viața mai ușoară pentru obținerea celor 3 puncte, și echipe care forțează pe finalul meciului așteptând ca adversarul să obosească și să devină vulnerabil în apărare.

Pariurile pauză / final sunt eficiente în anumite situații când au loc meciuri cu o anumită miză importantă la mijloc, iar cel mai eficient pariu îl consider 1/1. Acesta merită jucat când găsim o formație aflată-n formă foarte bună cu o medie mare de goluri înscrise, formație care cu siguranță va încerca să închidă jocul încă de la pauză mai ales că are și suportul fanilor de partea ei.

Cele mai bune cote pentru pariuri pauză / final le găsești, în general, la ACEASTĂ casă de pariuri online!

Leave a Comment: