Se poate trai din pariurile sportive in 2021?

Cu siguranta ti-ai pus cel putin o data intrebarea daca se poate trai din pariurile sportive sau daca exista oameni care traiesc exclusiv din pariuri. Raspunsul este categoric “Da” la ambele intrebari, insa procentul celor care isi castiga existenta de pe urma pariurilor este unul extrem de redus, sub 1% din totalul pariorilor. La noi in tara, cu siguranta, poti numara pe degete pariorii care traiesc exclusiv din acest joc.

Se poate trai din pariuri sportive

In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva aspecte interesante legate de persoanele care traiesc exclusiv din pariuri si-ti voi da cateva sfaturi extrem de importante in cazul in care vrei sa devii un parior profesionist, desi iti spun din start ca este foarte greu.

Pariaza online AICI la cote de top – primesti si bonus!

1. Se poate trai din pariuri sportive?

Desi am precizat si mai sus ca raspunsul la aceasta intrebare este DA, este imposibil sa nu existe acele “guri rele” care vor spune ca totul este o strategie de marketing inaintata de casele de pariuri.

Cine spune ca nu se poate trai din pariuri?

Acei jucatori indisciplinati, care nu respecta niciun fel de reguli si care privesc pariurile drept un joc de noroc si nu ca pe o investitie pe termen lung, visand la biletul castigator care le va schimba viata peste noapte. Acesta este profilul pariorului clasic din Romania, care “sponsorizeaza” casele de pariuri. Pentru astfel de jucatori este evident imposibil de imaginat ca pariurile sportive pot reprezenta un mod de a-ti castiga existenta.

2. Care este profilul pariorului profesionist?

Desi pariorii profesionisti sunt extrem de rar intalniti, mai ales in Romania, ei chiar exista. Sunt niste persoane extrem de calculate, care isi pot stapani foarte bine emotiile, specializati pe un anumit sport si care dedica ore intregi studiului si informarii asupra evenimentelor sportive, testarii de strategii si alegerii pariurilor valoroase. Stilul lor de joc este unul bine cunoscut si care se bazeaza exclusiv pe ponturi pariuri single.

Evident, nu toti pariorii profesionisti aplica acelasi sistem de joc. Fiecare dintre ei pune in aplicare o anumita strategie, care insa nu se dovedeste a fi castigatoare pentru toata lumea, deoarece depinde foarte mult de caracterul fiecarui individ in parte.

3. Care sunt castigurile unui parior profesionist?

O alta intrebare care cu siguranta ii framanta pe multi dintre jucatori este legata de castigurile inregistrate de pariorii profesionisti. Aici raspunsul nu poate fi unul exact, deoarece nici pariurile sportive nu sunt o stiinta exacta si in ecuatie intervin multe variabile.

De acest lucru sunt constienti si profesionistii, care pot trece si ei prin perioade mai bune sau mai slabe. Cert este ca acestia au o gandire pe termen lung si nu se bazeaza doar pe o perioada mai nefasta. Cand trag linia la final, pariorii profesionisti inregistreaza un profit multumitor care-i determina sa continue in aceeasi maniera.

Este evident faptul ca pretentiile fiecarui parior sunt altele, fiecare adopta o anumita strategie de joc si are alte mize, astfel ca profitul obtinut de pariorii profesionisti nu este unul constant.

4. Este adevarat faptul ca agentiile limiteaza pariorii care castiga?

Atunci cand vorbim de pariori care traiesc exclusiv din acest joc trebuie sa amintim si de comportamentul caselor de pariuri la care acestia isi plaseaza biletele. Pe internet circula multe povesti cum ca la un moment dat oricine obtine constant castiguri va ajunge sa fie limitat sau blocat de catre agentia de pariuri.

La blocarea contului te asigur ca nu se ajunge in astfel de situatii, ci doar daca este incalcat in vreun fel regulamentul agentiei, iar cazurile de limitare sunt si ele izolate. Oricum ar fi, iti spun din start ca un parior profesionist joaca la mai multe case de pariuri online, astfel ca riscul de a fi limitat este unul minim daca pariaza in mod corect.

5. Cum poti deveni un parior profesionist?

Cu siguranta multora le surade ideea de a trai exclusiv din castigurile inregistrate din pariurile sportive, insa procentul extrem de mic de pariori profesionisti indica faptul ca acest lucru este foarte greu de realizat. In primul rand, pentru a deveni un parior mai bun trebuie sa-ti schimbi mentalitatea si sa nu mai privesti pariurile sportive drept un joc de noroc, ci o investitie pe termen lung. O investitie nu numai din punct de vedere financiar, ci si al timpului pe care va trebui sa-l dedici informarii in aceasta directie.

5.1 Sfaturi pentru a deveni un parior mai bun

In continuare iti voi da cateva sfaturi pentru a deveni un parior mai bun si pentru a putea obtine castiguri din pariurile sportive. Pentru a deveni insa un profesionist, aceste lucruri trebuie respectate cu sfintenie, chiar imbunatatite si pe parcurs iti vei da seama daca poti trai din pariurile sportive sau acestea ar trebui sa ramana pentru tine un simplu hobby.

  • Renunta la pariurile multiple – chiar daca pariurile multiple sunt foarte populare, deoarece necesita o investitie mica si promit un castig substantial, ele sunt cele care asigura, in mare masura, profitul agentiilor de pariuri. Astfel de bilete multiple, precum biletul zilei, au sanse foarte mici de reusita. Primul pas catre succes este sa renunti la astfel de bilete si sa mizezi doar pe pariuri simple, chiar daca ele nu-ti aduc un castig la fel de mare.
  • Propune-ti un obiectiv realist – vei fi surprins probabil sa afli ca profitul unui parior profesionist este unul destul de mic raportat la banca initiala. Un parior de succes isi stabileste un obiectiv realist si nu cauta sa se imbogateasca peste noapte. De fapt nu cauta sa se imbogateasca niciodata, deoarece acest lucru este aproape imposibil in pariuri (doar daca vei fi “lovit” de noroc si vei prinde o “bomba” de bilet, dar asta aproape sigur nu se va intampla), ci tintesc un castig mai mic, dar constant.
  • Invata sa-ti stapanesti emotiile – o calitate absolut necesara pentru a fi un parior de succes este stapanirea emotiilor. Majoritatea pariorilor sunt “luati de val”: fie devin euforici atunci cand castiga si nu mai gandesc lucid, fie joaca la recuperare cand trec prin perioade mai slabe. Ambele comportari sunt unele gresite, care duc catre pierderi de bani. De aceea este foarte important sa fii mereu un parior calculat, indiferent de rezultatele inregistrate, sa-ti pastrezi calmul si sa nu te abati de la strategia initiala.
  • Dedica timp analizei si informarii – un alt aspect care face diferenta dintre un parior de succes si unul amator este modul in care analizeaza si se informeaza cu privire la evenimentele sportive. Un parior profesionist dedica chiar ore bune unui singur meci, cautand toate informatiile de care are nevoie in alegerea pariului castigator. Ca orice lucru bine facut si pariurile necesita foarte mult timp pentru a se dovedi profitabile, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si invata sa te informezi corect cu privire la evenimentele pe care mizezi.

Pariorii profesionisti prefera ACEASTA casa de pariuri!

Ti-am prezentat cele mai importante aspecte legate de pariorii profesionisti, care reusesc sa traiasca exclusiv din pariurile online. Chiar daca pentru unii este greu de inteles, astfel de jucatori chiar exista, insa pentru a ajunge la nivelul lor trebuie sa ai o serie de calitati pe care nu multi le poseda. Exista multi pariori care chiar daca obtin luna de luna castiguri consistente din pariuri nu renunta la job-ul actual, deoarece acela le asigura un venit stabil indiferent de situatie, lucru care nu este valabil atunci cand vorbim de pariuri. Priveste asadar pariurile mereu cu atentie, deoarece nimic nu este sigur in acest joc si joaca mereu responsabil.

Leave a Comment: