Ponturi pariuri – 10 lucruri pe care trebuie să le știm despre ele în 2021

În acest articol o să-ți enumăr 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre ponturi pariuri, lucruri pe care le consider importante. Dacă o să ții cont de aceste informații cu siguranță șansele tale de a câștiga mai des la pariuri vor crește.

Pariază online AICI – vezi ce bonus te așteaptă!

ponturi pariuri lucruri pe care trebuie să le știi

  1. Nu cumpăra ponturile oferite pe Facebook de diferite persoane care te asigură că sunt 100% câștigătoare, pentru că nu există așa ceva și aceștia vor doar să-ți ia banii, oferind ponturi diferite la același eveniment la mai multe persoane, astfel încât cineva să câștige și să pară credibil.
  2. Alege ponturi care s-aibă cote rezonabile, de maxim 1.80-2.30, chiar dacă ești tentat de o cotă mare, care-ți poate aduce un câștig foarte bun. Deși vei avea un profit mic pe moment, cu siguranță o să fii mulțumit de profitul obținut pe termen lung.
  3. Pariază doar pe ponturile din sporturile tale preferate, pe care le cunoști cel mai bine, unde ești la zi cu ultimele informații despre echipe și jucători. Nu merită riscul să pariezi pe un sport mai puțin cunoscut, chiar dacă-n ziua respectivă ai parte de o ofertă slabă și n-ai altceva de pariat.
  4. Evită să pariezi pe echipele favorite deoarece, cu siguranță, o să alegi ponturile cu inima și n-o să poți face o analiză corectă a evenimentului.
  5. Alegerea ponturilor trebuie să vină după o analiză cât mai completă a evenimentului; trebuie să fii la curent cu ultimele detalii, atât despre echipe sau jucători, cât și despre alte aspecte importante, precum vremea sau starea gazonului (în special iarna).
  6. Încearcă sa nu alegi ponturi pariuri după cotele oferite de casele de pariuri, deoarece pot fi înșelătoare. Cotele se modifică-n funcție de sumele jucate de pariori sau a informațiilor de ultim moment. Astfel, dacă observi o scădere drastică a unei cote nu înseamnă că este și câștigătoare.
  7. Evită să pariezi ponturile oferite pe diferite site-uri, chiar dacă sunt propuse de pariori cu experiență și cu un istoric foarte bun, deoarece este mai bine să-ți faci propria analiză și să nu copiezi ponturile oferite de alții.
  8. Înainte s-alegi ponturile pentru biletul zilei încearcă să pui bine la punct un money management, să știi clar ce mize vrei să pariezi și unde vrei să te oprești. În primul rând încearcă să nu pariezi mai mult decât îți permiți și astfel această activitate să nu le afecteze pe celelalte.
  9. Dacă-ți plac pariurile live încearcă să ai răbdare în alegerea ponturilor și să pariezi doar pe evenimentele pe care le poți vedea, deoarece este foarte important să urmărești evoluția echipelor sau a jucătorilor din acel moment. Astfel poți observa când favoriții au o zi foarte slabă și este mai bine să eviți acel meci sau chiar să alegi un pont pe care nu-l luai în calcul înainte de începerea evenimentului.
  10. După o serie de ponturi pierdute este necesar să faci o pauză, deoarece n-o să mai gândești clar și o să alegi alte ponturi doar cu gândul la cum să recuperezi banii pierduți. Încearcă să uiți 2-3 zile de pariuri și apoi să revii cu forțe mentale proaspete.

Leave a Comment: