Pontul zilei propus de Lavinia – 1 Decembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Marti, 1 Decembrie 2020 este la un meci din grupele Champions League !

Am încheiat o noua luna in care am terminat pe plus. Haterii și concurenta spun mereu ca nu ne facem treaba cum trebuie, dar din păcate pentru ei, bilanțul la aproape fiecare sfârșit de luna este unul pozitiv. Rămânem in prima linie pentru cei 1000+ vizitatori zilnici la acest articol și ne facem temele pentru o zi grea de Champions League.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marți, 1 Decembrie !

pontul zilei

Lok.Moscova – Salzburg

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Lokomotiv Moscova și Salzburg, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa A pentru UEFA Champions League !

Situația este una destul de dificila pentru cele trei echipe aflate alături de Bayern München in aceasta grupa. Nemții și-au asigurat calificarea in primăvara europeană, așa ca ultimele doua jocuri sunt doar de prezenta pentru ei. Rămâne locul 2 ce duce și el mai departe și poziția a 3-a, care permite participarea in primăvara europeană, dar in Europa League. Momentan Atletico Madrid este pe locul 2, cu doar 5 puncte acumulate și au in fata un meci cu mașinăria nemțească. Rușii sunt pe locul 3, cu 3 puncte câștigate prin 3 rezultate de egalitate, unul cu Salzburg și doua cu Atletico Madrid. Este un lucru mare ca nu au pierdut in doua meciuri cu spaniolii, dar astăzi au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a rămâne cu șanse la locul 3.

De cealaltă parte, situația pentru Salzburg este una mult mai dificila. Sunt pe ultimul loc in grupa, cu doar un punct câștigat in prima etapa acasă cu Lokomotiv. Astăzi sunt obligați sa castige, asta dacă vor sa mai aibă șanse reale la primăvara europeană. Se anunța un meci extrem de echilibrat, cu austriecii având prima șansa la victorie. Eu am încredere și in ruși, aceștia reușind sa marcheze in fiecare meci din Champions League. Merg pe pronosticul ambele echipe marchează, cota fiind una mulțumitoare !

Pronostic recomandat: Ambele echipe marcheaza – cota 1.65 >> pariaza pontul aici!