Ponturi pariuri pe Telegram

ponturi pariuri pe telegram

Telegram a devenit treptat o platformă tot mai des accesată, în special de către jucătorii care caută ponturi și bilete la pariuri. Dacă vrei să știi mai multe despre această rețea sau ce poți regăsi pe Telegram, citește articolul de mai jos. 

1. Ce este Telegram?

Telegram este o aplicație gratuită, fără nicio restricție, astfel că îți recomandăm să o descarci, mai ales dacă vrei să te alături unor comunități excelente în ceea ce privește pariurile online.

De la ieșirea pe piață, aplicația Telegram a crescut din ce în ce mai mult în ceea ce privește popularitatea. Este practic o opțiune foarte bună de a trimite mesaje, poze sau filmulețe prietenilor sau necunoscuților. 

 

Cu siguranță ai auzit de Whatsapp sau Messenger, astfel că Telegram online a fost creat pentru a produce concurență acestor 2 aplicații populare. 

 

Poți să îți descarci aplicația pe telefonul mobil sau să accesezi telegram web de pe desktop / tabletă. Acolo ai opțiunea de a discuta cu fiecare persoană în parte, însă Telegram a devenit foarte cunoscut în special datorită grupurilor. 

 

Bineînțeles, au apărut și numeroase grupuri de ponturi pariuri pe Telegram, așa cum este cel de mai sus.

2. Cum descarci și cum instalezi aplicația Telegram?

2.1 Aplicație Telegram Android / iOS

Mai jos vei regăsi pașii pentru download Telegram și instalarea aplicației pe un telefon mobil cu sistem de operare Android.

 

Iată ce ai de făcut:

  • Intri în ”Google Play Store” sau în ”App Store”și cauți telegram, iar aplicația este următoarea:
telegram1
  • Dai click pe „Instalează” (în loc de Actualizează – așa apare când ai deja aplicația instalată și necesită un update).
  • Mai apoi trebuie doar să îți faci un cont nou și să te loghezi folosind numărul de telefon.

 

Aceștia sunt pașii pentru sistemul de operare Android, însă aplicația este disponibilă și pentru iOS.

2.2 Aplicație Telegram Desktop

Intri pe google.ro și cauți „download telegram” sau „descarcă telegram”:

telegram3

Dai click pe primul site, iar mai apoi pe următorul selectezi opțiunea „Apps”:

telegram2

În funcție de sistemul de operare al desktop-ului tău sau al tabletei pe care lucrezi, selectezi opțiunea corespunzătoare și vei putea să descarci aplicația.

3. Ce avantaje ai dacă intri în grupuri pe Telegram?

În primul rând, securitatea acestei aplicații este una la nivel înalt, având în vedere că toate conversațiile sunt criptate și astfel nu pot fi urmărite sau restricționate. 

 

Totodată, conține caracteristici similare cu whatsapp și anume poți să setezi mai multe preferințe precum: notificări doar de la anumite grupuri, salvarea fișierelor media în mod automat sau manual etc. 

 

Există grupuri telegram România foarte cunoscute, în special pentru pariuri sportive Telegram, unde nu trebuie să plătești nimic pentru a putea vedea pronosticurile respective. 

4. Grup Telegram Pariuri Sportive

În cele ce urmează îți voi oferi câteva exemple de grupuri cu pariuri sportive telegram, din care te poți inspira:

 

În cadrul acestui grup vei primi recomandări de pariuri, dar totodată vei putea să postezi și tu bilete sau pronosticuri în cadrul chatului. 

 

 

Acest grup îți oferă pronosticuri de la tipsterii noștri, însă aici nu vei putea să postezi, ci doar să vizualizezi și să comentezi. 

5. Ponturi Pariuri Telegram

Fie că vorbim de cote mici sau cote mari, bilete cu bonus dublu sau ponturi și bilete din alte sporturi, toate acestea le vei regăsi în cadrul grupului nostru de Telegram. 

 

Desigur, cota 2 zilnică telegram nu lipsește din acest grup, rezultatele pentru acest proiect fiind extrem de promițătoare.

 

Mai mult, tipsterul nostru specializat pe baschet și handbal are o serie foarte bună la biletele pe aceste discipline sportive, așadar nu doar fotbalul este tratat cu seriozitate la noi în grup.

 

Dacă vrei să joci biletul zilei pe cote mari atunci fii sigur că vei găsi astfel de propuneri în grupul de Telegram 10Pariuri, însă îți recomandăm să le joci cu o miză moderată!

 

Acestea fiind spuse, îți sugerăm să nu mai amâni și să îți descarci chiar acum aplicația Telegram app, dacă nu ai făcut-o deja. Te așteptăm să te alături grupului nostru!

6. Discută pe chat cu pariorii din comunitate