Porto – AC Milan ponturi pariuri 19.10.2021

porto milan ponturi pariuri

FC Porto si AC Milan se vor infrunta marti seara cu incepere de la ora 22.00 pe Estadio do Dragao in cadrul etapei a 3-a din faza grupelor Champions League. Diavolul milanez forteaza primul succes stagional in competitie, dar portughezii pregatesc o riposta darza.

porto milan ponturi pariuri

Porto

A debutat destul de bine in competitie cu o remiza alba pe Wanda Metropolitano cu Atletico Madrid, un meci in care a dat o replica foarte buna campioanei Spaniei.

Nu la fel de bine s-a descurcat in jocul urmator disputat chiar acasa si pe care l-a pierdut de o maniera categorica in fata lui Liverpool, cormoranii impunandu-se cu scorul de 5-1.

Champions League este o intrecere in care dragonii nu au dezamagit, in ultimele 4 sezoane au ajuns de fiecare data cel putin in faza optimilor de finala.

Rezultate foarte bune are si in Liga Portugaliei, fiind alaturi de Sporting singurele formatii care nu au pierdut dupa 8 etape, ocupa totusi locul secund la un punct in spatele Benficai, de evitat insa pe biletul zilei azi un pronostic pe victoria sa.

AC Milan

Vine dupa un meci extraordinar reusit in Serie A cu Verona, Hellas a condus inca din prima repriza cu scrul de 2-0, dar diavolul milanez a revenit fantastic in actul secund si a castigat intalnirea.

Nu la fel de bine stau lucrurile pentru rossoneri in Champions League unde au pierdut ambele partide de pana acum, 3-2 pe Anfield cu Liverpool si 1-2 acasa cu Atletico Madrid.

Atacul este fara indoiala punctul forte al echipei pregatite de Stefano Pioli ai carui elevi au marcat cel putin un gol in fiecare meci disputat in sezonul 2021/2022 indiferent de competitie.

Echipe probile si absenti.

Echipe probabile.

Porto (4-4-2): Marchesin – Corona, Pepe, Marcano, Sanusi – Otavio, Oliveira, Uribe, Diaz – Martinez, Taremi.

AC Milan (4-2-3-1): Tatarusanu – Calabria, Tomori, Kjaer, Ballo-Toure – Bennacer, Tonali – Saelemaekers, Krunic, Leao – Giroud.

Vezi aici toate cotele pentru Porto – AC Milan!

Absenti.

Porto: Chancel Mbemba – accidentat.

AC Milan:  Ante Rebic, Alessandro Florenzi, Mike Maignan, Junior Messias – accidentati: Tiemoue Bakayoko – incert: Frank Kessie – suspendat: Theo Hernandez, Brahim Diaz – Covid19.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci direct intre cele doua formatii a avut loc in anul 2003, Super Cupa Europei, fiind castigat de AC Milan.

Ponturi pariuri Porto – AC Milan – Lily84.

Porto este intr-o forma foarte buna, singurul esec stagional in toate competitiile a venit insa chiar in Champions League pe Estadio do Dragao contra lui Liverpool.

Lusitanii vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv in fata diavolului milanez, dar nu cred ca pot mai mult de o remiza, AC Milan este o echipa puternica.

Oaspetii au marcat in fiecare meci jucat sezonul actual indiferent de competitie, ii vad sa inscrie cel putin un gol si in Portugalia, chiar sa castige jocul. Totusi am ales un pronostic de siguranta, in partidele lui AC Milan se inscriu destul de multe goluri, iar Porto are forta de puncta pe tabela de marcaj.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online PublicWin. Poti afla din articolul Cod bonus PublicWin cum incasezi bonusul consistent de la aceasta agentie.

Pronostic Porto – AC Milan: AC Milan sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri cota 1.90