Ponturi pariuri – ce strategie să aplic pentru a câștiga în 2021

Vreau să-ți spun din start că pariurile nu sunt făcute să te îmbogățească peste noapte și să nu faci greșeala multor pariori care pun multe evenimente pe bilet, tentați de câștigul foarte mare pe care-l pot obține într-un termen scurt. De obicei, aceștia joacă la agențiile stradale cu mize de 2-5 RON și au 15-20 de meciuri pe bilet, fiind atrași de bonusul mare oferit în funcție de numărul evenimentelor.

ponturi pariuri strategie

O altă greșeală a multor pariori, pe care trebuie s-o eviți, este să pariezi all in, adică toată banca pe un singur pronostic. O să ajungi să pierzi tot, chiar dacă o să-ți meargă bine la început și n-o să te poți opri până o să vină primul bilet necâștigător.

Ca să câștigi la ponturi pariuri trebuie să ai pus la punct un bun money management și să nu investești mai mult decât îți permiți. După aceea trebuie să ai multă răbdare. Chiar dacă obții profit mic pe moment, cu siguranță o să fii mulțumit mai târziu.

Dacă vrei să câștigi la pariuri sportive îți recomand să joci numai bilete single, la care să nu te “arunci” pe cote mari. Chiar dacă vei avea câștiguri mai mici la fiecare pas, recomandat este să obții profit constant, iar cu răbdare și disciplină vei avea câștiguri mulțumitoare pe termen lung.

Foarte important este să acorzi atenție foarte mare evenimentelor pe care vrei să pariezi. Trebuie să faci o analiză cât mai bună în urma informațiilor existente despre meciul respectiv. În final încearcă să alegi ponturile bazându-te pe argumente logice și să fii cât mai obiectiv. Evită să pariezi pe echipele pe care le susții și nu paria pe anumite ponturi fotbal doar pentru că au fost recomandate de mai mulți pariori.

Joacă ponturi pariuri AICI la casa de pariuri online preferată de români!

Leave a Comment: