Sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când treci printr-o perioadă slabă la pariuri

În viața unui parior sunt perioade-n care câștigă des și are încredere în alegerile lui, dar sunt și perioade în care nu mai este inspirat și va pierde ore sau zile la rând. Este ceva normal și n-ar trebui să te agiți prea mult atunci când ai zile mai proaste la pariuri. Nu suntem roboți ca să acționăm fără nicio trăire și să luăm decizii doar la rece, dar este important cum gestionăm aceste situații neplăcute pentru bugetul de pariuri.

sfaturi pariuri perioadă slabă

În acest articol o să-ți prezint câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când treci printr-o perioadă slabă la pariuri.

1. Nu juca la recuperare

Aceasta este cea mai mare greșeală pe care o poate face un parior! Știu ce-ți trece prin minte atunci când ai pierdut o sumă importantă într-o anumită zi. Vei spune-n sinea ta că poți să recuperezi suma pierdută până la 12 noaptea și că după ce vei reuși nu vei mai juca la recuperare… Dar ce-ți dorești tu nu este valabil cu ce se va întâmpla în realitate. Vei pierde mai mult, vei risca mai mult și te vei trezi peste câteva ore c-ai o gaură mare-n buget. O să dublezi, chiar o să triplezi suma de bani de pe bilete-n speranța că vei recupera ce ai pierdut.

Nu trebuie să joci la recuperare indiferent ce se întâmplă-n ziua respectivă. Trebuie să te ții de strategia ta de pariere și să accepți că pierderile fac parte din viața de parior. Nu este un capăt de țară dacă ai pierdut o sumă de bani într-o zi. În schimb este o problemă majoră dacă-ți pierzi controlul și începi să pariezi haotic, fără nicio regulă de bază (de exemplu joci numai pariuri 1 solist sau pariuri x sau alte asemenea).

Stilul acesta de joc al pariorilor este cel mai greu de evitat și este drumul către faliment dacă nu știi să pui STOP, să nu mai joci în ziua respectivă, să te ridici din fața laptopului și să faci cu totul altceva.

2. Nu schimba sportul tău preferat la pariuri

Ghinionul și norocul te pot vizita pe rând, mai ales dacă pariezi des. Se poate întâmpla să faci bilete simple sau multiple cu pronosticuri fotbal, care este sportul tău preferat, dar să nu mai fii inspirat în alegerea lor. Crezând că ești lovit de ghinion vrei să treci la tenis, să pariezi pe turnee unde nu cunoști nici măcar suprafața de joc, vremea din zona respectivă, accidentările celor 2 jucători din acel an, statistica ultimelor meciuri și multe altele.

Crezi că dacă vei schimba sportul se va schimba și norocul. Este FALS!

Ai câștigat la pariuri pe fotbal pentru că urmărești des meciurile echipelor preferate, ști multe despre antrenori și arbitri, cunoști statistica din ultimele 10 meciuri ale multor echipe. Ai avut informații de bază și ai fost inspirat. Acesta este motivul datorită căruia ai câștigat des. Norocul face parte din joc, dar la pariuri ca și-n viață, sunt foarte puțini cei care câștigă-n fiecare an bani mulți pentru c-au control și nu se bazează doar pe zeița Fortuna.

3. Fă o pauză de câteva zile

Dacă ai intrat într-o perioadă de slabă inspirație la pariuri fă o pauză de cel puțin 2 zile și nu mai paria deloc. Nici măcar nu te mai duce cu prietenii atunci când acestia merg să pună un bilet la agenția de pariuri de la colț de stradă. Nu mai intra deloc pe site-urile caselor de pariuri online, nu mai depune niciun ban în această perioadă. Peste câteva zile te vei întoarce cu chef, relaxat și parcă totul va începe să-ți iasă.

Dacă nu poți să te controlezi deloc dă parola contului de pariuri unui prieten, amicul tău s-o schimbe și să ți-o destăinuie peste câteva zile. Astfel ai rupt tentația de la rădăcină! Dacă n-ai cum să mai intri-n contul de pariuri nu vei mai putea paria. Poți să apelezi și la casa de pariuri online la care ai cont să te excluda o perioadă scurta de timp (o zi, o săptămână sau mai mult). Astfel nu mai poți să pui niciun pariu și ai scăpat de tentație. Trebuie să știi când să te oprești și să protejezi bugetul de pariuri cu orice cost.

4. Învață din greșeli

Toți facem câțiva pași greșiți când pariem, dar ar fi bine să învățăm din ei. Aici m-am inclus și pe mine pentru că știu că viața de parior nu se termină într-un anumit an, este o perfecționare în timp, iar acest lucru implică să învăț din greșeli, la fel ca tine.

Super bonus pentru pariuri – dă click AICI pentru a-l obține!

Ai jucat la recuperare, să nu mai faci acest lucru sau s-o faci din ce-n ce mai rar. Ai pariat într-o zi în care nu erau evenimente sportive multe, să nu mai faci acest lucru. Ai jucat la pariuri, deși n-ai fost inspirat deloc, ar fi bine să te oprești. Disciplina este cheia succesului în viață, dar și-n pariuri. Dacă ai control o să faci bani din pariuri, indiferent ce strategie aplici.

5. Nu juca niciodată banii care nu sunt alocați pentru pariuri

Fără bani nu poți s-ai o viață împlinită, dar suma diferă-n funcție de ce-și dorește fiecare. Banii pentru călătorii, pentru plata unor facturi, pentru ieșit în oraș cu prietenii, pentru concerte, teatru sau un restaurant nu trebuie amestecați cu cei pentru pariuri.

Ar fi bine să stabilești un buget pe lună pentru pariuri. Dacă l-ai pierdut să nu mai depui niciun ban până trece acea lună calendaristică.

6. Evită jucarea unui procent mare din bugetul pentru pariuri pe un singur bilet

Se întâmplă, mai ales când vrei să recuperezi banii pierduți, să joci un procent mare (40-50%) din bugetul pentru pariuri pe un singur pariu. Chiar dacă este un pariu simplu, cu doar 2 rezultate posibile, tot poți să pierzi, pentru că nimic nu este sigur în viață, și cu atât mai puțin la pariuri. Și tu ai crezut că acela este pariul decisiv, care te va aduce pe linia de plutire, când de fapt mai rău te-a afundat.

Joacă doar 5% din bugetul de pariuri, chiar dacă ai perioade bune sau chiar dacă ai perioade catastrofale. Trebuie sa ai un plan bine stabilit pentru a nu paria haotic, niște reguli clare, pe care să le respecți și la finalul unei anumite perioade să termini pe plus.

7. Nu juca mai multe stategii în același timp

Se poate întâmpla să încerci diferite strategii în aceeași zi, cu gândul că astfel vei putea să pariezi diversificat și s-ai mai multe șanse de reușită. Dacă faci acest lucru nu vei mai putea controla exact mizele. Poți să alegi pronosticuri proaste sau să pariezi mai mult decât îți permiți, iar dacă ești și-n zilele mai slabe ca inspirație o să greșești des, o să pierzi bani mulți și o să stai trist ore întregi. Ai ales o strategie, te ții de ea și o perfecționezi!

Știu că tot ce am scris mai sus este teorie, dar multe dintre ele le-am pus în practică cu succes. Dacă am zis că nu mai pariez câteva ore, așa am făcut. Dacă am stabilit o sumă fixă pe luna pentru pariuri, nu m-am abătut de la plan. Dacă am zis că fac o pauză de 2 zile, așa s-a întâmplat. Depinde doar de tine cum va arăta portofelul, pentru că este o strânsă legătură între disciplină și succesul la pariuri.

Pariază AICI la casa de pariuri preferată de români!

Leave a Comment: