Caută
Close this search box.

Sampdoria – Spezia ponturi pariuri 22.10.2021

sampdoria spezia ponturi pariuri

In runda cu numarul 9 din Serie A, Sampdoria va juca pe propriul teren in compania ocupantei locului 16, Spezia. Meciul are loc vineri seara, incepand cu ora 21:45. Gazdele intalnirii sunt fara victorie in ultimele 4 etape; reusesc sa sparga gheata si sa se impuna? VEZI in continuare care este pronosticul pe care am mizat!

sampdoria spezia ponturi pariuri

Sampdoria.

Este cu doar 1 punct obtinut in precedentele 4 runde. In etapa trecuta a pierdut la Cagliari cu 3-1. Morten Thorsby a fost avertizat cu cartonas galben, ceea ce face ca acesta sa fie suspendat pentru jocul de vineri seara (cumul de 5 cartonase galbene).

Manolo Gabbiadini a revenit dupa accidentare si a evoluat circa 52 de minute in deplasarea de la Cagliari; e destul de probabil ca atacantul italian de 29 de ani sa prinda minute si in acest joc.

Fundasul roman Radu Dragusin a ramas pe banca pana la finalul jocului si sunt sanse insemnate sa se intample la fel si de aceasta data.

Spezia.

In etapa trecuta a obtinut cel de-al doilea succes al sezonului; s-a impus pe propriul teren cu 2-1 in fata celor de la Salernitana. Simone Bastoni a lipsit din cauza suspendarii cauzate de incasarea cartonasului rosu in meciul cu Verona; fundasul italian va lipsi si de aceasta data, tot din acelasi motiv.

Din lipsa de optiuni, Thiago Motta l-a titularizat in banda stanga a defensivei pe Emmanuel Gyasi. Este destul de probabil ca tehnicianul de 39 de ani sa procedeze la fel si in acest meci.

Nzola a condus atacul in partida cu Salernitana, si, chiar daca nu a reusit sa marcheze, cred ca va fi titular si in aceasta disputa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sampdoria (4-3-3): Audero – Bereszynski, Colley, Yoshida, Augello – Ekdal, Silva, Askildsen – Gabbiadini, Quagliarella, Candreva.

Spezia (4-2-3-1): Provedel – Ferrer, Hristov, Nikolaou, Gyasi – Kovalenko, Maggiore – Strelec, Salcedo, Antiste – Nzola.

Absenti.

  • Sampdoria: Thorsby, Damsgaard, Ihattaren, Torregrossa, Vieira.
  • Spezia: Agudelo, Amian, Bastoni, Bourabia, Erlic, Colley, Reca, Sala, Sena.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 5 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere si s-au dat peste 2.5 goluri. La ponturi Serie A pe goluri, se da cota 1.88 pentru ca si in acest joc sa fie GG&3+.
  • Ultima partida directa jucata pe Stadio Luigi Ferraris s-a incheiat cu o remiza (2-2).

Ponturi pariuri Sampdoria – Spezia – ionel_iulian94.

Cred ca vom asista la o noua intalnire directa cu multe reusite si de aceea propunerea mea este Total goluri peste 2.5, pronostic cotat cu 1.62 la PublicWin.

Tinand cont de situatia din clasament, consider ca ambele formatii vor cauta sa castige acest meci, ceea ce din punctul meu de vedere va duce la o disputa deschisa, cu multe ocazii de poarta si implicit cu multe goluri.

Sampdoria vine dupa 6 meciuri consecutive in care s-au dat cel putin 3 goluri. Nici meciurile jucate de Spezia nu sunt lipsite de spectaculozitate si eficienta la finalizare; 7 din precedentele 8 partide jucate de Spezia in acest sezon de Serie A s-au incheiat cu un minimum de 3 goluri.

Pronostic Sampdoria – Spezia & Cota: Peste 2.5 goluri – 1.62