Rezultate și scoruri live – unde le putem urmări

În acest articol îți spunem cum să urmărești rezultate și scoruri live pentru ca la finalul zilei să fii pe plus.

Rezultate și scoruri live - unde le urmărim

Urmărirea rezultatelor și a scorurilor live este o practică des întâlnită în rândul pariorilor. Această strategie îi ajută să parieze live, anticipând anumite evenimente din timpul meciului, sau chiar să parieze bilete tip contră atunci când este cazul.

Ei bine, există două moduri importante și sigure de a urmări rezultate la fotbal online. Prima implică folosirea instrumentelor puse la dispoziție de agențiile de pariuri online iar o altă metodă foarte populară este folosirea unor platforme externe.

Despre acestea vorbim în rândurile următoare:

1. Instrumentele, datele și statisticile oferite de casele de pariuri

Pariorii care obișnuiesc să plaseze biletele online știu deja faptul că multe agenții oferă anumite unelte pe care le pot folosi pentru a găsi rezultate live pe fotbal. Iar în acest sens să luăm exemplul operatorului Fortuna.

Platforma online a celor de la Fortuna îți pune la dispoziție o pagină specială pentru scoruri live, acolo unde poți beneficia nu numai de informații despre meciurile de fotbal live, ci totodată vei avea la îndemână scoruri live din handbal dar și informații în timp real despre evenimentele din alte categorii sportive.

Poți alege să urmărești evenimentele doar din anumite categorii sportive sau doar anumite ligi de fotbal, precum rezultate fotbal Spania, și la fel de bine poți selecta să urmărești doar anumite evenimente marcându-le ca favorite, acestea fiind fixate apoi în partea superioară.

fortuna pariuri live

Pentru fiecare eveniment ți se prezintă statistici importante cu ajutorul cărora poți plasa pariuri online inspirate. Ai la dispoziție informații despre posesie, despre numărul de cornere, de cartonașe dar și alte informații utile în funcție de tipul evenimentului ales.

Unele evenimente au și streaming live, ceea ce de asemenea se poate dovedi a fi de mare ajutor.

Astfel de pagini au majoritatea operatorilor online, iar fiecare prezintă o anumită interfață mai simplă sau mai complexă.

Poți urmări pariuri sportive rezultate și la alți operatori de pariuri, precum: Betano, Superbet, PublicWin, Unibet, Netbet, Winmasters, Maxbet sau Betfair.

2. Utilizarea platformelor externe pentru a urmări scoruri fotbal

Există foarte multe platforme care prezintă scoruri fotbal dar și scoruri ale altor evenimente sportive. Acestea pot fi, de asemenea, de ajutor atunci când vrei să pariezi live sau să urmărești în cele mai mici detalii evenimentele de pe biletul tău.

În rândurile următoare îți prezentăm cele mai importante platforme unde găsești scoruri live ale evenimentelor sportive:

2.1 FlashScore.ro – poate cea mai populară platformă de rezultate și scoruri live

FlashScore

FlashScore.ro este fără doar și poate una dintre cele mai utilizate platforme din România (și nu numai) pentru a urmări rezultate și scoruri live.

Sunt integrate o mulțime de sporturi și totodată o mulțime de ligi sportive. Vei găsi așadar nu numai Liga 1 scoruri ci totodate și rezultate Liga 2 România dar și meciuri din alte campionate din lume.

Poți marca anumite meciuri ca favorite pentru a le urmări separat și totodată îți poți crea liste cu evenimente, exact ca pe biletele jucate.

2.2 LiveScoreHunter – scoruri live din cele mai importante campioane

Rezultate și scoruri live pe livescorehunter

Pe Hunter LiveScore vei găsi, de asemenea o mulțime de sporturi și de competiții sportive. De menționat este faptul că vorbim despre o platformă în limba engleză.

De la fotbal la golf sau chiar futsal, e-sports și cricket, vei găsi o mulțime de sporturi noi pe care le poți încerca la pariuri.

2.3 SoccerKeep.com

SoccerKeep

Meciuri de fotbal din Premier League, Premier Division, Bundesliga, Seria A, Ligue 1 dar și alte competiții importante pot fi urmărite live pe soccerkeep.com.

Găsești informații despre echipe și despre jucători așa că îți poate fi de mare ajutor pentru a plasa pariuri live câștigătoare.

2.4 LiveScore.com

livescore.com - Rezultate și scoruri live

Dacă folosești în mod frecvent platforma FlashScore.ro, atunci ai putea încerca și LiveScore.com. Ca interfață se aseamănă destul de mult și totodată vei găsi o mulțime de competiții sportive dar și foarte multe sporturi.

Există și aplicație de mobil pentru a o putea accesa cât mai ușor atunci când dorești să urmărești rezultate și scoruri live.

2.5 Futbol24.com

Futbol24

Pe Futbol24.com vei găsi o mulțime de rezultate la ponturile din fotbal și totodată este considerată una dintre cele mai rapide platforme de scoruri live. Include cea mai mare parte a competițiilor naționale de fotbal dar și competițiile internaționale.

Există aplicație pentru telefon și iar interfața este foarte intuitivă.

2.6 SofaScore.com

Rezultate și scoruri live - sofascore

Pe SofaScore.com vei putea urmări scorurile live a evenimentelor din peste 20 de sporturi. De la fotbal, tenis și handbal până la snooker, futsal și darts, o mulțime de rezultate sportive pot fi urmărite live pe sofascore.com.

Vei găsi, de asemenea, și competițiile din România dar și o mulțime de informații și statistici utile.

Iar astfel de site-uri cu rezultate și scoruri live din fotbal dar și din alte sporturi mai există o mulțime. Mai poți încerca și următoarele platforme cu scoruri online: ScoreBoard.com, MLiveScore.ro, 1x2Live.ro, LiveScore.Football365.com, WhoScored.com sau FootLive.com.

Sfatul nostru este să folosești atât instrumentele oferite de agențiile de pariuri precum și alte platforme externe pentru a avea o perspectivă cât mai detaliată asupra evenimentelor live.

Dacă deschizi cont AICI ai bonus la pariuri + urmărești rezultate și statistici live – gratis!

Leave a Comment: