Pontul zilei propus de Lavinia – 20 Octombrie 2021

Oferta zilei de miercuri este una controlată de meciurile din UEFA Champions League, așa ca nu putem sa ocolim aceasta competiție și începem analiza. Speram sa nu vedem o supriza prea mare și sa încasăm corespunzător !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Young Boys – Villarreal

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Young Boys și Villarreal, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa F din UEFA Champions League !

Young Boys este pe locul 2 in acest moment in grupa și cred ca își fac calcule pentru o posibila accedere in turul următor. Victoria surprinzătoare din prima etapa cu Manchester United le-a oferit curaj, iar acest lucru s-a văzut și in meciului cu Atalanta. Italienii au câștigat greu, pe final de meci, dar pot spune și ca aceștia au controlat meciul de la un capăt la altul. Din punctul meu de vedere aceștia vor cădea ușor, ușor și nu ii văd sa termine in primele doua in aceasta grupa.

De cealaltă parte, Villarreal a arătat foarte bine in acest start de campanie. In prima etapa s-au luptat războinic cu cei de la Atalanta și au remizat cu scorul de 2:2, iar in ultima etapa ai pierdut la ultima faza pe terenul celor de la United. O victorie in aceasta seara i-ar bagă serios in cărțile calificării mai departe și cred ca au șanse bune de a face acest lucru. Spaniolii sunt foarte agresivi de la mijloc in sus, iar când au ocazia lovesc. Mergem pe varianta Villarreal câștiga minim o repriza, iar cota este foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 20.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!