PSG – Leipzig ponturi pariuri 19.10.2021

psg leipzig ponturi pariuri

PSG este in cautarea celui de-al 2-lea succes consecutiv in grupele Ligii Campionilor! Marti, de la ora 22:00, formatia pariziana va da piept cu nemtii de la RB Leipzig intr-un meci ce conteaza pentru etapa a 3-a. Citeste acest articol pentru a afla mai multe detalii despre partida de pe Parc des Princes, dar si pentru a vedea propunerea mea!

psg leipzig ponturi pariuri

PSG.

A castigat cu emotii meciul cu Angers disputat vineri. S-a impus cu 2-1, insa golul victoriei a fost marcat de Mbappe, din penalty, in minutul 87. Messi, Neymar, Paredes, Di Maria si Marquinhos nu au fost in lot (selectie la nationala).

E foarte probabil ca Messi, Neymar, Paredes si Marquinhos sa fie disponibili pentru acest joc, insa Di Maria ramane in continuare indisponibil (suspendat). De asemenea, vor mai lipsi Ramos si Navas.

Juan Bernat a revenit dupa accidentare si a evoluat pe finalul jocului cu Angers. Sunt sanse mari ca fundasul spaniol sa fie titular in disputa de marti seara.

Leipzig.

Este lanterna rosie a grupei cu 0 puncte. In ultimul meci jucat in aceasta grupa a pierdut in mod suprinzator, acasa, in fata belgienilor de la Club Brugge.

Are marcate 4 goluri pana acum, toate cele 4 goluri fiind inscrise de acelasi jucator: Nkunku. Sanse foarte mari ca francezul de 23 de ani sa se afle printre titularii din aceasta disputa cu PSG.

Angelino este din nou disponibil in Liga Campionilor si este foarte probabil ca si acesta sa se afle in unsprezecele de start in disputa de marti seara. Fundasul spaniol a lipsit in confruntarea cu Club Brugge deoarece a fost suspendat.

In weekend a jucat in Bundesliga si a facut 1-1 la Freiburg; golul formatiei pregatite de Marsch a fost inscris de Emil Forsberg; este al 3-lea gol marcat de suedez in decurs de 7 zile (2 goluri pentru echipa nationala si 1 gol pentru Leipzig).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

PSG (4-3-3): Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Bernat – Verratti, Gueye, Wijnaldum – Messi, Mbappe, Neymar.

Leipzig (4-2-3-1): Gulacsi – Mukiele, Simakan, Orban, Angelino – Laimer, Kampl – Nkunku, Forsberg, Szoboszlai – Poulsen.

Absenti.

  • PSG: Ramos, Di Maria, Navas.
  • Leipzig: Olmo, Brobbey, Halstenberg, Saracchi.

Istoric Confruntari Directe.

  • In anul trecut (2020) s-au intalnit de 3 ori; PSG a obtinut 2 victorii, iar cealalta partida a fost castigata de Leipzig.
  • In 3 din precedentele 4 dispute directe s-au dat peste 2.5 goluri. La ponturi pariuri Champions League pe goluri, se da cota 1.52 pentru ca si in acest meci sa se dea minimum 3 goluri.

Ponturi pariuri PSG – Leipzig – ionel_iulian94.

In acest meci merg pe mana parizienilor si mizez pe pariul combinat 1&Peste 1.5 goluri, pariu cotat cu 1.60 la Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

PSG este liderul grupei, insa are acelasi numar de puncte ca ocupanta locului secund si doar 1 punct peste ocupanta locului 3. De aceea, formatia franceza nu isi permite vreun pas gresit si se vede obligata sa castige acest joc.

Leipzig nu trece printr-o perioada prea buna, iar in deplasare pare sa aiba serioase probleme (a inregistrat 2 egaluri si 3 infrangeri in ultimele 5 partide de afara disputate in toate competitiile).

Pronostic PSG – Leipzig & Cota: 1&2+ – 1.60