Ponturi pariuri plătite – toate informațiile despre ele sunt aici!

În mediul online o să găsești diferite site-uri sau pagini / grupuri / profiluri pe Facebook care vând ponturi la pariuri cu prețuri de sute de lei până la mii de lei.
ponturi pariuri plătite

Avem 2 tipuri de persoane care vând ponturi pariuri:

  • cei care au ponturi în urma analizelor făcute de ei.
  • cei care se laudă c-au un pont 100% câștigător având ei o informație “prețioasă”.

Nu-ți recomand să cumperi ponturi pariuri de la nimeni, chiar dacă vorbim despre cei care sunt mai „serioși” și nu te asigură 100% că sunt câștigătoare, dar vin c-un istoric al ponturilor oferite unde au un procent foarte bun de reușită.

De ce să plătești pe cineva pentru niște ponturi când poți să-ți faci singur analiza meciurilor și să alegi ce crezi tu că este mai bine?

În plus sunt multe site-uri de pariuri cu tipsteri buni, pe care-i poți urmări și să te inspiri din ponturile propuse gratuit de ei.

În cealaltă categorie de persoane care vând ponturi îi găsim pe cei care cer bani puțini și vin cu bilete câștigătoare, dar care sunt modificate foarte ușor. Majoritatea vor plata înainte și, în cazul în care pierzi, nici măcar nu spun că-ți dau banii înapoi, ci un alt pont la fel de “sigur”. Sunt și persoane care vor plata după, dar aceștia sunt genul care abordează mai multe persoane și oferă pronosticuri diferite la fiecare pentru pronosticuri de tipul pauză/final, în așa fel încât cineva o să câștige pontul oferit.

În cazul celor care oferă ponturi de la meciuri aranjate sau care au ei o informație din interior, din start vor doar să-ți ia banii oferind acele ponturi la nimereală, în speranța că poate iese ceva. Meciurile aranjate există cu siguranță, dar sunt foarte costisitoare și persoanele implicate n-o să riște să le afișeze pe Facebook doar pentru a mai face câteva sute de euro în plus.

Dacă cineva are un pont sigur la un meci aranjat de ce l-ar vinde când ar putea să mizeze o sumă foarte mare pe el și să obțină un profit foarte mare?

Să spunem că există un meci aranjat la care cineva are o cotă de 25. Te asigur că acel cineva își permit să joace 100.000 de euro pe acel meci. Astfel ar obține un câștig de 2.500.000 de euro. De ce l-ar mai vinde pe Facebook? Mai ales că riscă să scadă cota destul de mult dacă o sa parieze mulți pe acel pronostic. În acest mod ar atrage atenția asupra meciului.

Recomandarea mea este să nu te lași păcălit de aceste persoane, chiar dacă te atrag cu niște cote mari de 25-30, cu speranța că te poți îmbogăți peste noapte. O să pierzi din start niște bani, pe care-i poți investi în ponturile pariuri analizate de specialiști.

Leave a Comment: