Ponturi pariuri – afla ce cota trebuie sa joci pentru a face profit pe termen lung

Multi pariori se intreaba ce cota trebuie sa aiba ponturile la pariuri, dar raspunsul la aceasta intrebare difera de la parior la parior. Consider ca fiecare cota aleasa este determinata de anumiti factori precum miza pe care doresti s-o joci sau strategia pe care vrei so aplici si sa nu uiti ca o cota nu este prea mica sau prea mare atata timp cat iti aduce profitul dorit.

ponturi pariuri cota ideală

Din start nu recomand cotele fantaziste pe care le regasim pe biletele celor care vor sa obtina un castig foarte mare intr-un timp foarte scurt sau care chiar viseaza sa se imbogateasca peste noapte. Nu spun ca este imposibil sa nimeresti cote mari, dar destul de rar o sa prinzi o cota de 10 la un meci si acest lucru nu va duce decat la faliment in timp.

Citește și: Cele mai serioase case de pariuri online

Daca ar fi sa ma iau dupa teorie, sansele de castig cu o cota mica sunt mai mari dar o sa fie si un castig mai mic si astfel ajungi sa joci mai multe meciuri pentru a obtine castigul dorit. Personal am pierdut si pe pronosticuri la care am avut cote mici de 1.20 si pot spune ca nici o cota nu este sigura la pariuri indiferent de cat de mica este aceasta. De obicei pariorii care joaca pe aceste cote foarte mici sunt cei care aplica sistemul Easy Money avand un buget foarte mare si astfel pot obtina un profit bun pe termen lung.

Parerea mea este ca cea mai buna cota pentru ponturi pariuri este cota 2. Aceasta este ideala daca nu-ti permiti sa joci mize mari, dar pe de alta parte nici nu-ti recomand sa joci toata banca pe ea, ci maxim 10% din aceasta. Consider ca aceasta cota este una realista, care-ti da sansa sa-ti dublezi miza si-ti poti permite s-ai si bilete pierdute in zilele cand nu esti inspirat.

Leave a Comment: