Ponturi pariuri – sfaturi privitoare la gestionarea mizelor și a băncii în 2021

Greșeala multor pariori, care-n general duce spre faliment, este proasta organizare a mizelor. Aceștia încearcă să aplice un joc agresiv cu mize mari, pentru a obține un profit mare pe termen scurt.

ponturi pariuri sfaturi gestionare mize

Cea mai proastă alegere în gestionarea mizelor, în opinia mea, este să joci all-in. Vei ajunge la faliment, deoarece va fi greu să te oprești după primele bilete câștigate. Ca să ai succes în pariuri trebuie să ai un money management pus la punct. Începe cu un buget clar stabilit, dar nu mai mult decât îți permiți să pierzi. Înainte de alegerea mizelor îți recomand să-ți propui un obiectiv pentru îndeplinirea căruia ai nevoie și de multă răbdare.

În funcție de banca aleasă îți recomand să nu joci ponturi pariuri cu mai mult de 10% și să aplici o strategie stabilită de la început. Poți alege să pariezi pe mize fixe sau o strategie cu miză progresivă care depinde de rezultatele biletelor precedente.

Iau de exemplu o bancă de 500 RON și o miză fixă de 10% din banca de început, anume 50 RON pe bilet cu cota totală de 2. Obiectivul este dublarea băncii la 1.000 RON. Prin urmare am nevoie de minim 10 bilete câștigate pentru a îndeplini obiectivul, iar numărul acestora va crește direct proporțional cu numărul biletelor pierdute.

Dacă vrei să-ți îndeplinești obiectivul mai repede poți să joci tot timpul 10% din bancă și astfel miza biletului va crește după fiecare bilet câștigat. Prin această metodă îți poți îndeplini obiectivul mai repede, cu minim 8 bilete câștigate, dar există riscul să ajungi mai repede cu banca pe 0 mizând sume mai mari.

Concluzia este că trebuie să ai o gestionare foarte bună a băncii atunci când vine vorba de ponturi pariuri, indiferent de strategia pe care dorești s-o aplici și să nu pariezi mai mult de 5-10% din bancă. Cu multă răbdare și cu o strategie bine stabilită o să ai cu siguranță profit pe termen lung.

Leave a Comment: